Themos3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το ρολοι υπαρχει σε 3 πωλητές μ αυτη την τιμη και με την συναλλαγη να διεκπεραιώνεται μεσω amazon. Οσο και να εψαξα δε βρηκα πουθενα τιμη έστω κοντά σε αυτην. Ενδεικτικα : Αμαζον Skroutz WatchShop Ebay Youtube Καποιοι κανουν λογο για τζαμι οχι καλής ποιότητας. Περιμένω σχόλια απο σχετικούς με το άθλημα για να προχωρήσω σε αγορά. 7
haris013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 και μόνο που είναι kinetic σε αυτά τα λεφτά(πέρα οτι το βρίσκω πολύ όμορφο) νομίζω αξίζει χαλαρά! αμα δεν είχα αγωράσει πρόσφατα ρολόι θα πήγαινα καρφί σε αυτό! 1
Questioner Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Τι μας κάνεις τώρα; Αν και είμαι έξω και δεν μπορώ να τσεκάρω τιμή, από τα λίγα που ξέρω η τιμή φαίνεται τρομερά καλή. Τώρα όσο για το τζάμι προφανώς στην αρχική που έχει απλά θα έπρεπε να είχε ζαφείρι. Στα 118 και πλαστικό να έχει αυτό το ρολόι πάλι καλά θα είναι.
Questioner Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 τι ειναι το κινετικ ρε παιδια; Είναι ο "αυτόματος" quartz της Seiko. Δηλαδή έχει quartz μηχανισμό αλλά "φορτίζει" με την κίνηση του χεριού.
haris013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 τι ειναι το κινετικ ρε παιδια; μηχανισμός της seiko
xouzel Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το ρολοι υπαρχει σε 3 πωλητές μ αυτη την τιμη και με την συναλλαγη να διεκπεραιώνεται μεσω amazon. Οσο και να εψαξα δε βρηκα πουθενα τιμη έστω κοντά σε αυτην. Ενδεικτικα : Αμαζον Skroutz WatchShop Ebay Youtube Καποιοι κανουν λογο για τζαμι οχι καλής ποιότητας. Περιμένω σχόλια απο σχετικούς με το άθλημα για να προχωρήσω σε αγορά. Ειλικρινά δε σας καταλαβαίνω μερικούς. Σας χαρίζουν γάιδαρο κι εσείς τον κοιτάτε στα δόντια. Φίλε χτύπα το πριν πετάξει. Κακό τζάμι Seiko, ΔΕΝ υπάρχει. Έτσι απλά..........
vrwmiaris Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Όντως εάν δεν ήμουν παιδί του λαού θα το χτύπαγα, φοράω G shock 2
someone- Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Όντως εάν δεν ήμουν παιδί του λαού θα το χτύπαγα, φοράω G shockσωραιοςςς!
Red21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αν δεν είναι automatic..και τουλάχιστον 200μ αδιάβροχο.. No thanks!!!
xouzel Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αν δεν είναι automatic..και τουλάχιστον 200μ αδιάβροχο.. No thanks!!! Και το λες αυτό επειδή..................... ;;;;;;;
Red21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Άλλη αξία έχει διαχρονικά ενα αυτόματο ρόλοι με μια καλη μηχανή και άλλη ενα μπαταριατο η κινεκτ.... Στο δικό μου μυαλό και σε πολλών άλλων απο όσο γνωρίζω....πες το παραξενια πες το όπως θες.
Kostas93 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 αν υπάρχει μέχρι τη δευτέρα θα ρίξω και εγώ μία παραγγελία.
Red21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Τα οποία τα βρίσκεις σε τι τιμή; Σε παρόμοια... πχ... Απο creationwatches στα 126 ευρώ τον κλασικό αυτόματο δύτη seiko skx009...έχω αγοράσει παρα πολλές φορες και με κούριερ με το γνωστό κόλπο σε 2 -3 μέρες σπίτι μου χωρίς κανένα θέμα. Οπότε θα το προτιμούσα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα