yannis27gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Έχω 3 χρόνια με υγραέριο, η δεξαμενή στα 75λ. Σταθερά μου άδειαζε περίπου στα 400χλμ και έπαιρνε 55λ. Πριν 2 βδομάδες έβαλα 76λ! Wtf λέω, έπεσα σε απατεώνα. Έκανα θέμα, άκρη δεν έβγαλα, δεν το τράβηξα. Είπα απλώς δε θα ξαναπάω εκεί. Επειδή όμως κάθε φορά μετράω τα χιλιόμετρα που κάνω, παρατηρησα οτι τώρα (έχοντας δηλαδή γεμίσει στα 76λ) άδειασε στα 600χλμ και πηγαίνοντας σε άλλο βενζινάδικο (σε αυτό που πάω συνήθως, έτυχε να πάω αλλού την προηγούμενη φορά) πάλι πήρε 76λ η δεξαμενή. Κανονικά δε μένει ένα 20% αναξιοποίητο στη δεξαμενή; Τι έγινε και τώρα δουλεύει φουλ; Σκέφτηκα μήπως χάνει αλλά 1ον δε μυρίζει (με τη μηχανή αναμμένη πήγα στη δεξαμενή, ούτε μυρωδιά, ούτε ήχος) και 2ον είναι πιο αποδοτικό το σύστημα. Μίλησα τηλεφωνικά με τον εγκαταστάτη, δεν ήξερε τι να πει, δεν του έχει ξανατύχει. Κανένας παρόμοια εμπειρία;
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δυστυχως είναι συνηθισμένα φαινομενα κι εγω ακρη δεν εχω βρει.... Με 43 λιτρα δεξαμενή χωρις να είναι αδεια γεμισε με 46 λιτρα...
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Σου ετυχε 1-2 φορες ετσι στο ασχετο συνονοματε και ξαναγυρισε στη συνηθισμενη συμπεριφορα (πληροτητα περιπου στο 70-80%) ή συνέχισε να δουλευει σε πληρη πληροτητα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Συνηθως δουλευει σε πληρη πληροτητα αλλα εξαρτάται και από την δεξαμενή που το γεμιζει μαλλον 1
saks80 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 οχι φιλε μαλλον θα χαλασε η βαλβιδα ασφαλειας και την γεμιζει τελειως.80% πληροτητα πρεπει να εχει μια δεξαμενη.στη δικια σου περιπτωση που πρεπει να παιρνει 55 λιτρα το πολυ να επαιρνε 57-58 αν εβαζες σε πρατηριο που ειχε μεγαλυτερη πιεση.πανε στο μαστορα να στο φτιαξει 1
yannis27gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ο μαστορας με ειπε να το παρακολουθω κι αν το ξανακανει, να παω να το φτιαξει. Μαλλον ελπιζει να φτιαξει μονη της
Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Και γιατι αν χαλασε δεν βαζεις οσα εβαζες και παλια.... Και να χεις το κεφαλι σου ησυχο.... Οποτε ευκαιρισεις περνα ομως μια βολτα απο τον μαστορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα