Προς το περιεχόμενο

Thief 2014 Giveaway!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

καλή επιτυχία σε όλους !

Ευχαριστούμε!

καλή επιτυχία! :)

Διαλεξε ποιο απο τα τρια account θελεις να διατηρησεις και στειλε μου με pm την απαντηση σου.

Btw, οι δυο τελευταιες προσπαθειες για συμμετοχη δεν πληρουν τους κανονες που εχει θεσει ο Ζapee στο #1 post.

Για την τριτη (sazistas) το αφηνω στην κριση του, δεδομενου πως δεν ηταν και οτι πιο τιμιο η παραπανω προσπαθεια σου.

Btw, για να μην υπαρχει η παραμικρη υπονοια δολου δεδομενου πως δεν θα παρουσιασω εδω τις πληροφοριες που αποδεικνυουν τα παραπανω, αποσυρω τη συμμετοχη μου. Κριμα παντως.

• Like 1
Δημοσ.

Διαλεξε ποιο απο τα τρια account θελεις να διατηρησεις και στειλε μου με pm την απαντηση σου.

Btw, οι δυο τελευταιες προσπαθειες για συμμετοχη δεν πληρουν τους κανονες που εχει θεσει ο Ζapee στο #1 post.

Για την τριτη (sazistas) το αφηνω στην κριση του, δεδομενου πως δεν ηταν και οτι πιο τιμιο η παραπανω προσπαθεια σου.

Btw, για να μην υπαρχει η παραμικρη υπονοια δολου, αφαιρω τη συμμετοχη μου.

αγαπητέ mod δεν πρόκειται για το ίδιο άτομο, φοιτητής με συγκάτικους απλώς , εντελώς φιλικά :)

• Moderators
Δημοσ.

αγαπητέ mod δεν πρόκειται για το ίδιο άτομο, φοιτητής με συγκάτικους απλώς , εντελώς φιλικά :)

Παμε μεσω pm.

@Zapee

H συμμετοχη του sazistas χαρακτηριζεται ως μη προβληματικη, εκτος και αν στη συνεχεια γινει post που δηλωνει το αντιθετο. Οι αλλες δυο, προφανως ειναι ακυρες, δεδομενου των ορων που εθεσες. Η δικια μου αποσυρεται οπως ειπα και πριν.

• Like 3
Δημοσ.

Για ποιο λόγο να το κάνει αυτό, ο οποιοσδήποτε...πραγματικά.

Μέσα σε ένα λεπτό να κάνει με 2 διαφορετικά acc ποστ και χωρίς να πληρεί τα κριτίρια που έθεσε ο zapee.

Δυστυχώς πονηροί θα υπάρχουν πάντα...

Κρίμα για την συμμετοχή του gio...

Δημοσ.

Btw, για να μην υπαρχει η παραμικρη υπονοια δολου δεδομενου πως δεν θα παρουσιασω εδω τις πληροφοριες που αποδεικνυουν τα παραπανω, αποσυρω τη συμμετοχη μου. Κριμα παντως.

καλά αυτό δεν είναι και παραβίαση του κανονισμού του φόρουμ..??

• Moderators
Δημοσ.

Έχουμε χειριστεί το θέμα. Ο λόγος που παρέμειναν τα σχετικά μηνύματα είναι κυρίως προς ενημέρωση του TS (Zapee995) γιατί μένει στην κρίση του να χειριστεί την περίπτωση eligibility του sazistas.

Παρακαλώ οι υπόλοιποι να αποφύγετε να δώσετε συνέχεια σε αυτή τη συζήτηση.

Όπως υπέδειξε και ο Gi0, οι δύο λογαριασμοί ήταν σίγουρα εκτός των όρων συμμετοχής που θέτει το πρώτο post αυτό του topic.

Κι όσον αφορά το thread, θα συγχαρώ κι εγώ την πρωτοβουλία του μέλους Zapee995 (που επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που οργανώνει giveaway) - με τη μικρή ένσταση και γενικότερη παρατήρηση ότι καλό είναι να αναφέρετε την πηγή των κλειδιών/items που δίνετε σε τέτοιες περιπτώσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...