Raikkonen86 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Άντε σε καλή μεριά οι νικητές! Και πάλι μπράβο στον Zappe,για την ωραία κίνηση που έκανε! 1
grotenfrod Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Καλή διασκέδαση στα παιδιά που κέρδισαν, και πάλι μπράβο και ευχαριστώ εκ μέρους μου στο Zapee για την ενέργειά του. 1
wazzaa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μπράβο στον zapee και καλό λιώσιμο στα παιδιά. Πάντα τυχεροί να είναι (και ο Zapee πρώτα από ολα)!!!!!
SOADNICK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Τελος καλο, ολα καλα! 1ο κλειδακι παει στον 69-Gerara_ 2ο κλειδακι παει στον 29-SOADNICK Για αλλη μια φορα, σας ευχαριστω ολους..Stay tuned, την επομενη εβδομαδα ισως να εχω κανα watch dogs. Btw, για να μην αναρωτιεσται, επειδη γινεται μαζικη αγορα παιχνιδιων για φιλους αλλα τα αγοραζω απο το paypal μου, ζηταω που και που κανα free κλειδακι. Οι νικητες να ειναι stand by, cya soon! Daamn, και μόλις διαβάζω "2ο κλειδακι παει στον" σκέφτομαι "SOADNICK" Thanks Zapee! Το πρώτο giveaway που κερδίζω στη ζωή μου 1
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Daamn, και μόλις διαβάζω "2ο κλειδακι παει στον" σκέφτομαι "SOADNICK" Thanks Zapee! βεβαια εισαι τυχερος γιατι δεν δηλωσα εγω συμμετοχη:Ρ μην ξεχνιομαστε :Ρ 3
Ntenteras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 και παλι μπραβο στον zapee για το giveaway ευχομαι καλο καψιμο στους νικητες
SOADNICK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 βεβαια εισαι τυχερος γιατι δεν δηλωσα εγω συμμετοχη:Ρ μην ξεχνιομαστε :Ρ 1
Zapee995 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 από που αν επιτρέπεται? Ebay. ή απο περιφεριακα που αγοραζω και εχουν δωρο παιχνιδια που τα εχω ηδη! Καλο καψιμο στους νικητες, τα λεμε συντομα για τα keys!
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Gz στους νικητές και gz στον Zapee995 για την κίνηση.
manosnik Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Συγχαρητήρια στους νικητές! Και πάλι ευχαριστούμε για την ευκαιρία Zapee!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα