Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας απο το Σαββατο αντιμετοπιζω ενα σπαστικο προβλημα και δεν ξερω πως θα απαλλαγω απο αυτο :devil: :cry:.

Το προβλημα ειναι πως οταν μετακιναω το router του παροχεα μου για να καθαρησω το πεδιο εκει που εχει σκονες κανει επαννεκηνηση απο μονο του ειτε δεν το μετακινησω παλι κανει επαννεκινηση απο μονο του με αποτελεσμα να αναβει το λαμπακι του DSL πανω στο Router και να μην υπαρχει συνδεση στο internet ουτε το τηλεφωνο να λειτουργει (λογικο αφου δεν αναβει το DSL). Πρεπει να το κανω 3-4φορες επαννεκινηση, να βγαζω το καλωδιακι του DSL απο την πισω πλευρα του Router και να το ξανα βαζω και παλι μπορει να μην γινεται τιποτα την πεμπτην φορα ομως αναβουν ολα τα λαμπακια σταθεροποιηται δεν αναβοσβηνει.

Τι θα μπορουσα να κανω γι αυτο το προβλημα ; Μπορει να φταιει οτι ερχεται το καλοκαιρι και ζεστενεται το Router ;

Δειτε και φωτο του Router μου:

10342477_561953957259698_612109187602130

1380159_561954193926341_5108849376046862

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Η διακλάδωση που βλέπω πίσω στο ρουτερ προσωπικά δε μ' αρέσει και ίσως να έριχνα εκεί το φταίξιμο (εκτός και αν την είχα φτιάξει εγώ και ήξερα ότι ήταν ΟΚ :P )

Πάντως άλλο πράγμα είναι το να κάνει restart το ρούτερ (θα φαίνεται σα να το βγάζεις/βάζεις στη πριζα) κι άλλο να κάνει αποσυνδέσεις στο ιντερνετ. Εντελως διαφορετικά πράγματα και πρέπει να τα ξεχωρίσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν όντως κάνει επανεκκινήσεις είσαι σίγουρος πως το κάνει και όταν δε κουνιέται κανένα καλώδιο; Μήπως υπάρχει χαλαρή επαφή σε κάποια τροφοδοσία;

Αλλιώς επικοινωνείς με τον πάροχο και ζητάς αλλαγή.

Το split στο καλώδιο δεν έχει να κάνει και ίσα ίσα που είναι αρκετά αξιοπρεπής.

Δημοσ.

Η διακλάδωση που βλέπω πίσω στο ρουτερ προσωπικά δε μ' αρέσει και ίσως να έριχνα εκεί το φταίξιμο (εκτός και αν την είχα φτιάξει εγώ και ήξερα ότι ήταν ΟΚ :P )

Πάντως άλλο πράγμα είναι το να κάνει restart το ρούτερ (θα φαίνεται σα να το βγάζεις/βάζεις στη πριζα) κι άλλο να κάνει αποσυνδέσεις στο ιντερνετ. Εντελως διαφορετικά πράγματα και πρέπει να τα ξεχωρίσεις. 

Ναι φιλε μου αυτο ηθελα να πω αποσυνδεεται το ιντερνετ και κλεινουν ολα τα λαμπακια στο ρουτερ και αναβει μονο το DSL το LAN1 και το WAN.

Τι είναι αυτή η πατέντα στο καλώδιο που πάει στην υποδοχή tel1 και dsl?

Ετσι τα εφτιαξε ο παροχεας μου ετσι ειναι το ρουτερ του και ο καλωδιασμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...