anamis Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Πρόσφατα απέκτησα ένα iPad Air αγορασμένο από Σαουδική Αραβία. Διαπίστωσα, ότι δεν υπάρχει εγκατεστημένο το facetime στην συσκευή μου. Από μια σύντομη έρευνα που έκανα διαπίστωσα, ότι από default όλα τα iPad κ iPhone που πωλούνται στη Μέση Ανατολή, δεν έχουν facetime. Έχει να κάνει με VoIP royalties κτλ. Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να εγκατασταθεί εκ νέου το facetime ή να αποδεχθώ ότι δεν θα έχω facetime στη συσκευή μου;
anamis Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Πρόσφατα απέκτησα ένα iPad Air αγορασμένο από Σαουδική Αραβία. Διαπίστωσα, ότι δεν υπάρχει εγκατεστημένο το facetime στην συσκευή μου. Από μια σύντομη έρευνα που έκανα διαπίστωσα, ότι από default όλα τα iPad κ iPhone που πωλούνται στη Μέση Ανατολή, δεν έχουν facetime. Έχει να κάνει με VoIP royalties κτλ. Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να εγκατασταθεί εκ νέου το facetime ή να αποδεχθώ οριστικά, ότι δεν θα έχω facetime στη συσκευή μου;
VonLoutsos Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Επειδή έφερνε ένας φίλος Ipad και τα συναφή από εκεί δεν είναι νομίζω θέμα με voip royalties κτλ. αλλά περισσότερο τα κόβει λόγω του Θρησκευτικού κανονισμού ( seriously ) να μην φαίνονται πρόσωπα από γυναίκες να μην δείχνουν οι ίδιες οι γυναίκε πρόσωπα και άλλα τέτοια κόλπα. Και έχω και την εντύπωση οτι δεν μπαίνει καθόλου σε αυτές τις συσκευές, δεν είμαι σίγουρος 100% αλλά....
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ενδιαφέρον πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο! Skype και αλλά σχετικά παίρνει;
CheOnWeb Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μπα. https://support.skype.com/en/faq/FA391/is-skype-blocked-in-the-united-arab-emirates-uae Για Viber κλπ δεν ξέρω.
Chris M Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Έχω πελάτη που ταξιδεύει εκεί για δουλειές και του έχουν πει ντόπιοι συνεργάτες του ότι όταν θέλουν να αγοράσουν ipad ταξιδεύουν σε γειτονικές χώρες... Όταν το είχα ακούσει πρώτη φορά είχα κουφαθεί... Το απαγορεύει η νομοθεσία της χώρας όπως γράφουν και πιο πάνω...
kage Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) viber skype ktl δεν δουλευουν? https://www.google.gr/search?q=FaceTime+Hacktivator&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&channel=rcs&gfe_rd=cr&ei=iuKIU-LFH5Dc8geJ14CYDQ jb μαλλον θελει κτλ. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2014 από kage
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 απο τι διάβασα το skype το έχουν μπλοκάρει οι πάροχοι της εν λόγο χώρας.. Οπότε γιατι δεν το εγκαθιστάς να μας λυθεί η απορία; Αν έχει Skype μικρό το κακό.
mikelamar Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δηλαδή δε γινεται μετα απο factory reset να περάσεις κανονικά το πλήρες iOS ? Τι σκατα region locked ειναι και μονο με jailbreak γινεται! Sent from my iPhone using Insomnia 1
anamis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Skype παίρνει ευτυχώς. Αλλά βολεύει κ το Facetime, γιατί δεν έχουν όλοι Skype account
kostasfalcon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Αληθεια γιατι το πηρες από εκει? Χαθηκε από οπουδήποτε αλλου χωρις θρησκευτικα κολλήματα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα