Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα απέκτησα ένα iPad Air αγορασμένο από Σαουδική Αραβία. Διαπίστωσα, ότι δεν υπάρχει εγκατεστημένο το facetime στην συσκευή μου. Από μια σύντομη έρευνα που έκανα διαπίστωσα, ότι από default όλα τα iPad κ iPhone που πωλούνται στη Μέση Ανατολή, δεν έχουν facetime. Έχει να κάνει με VoIP royalties κτλ. Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να εγκατασταθεί εκ νέου το facetime ή να αποδεχθώ ότι δεν θα έχω facetime στη συσκευή μου;

Δημοσ.

Πρόσφατα απέκτησα ένα iPad Air αγορασμένο από Σαουδική Αραβία. Διαπίστωσα, ότι δεν υπάρχει εγκατεστημένο το facetime στην συσκευή μου. Από μια σύντομη έρευνα που έκανα διαπίστωσα, ότι από default όλα τα iPad κ iPhone που πωλούνται στη Μέση Ανατολή, δεν έχουν facetime. Έχει να κάνει με VoIP royalties κτλ. Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να εγκατασταθεί εκ νέου το facetime ή να αποδεχθώ οριστικά, ότι δεν θα έχω facetime στη συσκευή μου;

Δημοσ.

Επειδή έφερνε ένας φίλος Ipad και τα συναφή από εκεί δεν είναι νομίζω θέμα με voip royalties κτλ. αλλά περισσότερο τα κόβει λόγω του Θρησκευτικού κανονισμού ( seriously ) να μην φαίνονται πρόσωπα από γυναίκες να μην δείχνουν οι ίδιες οι γυναίκε πρόσωπα και άλλα τέτοια κόλπα. Και έχω και την εντύπωση οτι δεν μπαίνει καθόλου σε αυτές τις συσκευές, δεν είμαι σίγουρος 100% αλλά....

Δημοσ.

Έχω πελάτη που ταξιδεύει εκεί για δουλειές και του έχουν πει ντόπιοι συνεργάτες του ότι όταν θέλουν να αγοράσουν ipad ταξιδεύουν σε γειτονικές χώρες... Όταν το είχα ακούσει πρώτη φορά είχα κουφαθεί...

Το απαγορεύει η νομοθεσία της χώρας όπως γράφουν και πιο πάνω...

Δημοσ.

απο τι διάβασα το skype το έχουν μπλοκάρει οι πάροχοι της εν λόγο χώρας..

Οπότε γιατι δεν το εγκαθιστάς να μας λυθεί η απορία; Αν έχει Skype μικρό το κακό.

Δημοσ.

Δηλαδή δε γινεται μετα απο factory reset να περάσεις κανονικά το πλήρες iOS ?

Τι σκατα region locked ειναι και μονο με jailbreak γινεται!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...