spacemonkey Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Καλημερα σας ,εχει ραγισει η οθονη του και θα ηθελα να την αντικαταστησω (εχω παρει το ανταλλακτικο) χωρις να αντικαταστησω και το digitizer του οποιου το κοστος ειναι αποτρεπτικο σε σχεση με την τωρινη αξια του κινητου. Οπου και να πηγα ακουσα τραγικες τιμες και ολοι ελεγαν οτι παει πακετο με το digitizer. Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος ενα καταστημα που να εχουν θερμαντικο πιστολι ωστε να ξεκολλησουν απλα τη ραγισμενη μου οθονη. Το εχω δει να συμβαινει σε πολλα βιντεο και πραγματικα πιστευω οτι ειναι αστεια η δικαιολογια οτι χρειαζεται να αλλαξω και digitizer. Γνωριζω οτι η samsung εχει κανει υπερβολικα δυσκολη τη διαδικασια για να μην μπορει να το επισκευασει κανεις αλλα δεν πιστευω οτι δεν υπαρει ενας επαγγελματιας που να μην μπορει να χρησιμοποιησει ενα θερμαντικο πιστολακι..Ευχαριστω για καθε πληροφορια εκ των προτερων
arc Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δες το και διαφορετικά : Ο χρόνος που χρειάζεται κάποιος για να ξεκολλήσει την οθόνη με το θερμό αέρα και να κολλήσει την καινουργια ειναι πολλαπλάσιος του χρόνου αλλαγή του πακέτου. Η πηγή θερμου πρέπει να εχει ελεγχόμενη θερμοκρασία γιατί αν είναι χαμηλα η θερμοκρασία δεν θα ξεκολλά και αν ειναι ψηλα θα γίνει ολο το σασι μπάρμπεκιου. Σε αυτό να προσθέσεις ειδικά γαντια, ώστε να δουλευει χωρίς να καίγεται (συν την αυξημένη πιθανότητα τυχαίων εγκαυμάτων). Τέλος ειναι πολλές οι πιθανότητες να σπάσει η lcd κατά το βγάλσιμο ή να μην εφαρμόσει σωστά και να εχουμε λειτουργικά θέματα της αφης. Όλα τα παραπάνω ειναι σφόδρα αποτρεπτικά για κάποιον που στο τέλος δεν μπορεί να σου ζητήσει τα λεφτά που αξίζει για τον κόπο και τον εξοπλισμό. Ο μόνος τρόπος που θα αυξήσει τις πιθανότητες ειναι να αγοράσεις το ανταλλακτικό εσυ και να κάνεις βολτα απο ηλεκτρονικους που ίσως στο αλλαξουν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα