Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δωρεάν κλήσεις προς κινητά και σταθερά1 σε ολόκληρο τον κόσμο για έναν μήνα

Θα θέλαμε να σας προσφέρουμε ένα μήνα δωρεάν απεριόριστων2κλήσεων (αξίας €10,49 / €12,06 συμπ. ΦΠΑ το μήνα). Έτσι, εκτός από τις δωρεάν κλήσεις από Skype σε Skype που ήδη έχετε στη διάθεσή σας, πλέον μπορείτε επίσης να καλείτε τους φίλους και συγγενείς σας στο κινητό ή στο σταθερό τους.

Απεριόριστες2 κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα σε 63 χώρες/περιοχές και προς κινητά σε 8 χώρες/περιοχές ImageProxy.mvc?bicild=&canary=WaJ8HfsvwA Χωρίς δεσμεύσεις. Μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή3ImageProxy.mvc?bicild=&canary=WaJ8HfsvwA Καλείτε όποτε θέλετε – οποιαδήποτε ημέρα, οποιαδήποτε ώρα ImageProxy.mvc?bicild=&canary=WaJ8HfsvwA Ένας εύκολος τρόπος να καλείτε από κινητό, tablet, φορητό υπολογιστή ή την τηλεόρασή σας4, με τη γνωστή εφαρμογή του Skype

http://www.skype.com/el/offers/free-unlimited-world-calling-subscription/

• Like 2
Δημοσ.

Χρεώνει 1€ και πρέπει να έχεις το νου σου να το ακυρώσεις πριν λήξη η προσφορά .

We will store your payment method and you will be charged each time your subscription automatically renews until you cancel. You must cancel your subscription before the end of your free trial to avoid charges. You can cancel any time in My account under Subscriptions. For more information read Skype’s refund policy.

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι προσφορά αλλά κάτι που το δίνει εδώ και αρκετό καιρό για να δοκιμάσεις τις "subscription" υπηρεσίες. Το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και δεν με είχε χρεώσει τίποτα. Με το που το ενεργοποιήσεις μπορείς άμεσα να σταματήσεις την υπηρεσία αλλά ο μήνας παραμένει (όλα αυτά τουλάχιστον ίσχυαν προ 2 μηνών που το είχα ενεργοποιήσει).

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβως! Η χρεωση ειναι σχεδον "εικονικη" απλα για διασταυρωση στοιχειων και "επιστρεφεται" αμεσως, ισχυει νομιζω απο τοτε που εκοψαν τις συνδρομες "premium" (εδω και πολυ καιρο) δηθεν "για να γινουν καλυτερες" (αυτη την περιοδο premium=βιντεοκλησεις/βιντεοδιασκεψεις κλπ αλλά μονο μεσω ιντερνετ)... Το "αστικα/κινητα" φανταζει οτι 1ον ειναι (μονο) για Ελλαδα (ειναι για παρα πολλες χωρες του κοσμου) και 2ον ....τι 2ον το "κινητα" ειναι εντελως ακυρο, μονο 8 χωρες πρεπει να εχει μεσα (πχ αμερικη-καναδας και μετα κατι "περιεργες").

Τελος παντων, μια που υπαρχει το θεμα να ρωτησω κατι, εχει δοκιμασει κανεις να αγορασει συνδρομη χρησιμοποιωντας και υπολοιπο που εχει "φορτωσει" και καποια καρτα για να πληρωσει; Γιατι εχω καμια 15αρια ευρω να καλω και κανα κινητο πού και πού (για εξωτερικο συμφερει παρα πολυ!) αλλά οταν πηγα να αγορασω μια συνδρομη τραβηξε ολο το ποσο απο το paypal μου...!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

γώ γράφτηκα σε αυτό το πακέτο http://www.skype.com/el/offers/free-unlimited-world-calling-subscription/ και είμαι στον πρώτο μηνά που δίνη δωρεάν άλλα σου επιτρέπει να κάνεις κλήσης μόνο σε σταθερά εντός Ελλάδος για εξωτερικό δεν ξέρω σε κινητά πάντως δεν κάνει κλήση τουλάχιστον στον πρώτο μηνά που είναι δοκιμαστικός (δωρεάν)

Δημοσ.

Kαι ουτε στον 2ο θα κανει αφου κινητα υποστηριζονται σε συγκεκριμενες (και πολυ λιγες!) χωρες στις οποιες φυσικα δεν ανηκει η Ελλαδα. Η σχετικη πληροφορια υπαρχει τοσο στο 1ο ποστ οσο και στο απολυτως τελευταιο πριν ποσταρεις!

Επισης καλυτερα κανε ακυρωση της συνδρομης απο τωρα μη βρεθεις ...χρεωμενος για τον επομενο μηνα.

Δημοσ.

εγω ειμαι συνδρομητης στο σκαιπ....βαζω 10 ευρω για κλησεις κινητων και σταθερων κυριως αυστραλια αμερικη καναδα και περναω κανα 6μηνο και ισως και παραπανω

πιστευω οτι ειναι οικονομικη για εντος Ελλαδας δεν συμφερει

για το φιλο που ειπε οτι τραβηξε χρηματα απλα πας στις ρυθμισεις και βγαζεις την αυτοματη χρεωση οταν το υπολοιπο πεσει 1 ευρω

Δημοσ.

Δεν ηταν "αυτοματη" η χρεωση (φυσικα το εχω ανενεργο αυτο με το οριο του 1 ευρω), σου λεω πηγα να αγορασω πακετο αλλά δεν "αξιοποιησε" το "credit" που ειχα (που κι εσυ εχεις και χρησιμοποιεις) παρα τραβηξε εξ ολοκληρου το ποσο απο το paypal μου (και μαλιστα χωρις καν να κανει επιβεβαιωση κλπ στο paypal γιατι μια φορα κι εναν καιρο πριν πολλα χρονια ειχα -εν αγνοια μου μαλλον- ενεργοποιησει μεσα στο paypal την "αδεια" στο skype --και σε ακομα μια εταιρια μαλιστα!-- να τραβανε χρηματα απο το paypal εφοσον ζητηθει χωρις "πολλα-πολλα"!! φυσικα ακυρωσα τη συνδρομη (ακυρωσα και τις... "αδειοδοτησεις"!) και μου τα εβαλαν πισω αλλά λεω... θελει πολλη προσοχη!)

Κατα τ' αλλα κι εγω πλεον αυτο κανω, η καλυτερη προσφορα για κλησεις σε εξωτερικο ειναι ... το skype credit & pay as you go! (εκτος αν μιλας απειρες ωρες...)

Δημοσ.

περιεργο, αν θελεις γνωμη μου ειναι να κανεις τη καρτα σου ανενεργη (οταν κανεις μια συναλλαγη) για να μην εχεις τετοια και 

οταν ειναι να κανεις συναλλαγη παλι την κανεις add.

Δημοσ.

Xα! Αμ τωρα θα σου πω και το πιο περιεργο! Επειδη οπως ειπα η "εντολη" που ειχα δωσει ηταν παλια, η καρτα που εμφανιζοταν ως "κυρια" στο paypal μου (και ειναι προεπιλεγμενη για πληρωμη καθε φορα που παω να πληρωσω κατι, και αν θελω να πληρωσω με αλλη καρτα πρεπει παντα να το επιλεξω χειροκινητα!) προφανως ειναι ληγμενη και ακυρη εδω και καιρο (και το θεωρουσα ως ενα επιπλεον μικρο βημα προφυλαξης, μην κανω κατα λαθος καμια αγορα κιολας...)!

Ελα ομως που απο τις 3 καρτες που εχω στο paypal... η νο1 ειναι οπως ειπα ληγμενη, η νο2 ειναι χρεωστικη χωρις υπολοιπο και στο νο3 ηταν η ενεργη και με υπολοιπο καρτα.... και πηγε αυτοματα και μονο του παλι το "συστημα" και τραβηξε λεφτα απο την τελευταια καρτα!!! Οπως ειπα παντως ηταν θεμα paypal περισσοτερο και λιγοτερο skype τελικα, με τα mail που εστειλα πηρα και μια κατατοπιστικη απαντηση, αλλαξα μια ρυθμιση και πιστευω λυθηκε το προβλημα (ειναι ομως ξαναλεω κατι που μπορει πολυ ευκολα να συμβει στον καθενα ή να "παραμονευει" και να μην το ξερει).

Δημοσ.

συνηθως γιατι εχω προπληρωμενη τωρα πια την εκανα add τη τελευταια στιγμη με τη προπληρωμενη εφοσον δεν εχει υπολοιπο δεν μπορει να παρει.

ομως θυμαμαι οτι ερχεται μυνημα απο το σκαιπ οτι δεν μπορεσε να παρει τα χρηματα οποτε ξυπναω και παω  βαζω 10 ευρω

γενικα μου εχει λυσει τα χερια και θυμαμαι οτι οταν το πρωτο εβαλα ειχα αγχος ποσο και τι τωρα γελαω με τις χρεωσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...