Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από μερικές ημέρες, όπως είδαμε και από τη δική μας ανταπόκριση από το Λονδίνο, η LG παρουσίασε σε παράλληλα events σε Λονδίνο, Σαν Φρανσισκο, Νέα Υόρκη, Σιγκαπούρη, Κωνσταντινούπολη και Σεούλ, τη νέα της ναυαρχίδα στον τομέα των smartphones, το LG G3.Όσοι όμως παρευρήθησαν στην παρουσίαση της Σεούλ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και μια ακόμη ξεχωριστή συνέντευξη τύπου στην οποία αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες και για τα επερχόμενα G Flex 2 και Vu 4.

Πιο συγκεκριμένα έγινε γνωστό πως και τα δύο νέα αυτά smartphones θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2014, με το μεν G Flex 2 να διατηρεί τον ιδιαίτερο σχεδιασμό (με την κυρτή οθόνη και την δυνατότητα αυτοϊασης) του προκατόχου του, και το δε Vu 4 να είναι ένα high-end phablet με οθόνη αναλογίας 4:3.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με παλαιότερο μήνυμα του γνωστού @evleaks, η LG ετοιμάζει μια σπέσιαλ έκπληξη για το G Flex 2 στον τομέα των χαρακτηριστικών του χωρίς όμως να υπάρχει κάποια πιο συγκεκριμένη ενημέρωση.

Link.png Site: Neowin

• Like 1
Δημοσ.

Η σπέσιαλ έκπληξη θα είναι ότι ακουμπώντας το flex πάνω στο Vu θα μπορείς να φτιάξεις μια ωραιότατη τραμπάλα! Αυτό κι αν είναι καινοτομία! 

• Like 5
Δημοσ.

Η σπέσιαλ έκπληξη θα είναι ότι ακουμπώντας το flex πάνω στο Vu θα μπορείς να φτιάξεις μια ωραιότατη τραμπάλα! Αυτό κι αν είναι καινοτομία! 

Ή οτι θα διπλωνει στα 2 για να μην πιανει χωρο στην τσεπη!

Δημοσ.

Τι είναι αυτή η "αυτοίαση" ρε παιδιά; (άμα είναι να βάλω κι εγώ για να μην αρρωσταίνω). 

Δημοσ.

<p>Τι είναι αυτή η "αυτοίαση" ρε παιδιά; (άμα είναι να βάλω κι εγώ για να μην αρρωσταίνω). </p>

Αν το καπάκι στο πίσω μέρος γρατζουνιθει, ύστερα από λίγες ώρες φτιάχνεται μόνο του.

• Like 2
Δημοσ.

Ακόμα δε βγείτε το G Flex και μου βγάζουν 2;

Ούτε η Activision να ήτανε ανακοινωνοντας νέα Call of Duty

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ακόμα δε βγείτε το G Flex και μου βγάζουν 2;

Ούτε η Activision να ήτανε ανακοινωνοντας νέα Call of Duty

Έχει βγει εδώ και καιρό. Και μάλιστα έχει πέσει στα 389 ευρώ.

Δημοσ.

Αν το καπάκι στο πίσω μέρος γρατζουνιθει, ύστερα από λίγες ώρες φτιάχνεται μόνο του.

Η LG όμως δεν δίνει καμία εγγύηση για τη συγκεκριμένη δυνατότητα. Μάλιστα αναφέρει ότι είναι εφικτή κάτω από "συγκεκριμένες συνθήκες" χωρίς να έχω καταφέρει να βρω περισσότερες πληροφορίες για το ποιες συνθήκες είναι αυτές.

Στην πράξη όμως δεν επιβεβαιώνεται η αποτελεσματικότητα της σύμφωνα με reviews που έχω διαβάσει. Η θήκη είναι απαραίτητη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...