Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το nexus. Δε νομιζω ρε συ οτι χαλανε μεσα σε ενα χρονο οι μπαταριες. Ειχα πριν ενα Galaxy S2 και στα 2.5 χρονια παρατηρησα πτωση της μπαταριας, οταν ηδη εψαχνα για αντικαταστατη.

Για τα 3 κινεζικα που αναφερεις.

Ακουω πολυ καλα λογια για το Coolpad. Στα χρηματα που κοστιζει ειναι πολυ καλη λυση, συγκρισιμη με το Redmi Note.

Το G4S επισης εχει πολυ καλες κριτικες, αλλα (προσωπικη γνωμη) δε μου καθεται καλα η εταιρεια. Ειναι μια μικρη κινεζικη εταιρεια με πολυ λιγες πωλησεις σε σχεση με τους πρωτοπορους του χωρου.  Εχω δει και ενα βιντεο στο youtube για το εργοστασιο της Jiayu και δε μου καθεται καθολου καλα. Σαν εργαστηριο σε ΙΕΚ ειναι. Τεσπα, ξαναλεω, ειναι προσωπικη γνωμη και δεν ειναι σωστο να σε επηρεαζω χωρις επιχειρηματα.

Το Kingzone ειπαμε, φοβερα specs, αλλα αδοκιμαστο ακομα στην Ελλαδα.

Επεξ/σία από doctorkostis
  • Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε HTC ONE δεν πάω λόγω τιμής.

@doctorkostis: Για το nexus σκέφτομαι ότι πχ σε ένα χρόνο μπορεί να μη μου βγάζει ούτε 24ωρο..

@Καρχαρίαςςςς: Το LG G2 το ψιλοαπέκλεισα γιατί θεωρώ ότι η μόνη του διαφορά με το nexus είναι η κάμερα, και δε θέλω να πληρώσω παραπάνω γι αυτό..

Για τα kingzone K1, coolpad f1, jiayu G4S, θεωρείτε ότι δεν αξίζουν?

Μόνο αν πάω σε mi-3?

To nexus θα σου βγάλει κανονικά μια ημέρα χρήσης, απλά κάθε βράδυ θα το βάλεις για φόρτηση. (όπως και κάθε άλλο smartphone)

H διαφορές του G2 με το Nexus δεν είναι μόνο στην κάμερα.  To nexus έχει 2300mah, το G2 3000mah, αλλα και στη οθόνη, 4.95 με 5.2 και κάποια feature της LG όπως το knock on που πραγματικά αξίζει.

Τώρα απο τι στιγμή που αγοράζειs τιμολόγιο και γλυτώνεις τον ΦΠΑ, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις κινέζικο. To Mi-3 κάνει 280€ (379$). 

Το Nexus κάνει τα ίδια ακριβώς (- ΦΠΑ κανένα 50άρικο, σύνολο 230) και το G2 320 (- ΦΠΑ = 260€)

Δημοσ.

Mi3 θα έπαιρνα το 16αρι πού έρχεται στα 310 δολάρια,περίπου 230 ευρώ,γι αυτό μπαίνει στη σύγκριση!!

Επίσης φαίνεται να έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και καθόλου προβλήματα..

τα άλλα κινέζικα που ανεφερα,είναι αρκετά φτηνότερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...