original911 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Για κει με βλέπω λοιπόν, ξέρουμε σε ποιο μαγαζάκι (αν ισχύει σε κάποιο) με κάποιο κουπόνι να δίνουν δώρο τα xiaomi pistons που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια ? Ρώτησα και στο γειτονικό φόρουμ και περιμένω απάντηση Τσέκαρε το ibuygou.com απο εκεί πήρα τα πίστονς μου.
s2117 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Thanx για το site. Τελικά όμως, σκέφτομαι μήπως δώσω κανά ψιλό παραπάνω (γλιτώνω ΦΠΑ) και να πάρω Nexus 5...Αξίζει τον κόπο λέτε? 1
original911 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Είδα το nexus 5 ενός φίλου από κοντά και ομολογώ ήταν πολυ ωραίο. Σε ποιότητα χάνει από το p6 της αδερφής μου.
s2117 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ! Άλλα αποφάσισα ότι δεν είμαι διατεθειμένος να χάσω τόσο Πολύ σε επεξεργαστή,οθόνη,Για να έχω καλύτερη ποιότητα
original911 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Σωστός!Όχι οτι το nexus δεν είναι ποιοτικό.Μια χαρά είναι.
chrisxkar Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 http://www.aliexpress.com/item/2G-RAM-32G-ROM-Original-Jiayu-G5-MTK6589T-1-5GHz-Quad-Core-4-5-Corning-Gorilas/1464844336.html εμενα μου αρεσε πολυ εμφανησιακα και αυτο τσεκαρε το μια ασε που εξωτερικα ποιο κοντα σε iphone δεν παει απλα λογικα θα σου φανει λιγο μικρη η μπαταρια
s2117 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δε βλέπω να πολυκυκλοφορεί αυτό, το φοβάμαι λίγο είναι η αλήθεια!!
s2117 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Για το kingzone k1 τι λέτε?Φαίνεται ωραία κατασκευή, πολύ λεπτό, 8-core, full HD..!Με φοβίζει λίγο η μάρκα που δεν την ξέρω μόνο Και το iocean x8 μου φαίνεται τούμπανο, αλλά παραείναι μεγάλο. (Θα ήθελα μέχρι 5 ίντσες καλύτερα, για τις 5.5 το σκέφτομαι λίγο) Κάτι αντίστοιχο σε specs και κατασκευή με αυτά τα 2, αλλά μέχρι 5 ίντσες δεν παίζει ?
doctorkostis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Για το kingzone k1 τι λέτε?Φαίνεται ωραία κατασκευή, πολύ λεπτό, 8-core, full HD..! Με φοβίζει λίγο η μάρκα που δεν την ξέρω μόνο Και το iocean x8 μου φαίνεται τούμπανο, αλλά παραείναι μεγάλο. (Θα ήθελα μέχρι 5 ίντσες καλύτερα, για τις 5.5 το σκέφτομαι λίγο) Κάτι αντίστοιχο σε specs και κατασκευή με αυτά τα 2, αλλά μέχρι 5 ίντσες δεν παίζει ? Σε νιωθω, εχεις μπει στο τριπακι του ψαξιματος και εχεις πελαγωσει. Αντιστοιχο (και καλυτερο) μεχρι 5 ιντσες και με 30€ επιπλεον ειναι το Μι3. (το ξερω οτι το εχεις ξαναδει, ειναι πολυ μπερδεμα η φαση) Το kingzone το εχει παραλαβει ενα παιδι στο myphone και γραφει οτι του αρεσει. Πηγαινε μια βολτα απο το φορουμ εκει να δεις αναλυτικα.
s2117 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Το είδα το τόπικ του kingzone, αλλά δεν είναι αρκετό το δείγμα 1 πελάτη για να πειστώ να το επιλέξω Το Mi-3 είναι το φαβορί μου, μαζί με το Nexus 5. To mi-3 παρόλα αυτά, δε φαίνεται να έχει gorilla glass Ως outsiders είναι τα redmi note και coolpad f1 (βασικά λόγω τιμής) και αυτά τα 2 που είδα τώρα και μου άρεσαν πολύ εμφανισιακά (αλλά μου πέφτουν μεγάλα).. Τα 30€ έξτρα δεν είναι πρόβλημα παρόλα αυτά, απλά βλέπω ότι το mi-3 είναι και κάπως μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα 5ιντσα EDIT: Είδα τώρα και το Jiayu G4S, επίσης οικονομικό Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2014 από s2117
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Το είδα το τόπικ του kingzone, αλλά δεν είναι αρκετό το δείγμα 1 πελάτη για να πειστώ να το επιλέξω Το Mi-3 είναι το φαβορί μου, μαζί με το Nexus 5. To mi-3 παρόλα αυτά, δε φαίνεται να έχει gorilla glass Ως outsiders είναι τα redmi note και coolpad f1 (βασικά λόγω τιμής) και αυτά τα 2 που είδα τώρα και μου άρεσαν πολύ εμφανισιακά (αλλά μου πέφτουν μεγάλα).. Τα 30€ έξτρα δεν είναι πρόβλημα παρόλα αυτά, απλά βλέπω ότι το mi-3 είναι και κάπως μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα 5ιντσα EDIT: Είδα τώρα και το Jiayu G4S, επίσης οικονομικό Παρε nexus να ησυχασεις γιατι θα εχεις αναβαθμισεις για 5 χρονια ακομα χαλαρα!
s2117 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Τα μεγάλα μείον του nexus 5 είναι η μπαταρία του, αλλά και το ακουστικό του που από ότι διαβάζω είναι επιεικώς κακό Αν δεν τα είχε αυτά τα 2 προβλήματα θα ήταν πιο εύκολη η επιλογή μου. (και το σχεδιαστικό παίζει ρόλο, δε μου αρέσει πολύ , αλλά το Kingzone K1 Που προτιμώ στη σχεδίαση και υλικά, είναι το πιο άγνωστο)
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ε παρε G2 τοτε δεν θα χασεις, αν και οτι δεν ειναι HTC One εχει ηχειο μαπα. ΤΕΛΟΣ.
doctorkostis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Τα μεγάλα μείον του nexus 5 είναι η μπαταρία του, αλλά και το ακουστικό του που από ότι διαβάζω είναι επιεικώς κακό Αν δεν τα είχε αυτά τα 2 προβλήματα θα ήταν πιο εύκολη η επιλογή μου. (και το σχεδιαστικό παίζει ρόλο, δε μου αρέσει πολύ , αλλά το Kingzone K1 Που προτιμώ στη σχεδίαση και υλικά, είναι το πιο άγνωστο) Επειδη εχω νεξους, δεν εχω διαπιστωσει τιποτα απο τα δυο. Το ακουστικο μια χαρα και η μπαταρια βγαζει 24ωρο με νορμαλ χρηση. Στο χαλαρο εχει 36 ωρες ανετα, αν εισαι κανιβαλος θελει φορτιση το βραδυ. Προσωπικα, οτι με βγαζει πρωι-βραδυ μου ειναι αρκετο, αλλα αυτα ειναι γουστα. 1
s2117 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Σε HTC ONE δεν πάω λόγω τιμής. @doctorkostis: Για το nexus σκέφτομαι ότι πχ σε ένα χρόνο μπορεί να μη μου βγάζει ούτε 24ωρο..@Καρχαρίαςςςς: Το LG G2 το ψιλοαπέκλεισα γιατί θεωρώ ότι η μόνη του διαφορά με το nexus είναι η κάμερα, και δε θέλω να πληρώσω παραπάνω γι αυτό.. Για τα kingzone K1, coolpad f1, jiayu G4S, θεωρείτε ότι δεν αξίζουν?Μόνο αν πάω σε mi-3?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα