Sog96Ch Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 http://www.report me for spam/xiaomi-mi3-snapdragon-800-8274ab-23ghz-quad-core-50-inch-fhd-screen-android-42-3g-smartphone-g-33265 Εγω θα σου ελεγα να παρεις το Xiaomi Mi3 στα 223 ευρω Το οποιο εχει δυνατο επεξεργαστη (πιο δυνατο απο μερικους 8core) Edit: Το xiaomi note ειναι πιο αδυναμο απο το Xiaomi Mi3
s2117 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Τα χω μπλέξει Το Lenovo S850 μου άρεσε πολύ σε εμφάνιση, αλλά μάλλον δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο σε πιο δυνατό ε? Το Mi3 είναι όντως το φαβορί, αλλά φοβάμαι μην είναι πλαστικούρα Το Lenovo K900 μου φαίνεται κάπως λίγο λόγω του ότι είναι διπύρηνο αν και μου αρέσει αρκετά (θέλω να το κρατήσω 2 χρόνια και φοβάμαι μήπως τότε οι 2 πυρήνες είναι λίγοι) + θα προτιμούσα να είναι το πολύ 5-5.2 ίντσες. Είδα και το LG G2, που αν αφαιρέσω το ΦΠΑ που γλιτώνω λόγω τιμολογίου δε μου έρχεται πολύ ακριβότερα από τα παραπάνω
Sog96Ch Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μπες στο myphone.gr και διαβασε για το καθε τηλεφωνο Το πιο ποιοτικο απο την Κινα ειναι το Oppo find 7a (αλλα ανεβαινει αρκετα το budget)
s2117 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δε θα ήθελα να ανέβει το μπάτζετ είναι η αλήθεια (και το oppo που προτείνεις δεν το βρήκα πουθενά για να δω τιμή )..Στο γειτονικό φόρουμ μπήκα και διάβασα λίγο,αλλά δεν έβγαλα άκρη γι αυτό ρωτώ και αυτά παραπάνω
Sog96Ch Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δε θα ήθελα να ανέβει το μπάτζετ είναι η αλήθεια (και το oppo που προτείνεις δεν το βρήκα πουθενά για να δω τιμή )..Στο γειτονικό φόρουμ μπήκα και διάβασα λίγο,αλλά δεν έβγαλα άκρη γι αυτό ρωτώ και αυτά παραπάνω Το oppo find 7a κανει 400 ευρω http://europe.oppostyle.com/find-7/79-find-7a-white.html Αλλα οπως ειπα ανεβαινε πολυ το budget στην θεση σου θα επαιρνα το Xiaomi Mi3 εαν ανεβαινα θα ανεβαινα για το Oppo ή την 64 εκδοση του Xiaomi
s2117 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Άουτς!!400 για κινεζιά δε δίνω (Ευχαριστώ για το λινκ πάντως ) Η χωρητικότητα δε με ενδιαφέρει και τόσο πολύ,θεωρώ ότι και 16gb μια χαρά θα είναι, καθώς και το xperia S που έχω σχεδόν 2 χρόνια τώρα δε το έχω φορτώσει ποτέ παραπάνω από το μισό
Sog96Ch Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Άουτς!!400 για κινεζιά δε δίνω (Ευχαριστώ για το λινκ πάντως ) Η χωρητικότητα δε με ενδιαφέρει και τόσο πολύ,θεωρώ ότι και 16gb μια χαρά θα είναι, καθώς και το xperia S που έχω σχεδόν 2 χρόνια τώρα δε το έχω φορτώσει ποτέ παραπάνω από το μισό Δεν ειναι κινεζια, απο τα πιο ποιητικα κινητα ειναι αλλα οπως ειπα περναει αρκετα το budget σου
s2117 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ε άμα λέει ποιήματα να το πάρω :P (just kidding ) Σε ότι αφορά εγγύηση και υποστήριξη εντός ελλάδας όμως..?
Sog96Ch Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ε άμα λέει ποιήματα να το πάρω :P (just kidding ) Σε ότι αφορά εγγύηση και υποστήριξη εντός ελλάδας όμως..? Αν λες για το Find 7a εχει ευρωπαικη εγγυηση (το παιρνεις απο την ευρωπη) για 2 χρονια (κατα 99%) Για το Xiaomi πρεπει να το στειλεις στο μαγαζι που το πηρες (στην κινα) και θα πληρωσεις τα μεταφορικα αλλα θα εχεις εγγυηση (ρωτα τους εδω για την εγγυηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382066&highlight=reportspam ή στειλε τους mail) Εδω ειδα οτι λενε οτι εχει 1 χρονο εγγυηση www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382066&highlight=reportspam&page=21 ποστ #304 Edit: Οπου να 'ναι θα βγει και το Oppo Find 7 που θα ειναι πιο καλο και μπορει να πεσει στο αλλο η τιμη του
doctorkostis Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Νταξ, αν ψηνεσαι για το Μι3 μην το συζηταμε. Ειναι φοβερο, και στα 230-240 που κοστιζει δεν εχει αντιπαλο. Θα το ευχαριστηθεις οσο δεν παει. 2
s2117 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Είναι τόσο ανώτερο από το Xiaomi Redmi Note που είναι αρκετά φτηνότερο??Στα + του Redmi Note για μένα η μπαταρία που είναι αποσπώμενη, καθώς θεωρώ ότι σε κανά χρόνο του Mi-3 θα αρχίσει να τα φτύνει Στα - του, το ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος για μένα.
doctorkostis Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ειναι αρκετα καλυτερο το Μι3, για τα 60€ της διαφορας τους. Το Μι3 εχει καλυτερο επεξεργαστη, οθονη, μεγαλυτερη ενσωματωμενη μνημη και ισως καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Το Redmi Note εχει μεγαλυτερη οθονη (με χαμηλοτερη αναλυση ομως), αποσπωμενη μπαταρια, SD card slot, ειναι δικαρτο και στοιχιζει κανα 60αρι λιγοτερο. Αν σε παιρνει οικονομικα, το Μι3. Αν το σκεφτεσαι για τα επιπλεον € το Note ειναι εξαιρετικη λυση. 1
s2117 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ! Δεν είναι ότι με ενοχλεί τόσο να δώσω 60€ παραπάνω (αν και αν μπορώ να τα γλιτώσω καλό θα είναι!) όσο το ότι διάβασα ότι πχ περισσότεροι πυρήνες σημαίνουν μικρότερη κατανάλωση και είνΑι πολύ θετικό κ το γεγονός ότι αν τα φτύσει η μπαταρία θα μπορώ να πάρω μια κΑινούρια με το note,ίσως και μεγαλύτερη. Τι λέτε εσείς που ξέρετε και 5 πράματα παραπάνω ?
doctorkostis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ισως και να ειναι αληθεια ολα αυτα, δεν το εχω ψαξει. Αλλα, μεχρι να τα φτυσει η μπαταρια, σε 2+ χρονια δηλαδη με καθημερινη χρηση, το κινητο θα ειναι ξεπερασμενο και θα σκεφτεσαι το επομενο. Καλως η κακως, η αγορα των smartphones ετσι ειναι, τα λειτουργικα και οι εφαρμογες γινονται ολο και πιο απαιτητικες. Επισης, ενα κινητο με μπαταρια 3000mAh, θα σε βγαζει δυο μερες με νορμαλ χρηση. Μια μερα αν εισαι κανιβαλος. Οποτε σε αυτες τις μπαταριες που φορουν αυτα τα δυο κινητα, η λιγο μικροτερη καταναλωση του ενος δε θα κανει τραγικη διαφορα. Εγω εχω ενα nexus 5 που εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το Μι3 και φοραει μπαταρια 2300mAh. Με νορμαλ χρηση, εχω ευκολα 36 ωρες και με βαρια χρηση 22-24 ωρες. Μου ειναι υπεραρκετο. Οτιδηποτε με βγαζει απο το πρωι ως αργα το βραδυ χωρις να σκεφτω για φορτιστη με καλυπτει απολυτα. Φροντισε να παρεις εκεινο που σου αρεσει εμφανισιακα (δυστυχως δεν ειναι ευκολο να τα πιασεις στο χερι σου) και νομιζεις οτι θα σε καλυψει καλυτερα μεχρι να παρεις το επομενο. 1
s2117 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Για κει με βλέπω λοιπόν, ξέρουμε σε ποιο μαγαζάκι (αν ισχύει σε κάποιο) με κάποιο κουπόνι να δίνουν δώρο τα xiaomi pistons που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια ? Ρώτησα και στο γειτονικό φόρουμ και περιμένω απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα