Arkassa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Ένας φίλος μου ψάχνει απεγνωσμένα αυτό το τραγούδι... (ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με την Α.Ε.Κ.) Το ξέρει κανείς; Γιατί έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μάλλον είναι λάθος το όνομα του υταγουδιστή! Ευχαριστώ
Wintermute23 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 To tragoudi einai tou Gary Tarn alla den uparxei.Opws fainetai eixe graftei eidika gia th diafhmish.Sto Kazzaa uparxei to kommati ths diafhmishs diarkeias 1:30
TheBoyFromSalina Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Ειναι οντως απιστευτο πώς ενα τραγουδι που το ψαχνουν απο τις 4 μεριες της γης δεν εχει τουλαχιστον κυκλοφορησει σε μια extended version η κατι παρομοιο. Ουστ!
MacPhisto Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 το εχω ποσταρει αρκετες φορες αλλα μαλλον εχει χαθει..... αυτο το τραγουδι ναι μεν δεν υπαρχει αλλα εχουμε κατι που χρησιμοποιει sampling και στιχους απο τη συνθεση του Gary Tarn Nova - All this love κατεβαστε το...ειναι φοβερο!!!
Arkassa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 MacPhisto: Πραγματικά είναι Πάρα πολύ ωραίο το Nova - All This Love.mp3 Ψάχνω όμως και το αυθεντικό κομμάτι και ήδη έχω στείλει και ΡΜ στον Wintermute23...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.