epp_kriti Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, έχω το ativ s εδώ και ένα χρόνο..πολύ ικανοποιημένος.. αλλά 1ον ένας φίλος το πήρε πρίν λίγο καιρό(το προλαβε τελευταία στιγμή γιατί πλέον τελείωσε..) και του έχει το update 3 (gdr3) ενώ εμένα δεν το βρίσκει καν σαν ενημέρωση...και 2ον στον έλεγχο μνήμης στο "άλλο" έχει 8,5gb δεσμευμένα ενώ οι εφαρμογές είναι μόνο 1,28gb.Ενημερωτικά έχω κάρτα μνήμης 16gb και είναι εκεί όλες οι φωτο τραγούδια κτλ..Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι είναι αυτό το άλλο και τι μπορώ να κάνω για να το μειώσω?? Ευχαριστώ
Gr_Soul Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 3-4GB συνήθως είναι το Android και τα υπόλοιπα partition της συσκευής. Σε εσένα δεν είναι το ίδιο;
jim_p Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Το ativ s ειναι με wp8... http://www.gsmarena.com/samsung_ativ_s_i8750-4960.php
epp_kriti Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Ρε παιδιά το λειτουργικό το έχει σε άλλη κατηγορία..... Αυτή είναι μόνη της 8++ gb... Ξέρει κάποιος που να έχει ασχοληθεί με windows phone?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα