alexisgt Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Έχω τη δυνατότητα να πάρω ένα απο τα παρακάτω smartphones. Galaxy S3 mini Vs LG L9 II Ποιο να προτιμήσω και γιατί..? Ακολουθεί κι ένας συγκριτικός πίνακας: http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-S-III-mini,LG-Optimus-L9-II/phones/7536,7878 Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
lostresam Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 L9 II..καλυτερη και μεγαλυτερη οθονη,γρηγοροτερος επεξεργαστης και αναβαθιζεται σε kitkat.
alexisgt Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Το μόνο που με προβληματίζει είναι η πολύ μικρή διάρκεια της μπαταρίας σε talk time (αν και μεγαλύτερη σε mAh απο του S3 mini). Το έχει κανείς, να μας πεί εντυπώσεις?
achilles_g_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Είναι μικρή η οθόνη του s3 πλέον. Νομίζω καλύτερα να πας σε lg l9 ii. Yπάρχει η δυνατότητα για κάτι άλλο?
lostresam Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 το l9 ii το εχει η αδερφη μου και της κραταει ανετα μιαμιση μερα..το s3 mini το πολυ να σου βγαζει μια μερα παντως αν δεν ειναι με επειδοτηση πες μας το ποσο που εισαι διαθεσιμος να δωσεις μπας και σου βρουμε καποια καλυτερη συσκευη, αν το l9 ii ειναι αξιοπρεπεστατο κινητακι..
alexisgt Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δυστυχώς δεν έχω επιλογή για κάτι άλλο. Συγγενικό πρόσωπο έχει και τα 2 και θα μου δώσει όποιο θέλω. Οπότε είμαι αποκλειστικά ανάμεσα σε αυτά τα 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα