Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω να στείλω αρχεια από κινητο στο laptop και δεν γίνετε τιποτα, ενώ πριν από καιρο δεν υπηρχε κανενα θεμα.
Όταν παω στης ρυθμίσεις Bluetooth του Laptop, με το που επιλεξω της ρυθμισης μου βγάζει αυτό το μήνυμα
Τι να κανω, το εχει πάθει κανεις;

http://i663.photobucket.com/albums/uu358/saxonaxos/Chiomegarho3AF0sigmaftau3AF0taulambdaomicron-1.png

Δημοσ.

Είχες και παλαιότερα 8άρια ή είχες άλλο λειτουργικό και το άλλαξες σε 8;

Η συσκευή bt είναι ενεργοποιημένη; Δες στον πίνακα ελέγχου και ψάξε μήπως έχει κάποιο διακοπτάκι το λάπτοπ που να ενεργοποιεί το bt.

Δημοσ.
micos000, on 30 May 2014 - 2:15 PM, said:micos000, on 30 May 2014 - 2:15 PM, said:micos000, on 30 May 2014 - 2:15 PM, said:

Είχες και παλαιότερα 8άρια ή είχες άλλο λειτουργικό και το άλλαξες σε 8;

Η συσκευή bt είναι ενεργοποιημένη; Δες στον πίνακα ελέγχου και ψάξε μήπως έχει κάποιο διακοπτάκι το λάπτοπ που να ενεργοποιεί το bt.

Εχω το samsung np275e5e-k01gr, ειχε τα 8αρια και τωρα εχει τα 8.1 εδώ και κανα 3μινο τωρα.

Μεχρι πριν 2 ευδομαδες που το ειχε χρειαστεί να μεταφερω φωτογραφίες από το κινητο στο laptop, μια χαρα έγινε η δουλεια.

Τωρα με το που επιχειρήσω να στείλω κατι μου βγαζει αυτό εδώ στο Laptop.

http://i663.photobucket.com/albums/uu358/saxonaxos/Chiomegarho3AF0sigmaftau3AF0taulambdaomicron-2.png

Και στο κινητο μου βγαζει ''Αντιστοίχιση κλειδιών πρόσβασης με Laptop'' και έναν κωδικο.

Ειτε επιλεξω ''ΝΑΙ'' στο κινητο για να γίνει η σύζευξη κινητου-laptop, ειτε πατήσω την επιλογή που μου βγάζει το laptop όπως δείχνει η εικόνα από πανω, δεν γίνετε τιποτα απολύτως, καμια ανταποκριση από καμια από της δυο συσκευές.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα για σύνδεση με καλώδιο; Αυτά με το bluetooth πάντα μου καθόταν στο λαιμό.

Μήπως σε κόβει κανένα firewall ή antivirus;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...