AssassinBak Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Καλησπέρα ! Έχω ένα λάπτοπ Toshiba Satellite L755 - 18P. Πριν καμιά βδομάδα ξεκίνησε να ανεβάζει απότομα θερμοκρασίες ο επεξεργαστής ακόμα και όταν δεν παίζω κάποιο game, δηλαδή απλως έχω ανοιχτό τον chrome ... Από τι είδα φτάνει και θερμοκρασίες των 90 βαθμών κελσίου .. Όταν ζεσταίνετε παραπάνω και από αυτό το λάπτοπ κλείνει ... Τι πρέπει να κάνω ;
SPANK Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αν δεν ειναι σε εγγύηση εσυ ή καποιος που ξέρει θα το ανοίξει θα το καθαρίσει απο σκόνες κτλπ και θα βάλει καινούργια πάστα στον επεξεργαστή
AssassinBak Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Να το πάω σε ειδικό δηλαδή ; Πόσο θα κοστίσει αυτό γιατί δεν είναι σε εγγύηση πια ...
AssassinBak Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Επίσης πρόσεξα τώρα ότι ζεσταίνεται πολύ και η κάρτα γραφικών ... Εδώ παίζω plants vs zombies ....
SPANK Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Βασικά θέλει καθάρισμα το laptop οπως σου ειπε και πάστα στον επεξεργαστή και κάρτα γραφικών , αν δεν λειτουργεί το ανεμιστηράκι καθόλου η υπολειτουργεί τοτε θέλει αλλαγή και αυτο. Αν το πας σε καποιο να σου κάνει ολη την διαδικασία υπολόγιζε απο 30 40 euro
panira Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 αν παλι δεν διαθετεις αυτα τα 30 40 αυρω (που πολοι πλεον δεν τα διαθετουν), παρε μια ηλεκτρικη σκουπα που τραβαει πολυ δυνατα και βαλτην να ρουφηξει την σκονη απο τις εγκοπες του λαπτοπ δεν ξερω αν θα βοηθησει ιδιαιτερα αλλα....ειναι η εσχατη των λυσεων 1
AssassinBak Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Οκ θα δω τι θα κάνω ... Ευχαριστώ πολύ πάντως
LambisElef Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 αν παλι δεν διαθετεις αυτα τα 30 40 αυρω (που πολοι πλεον δεν τα διαθετουν), παρε μια ηλεκτρικη σκουπα που τραβαει πολυ δυνατα και βαλτην να ρουφηξει την σκονη απο τις εγκοπες του λαπτοπ δεν ξερω αν θα βοηθησει ιδιαιτερα αλλα....ειναι η εσχατη των λυσεων Ποτέ ηλεκτρική σκούπα σε Η/Υ!!! Καλύτερα με ένα blower να φυσήξεις τις εγκοπές από το fan ή αν θες το πας σε βενζινάδικο και το φυσάς εκεί, αλλά με προσοχή! 1
ramarg Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ποτέ ηλεκτρική σκούπα σε Η/Υ!!! Καλύτερα με ένα blower να φυσήξεις τις εγκοπές από το fan ή αν θες το πας σε βενζινάδικο και το φυσάς εκεί, αλλά με προσοχή!Σωστα.Δεν εχουν καταστραφει και λιγα ανεμηστηρακια απο overrun rpm.Αυτα τα λενε οσοι εχουν αγνοια.Επισης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ρε παιδια.Τι ηλεκτρικη σκουπα λετε.Δεν περναει ουτε σκονη απο τις στενες εγκοπες της ψυκτρας.Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλεις την σκονη απο εκει.Μονο φυσωντας.Και παλι σκοπος ειναι να βγει εντελως η σκονη,οχι να μετακινηθει. Ενδεικτικα φιλε χρειαζεται επειγοντως αλλαγη θερμοαγωγιμης παστας με μια Mx2 και εναν καθαρισμο.Απαραδεκτες θερμοκρασιες για intel.Απο nvidia να το περιμενω αλλα απο intel i5 δυσκολο.Βεβαια παιζει ρολο και το συστημα ψυξης.Η toshiba ειναι μονιμως ανεπαρκης στα συστηματα ψυξης που βαζει στους φορητους της.Με ενα χαλκοσωληνα δεν κανεις δουλεια. Γενικως ο φορητος σου περναει δυσκολες ωρες.Σε idle ποιο ειναι το θερμοκρασιακό maximum? Λαβε υποψιν φυσικα οτι το plante vs zompies ειναι flash game και αυτα ζοριζουν απιστευτα τις καρτες σε θερμοκρασια.Πηγαινε στην διαχειριση εργασιων και θα καταλαβεις.Ισως εαν χρησιμοποιουσες εναν αλλο broswer να μην εβλεπες τετοιες θερμοκρασιες.Ποτε δεν ξερεις με το flash player αυτο ειναι το κακο... 1
AssassinBak Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Σε idle ? Τι ειναι αυτο ; Sent from my iPhone using Insomnia Παντως λογω δουλειων αργησα να ασχοληθω με το λαπτοπ ! Το ανοιγω τελος παντων πριν μερικες βδομαδες και ηταν πραγματικα πεντακαθαρο μεσα , εκτος ομως απο το ανεμιστηρακι το οποιο αν και ειχε σκονη πανω δεν σε ηταν καμια περιπτωση υπερβολικη ! (σε συγκριση με σκονη που εχω δει στον σταθερο μου) Ρουφιξα λιγη απο την σκονη με την ηλεκτρικη σκουπα και καθαρισα τα υπολοιπα με μπατονετα ... Μετα ξανασυνδεσα οσα καλωδια χρειαζονταν και το ετρεξα για να δω αν δουλευει το ανεμιστηρακι . Και δουλευε μια χαρα ! Ανοιξα το λαπτοπ και οι θερμοκρασιες παλι οι ιδιες ! Μετα απο αυτο ρωτησα εφερα ενα θειο μου να το δει και μου ειπε να κανω τρυπες στο πλαστικο εκει που ειναι η καρτα γραφικων και ο επεξεργαστης και να βαλω απο κατω καποιο ανεμηστηρα η μια βαση ! (ναι δεν ειχα βαση) Βαση δεν εχω βρει ακομα και θα ηθελα προτασεις για μια καλη . Προχτες ομως ειπα να Τσεκαρω μηπως υπαρχει καποιο θεμα με την παστα του επεξεργαστη ! Και οντως αυτο ηταν. ειχε κυριολεκτικα λιωσει η παστα ! Ελαχιστη ειχε μεινει πανω ... Οποτε θελω επισης να μου πειτε αν πρεπει να παρω καποια συγκεκριμενη παστα και πως ακριβως να την βαλω ! Συγνωμη για την ταλαιπωρια .. Sent from my iPhone using Insomnia
AssassinBak Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια .... Sent from my iPhone using Insomnia
BloodDonor89 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Σε idle ? Τι ειναι αυτο ; Sent from my iPhone using Insomnia Παντως λογω δουλειων αργησα να ασχοληθω με το λαπτοπ ! Το ανοιγω τελος παντων πριν μερικες βδομαδες και ηταν πραγματικα πεντακαθαρο μεσα , εκτος ομως απο το ανεμιστηρακι το οποιο αν και ειχε σκονη πανω δεν σε ηταν καμια περιπτωση υπερβολικη ! (σε συγκριση με σκονη που εχω δει στον σταθερο μου) Ρουφιξα λιγη απο την σκονη με την ηλεκτρικη σκουπα και καθαρισα τα υπολοιπα με μπατονετα ... Μετα ξανασυνδεσα οσα καλωδια χρειαζονταν και το ετρεξα για να δω αν δουλευει το ανεμιστηρακι . Και δουλευε μια χαρα ! Ανοιξα το λαπτοπ και οι θερμοκρασιες παλι οι ιδιες ! Μετα απο αυτο ρωτησα εφερα ενα θειο μου να το δει και μου ειπε να κανω τρυπες στο πλαστικο εκει που ειναι η καρτα γραφικων και ο επεξεργαστης και να βαλω απο κατω καποιο ανεμηστηρα η μια βαση ! (ναι δεν ειχα βαση) Βαση δεν εχω βρει ακομα και θα ηθελα προτασεις για μια καλη . Προχτες ομως ειπα να Τσεκαρω μηπως υπαρχει καποιο θεμα με την παστα του επεξεργαστη ! Και οντως αυτο ηταν. ειχε κυριολεκτικα λιωσει η παστα ! Ελαχιστη ειχε μεινει πανω ... Οποτε θελω επισης να μου πειτε αν πρεπει να παρω καποια συγκεκριμενη παστα και πως ακριβως να την βαλω ! Συγνωμη για την ταλαιπωρια .. Sent from my iPhone using Insomnia Αν το κανεις το μονο που θα δεις ειναι περισσοτερη σκονη μεσα στο λαπτοπ και ουσιαστικα δεν κερδιζεις τι-πο-τα :/ Παρε σβαρνα ολα τα μαγαζακια και ρωτα ποσο θελουν για ολη αυτη την δουλεια, οταν σου πει καποιος την τιμη που μπορει να σηκωσει η τσεπη σου δωστο του να στο κανει καινουριο. Κριμα να του κανεις τρυπες λες και εχεις κανενα κατοικίδιο μεσα για να παιρνει αερα, ασε που μπορει να γινει χειροτερα χαλοντας το airflow (εστω κι αν ειναι ανυπαρκτο). Στα λαπτοπ η σκονη μαζευεται στην ψυκτρα και οχι στο ανεμιστηράκι. Υ.Γ. Βαση ψυξης να του βαλεις, τρυπες μην κανεις ομως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα