Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου βρες πρώτα τους πελάτες σου, κάνε μια έρευνα και μετά έλα ξανά μια βόλτα απο δω να πάρεις συμβουλές απτους εφοριακούς....

• Like 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι δυσκολα παντως τα πραγματα απο οτι φαίνεται. Εχω ακούσει και την ατάκα 'κακως που δε θες να δουλέψεις 8+ ωρες χωρις μισθο εως ωτου μπορει να πληρώσει η εταιρία μισθό'

• Like 1
Δημοσ.

Το ελ επ οπως ολες οι δουλειες, ειναι μια επενδυση. Και οπως καθε επενδυση, διαθετει και ενα ρισκο. Ο papabilly, καλα θα κανει να τα κανει ολα νομιμα.

Το "πηγαινε μαυρα και βλεπουμε" ειναι η βαση στο να γινεις λαμογιο. Δεν εχει να κανει ουτε με το αθλιο δημοσιο, ουτε και με την αθλια φορολογηση. Εχει να κανει 100% με το "με παιρνει να τα κλεψω απο την εφορια".

• Like 2
Δημοσ.

Το καλο ειναι οτι μαλλον το παλικαρι ηδη τρομαξε μ αυτα που του ειπαμε και ηδη την εχει κανει για εξω. Το επομενο ποστ θα το κανει μαλλον απο καμια Αγγλια ή Αμερικη. Το κανες παλι το θαυμα σου Ελλαδα!!! Good job!!!

Λογικο ειναι να τρομαξε. Μονο το σδοε δεν μπηκε να απαντησει εδω μεσα ακομα.

Δημοσ.

Το καλύτερο πράγμα είναι όλα να γίνονται νόμιμα έτσι ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (Συμφωνώ).

Από την άλλη όμως αν τα κάνεις όλα νόμιμα κινδυνεύεις να βαρέσεις λουκέτο πριν καν αρχίσεις. (Πως θα ξεκινήσει κάποιος αν πρέπει να απορροφήσει τον τεράστιο φόρο που επιβάλει το κράτος; Πως θα γίνει ανταγωνιστικός αφού σαν λυσασμένες όλες οι εταιρίες πέφτουν από πάνω; Πως θα πάρει έστω και μία δουλειά αφού όλες η εταιρίες είναι ανοιχτές στο ενδεχόμενο να μην κόψουν απόδειξη) 

Γιατί στην Ελλάδα δεν βοηθάνε σχεδόν καθόλου στην επιχειρηματικότητα των Νέων ενώ στο εξωτερικό είναι πιο ελαστικοί;

Οπότε καταλήγουμε και λέμε ότι για να κάνεις κάτι νόμιμα πρέπει να έχεις ένα κεφάλαιο ώστε αυτό να το επενδύσεις σε αυτό που εσύ θες να κάνεις και περίπου το 40% των κερδών σου να πηγαίνουν για το τέλειο εκπαιδευτικό σύστημα, για το τέλειο σύστημα υγείας, για τους αξιόπιστους ελεγκτικούς μηχανισμούς, για τους μισθούς του κάθε φοροδιαφυγά πολιτικού, για τους άξιους δημόσιους υπαλλήλους, για την ασφάλεια μας από τα αξιόπιστα σώματα της αστυνομίας, για τους άπληστους επιχειρηματίες, για τις διακοπές των πολιτικών, για να συνεχίσουμε να έχουμε Ευρώ και αυτά είναι πολύ λίγα.

Αν κάποιος δεν έχει το κεφάλαιο να πληρώνει το σάπιο Ελληνικό Σύστημα τι κάνει;
Πολύ απλό Φοροδιαφεύγει.. Γιατί?
Πολύ απλό γιατί η Ανεργία έχει φτάσει στα ύψη, και δεν μπορεί να βρει δουλειά, έτσι ψάχνει εναλλακτικές λύσεις.
Γιατί όμως η Ανεργία έχει φτάσει στα ύψη?
Είναι μία λούπα, απλά γιατί όλα αυτά που πληρώνανε νόμιμα οι δικοί μας δεν πήγαιναν στα σωστά χέρια.

Τι θα προτείνατε εσείς σε έναν Νέο ο οποίος δεν έχει μια δουλειά και ταυτόχρονα δεν έχει το κεφάλαιο?

Ή ας υποθέσουμε ότι η κεντρική ερώτηση του Θέματος είναι :
Είμαι άνεργος 20 χρονών, δεν έχω μία στην τσέπη και δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς, και ξέρω να φτιάνω Websites πως μπορώ να αξιοποιήσω αυτό που ξέρω, μπορώ να είμαι Freelancher? 
Ποια θα ήταν η απάντηση;

Λογικο ειναι να τρομαξε. Μονο το σδοε δεν μπηκε να απαντησει εδω μεσα ακομα.

Μακάρι φίλε μου να έμπαιναν και να έβλεπαν πια είναι τα προβλήματα μας και να δώσουν λύσεις. Είναι πραγματικά τεράστιο πρόβλημα να ζούμε στην Ψηφιακή Εποχή και να συζητάμε τέτοια πράγματα αντί αυτά που σκεφτόμαστε να τα κάνουμε πραγματικότητα.

• Like 4
Δημοσ.

φιλε μου επειδη ακουσες πολλες θεωρειες στην πραξη ειναι διαφορετικα.ξεκινας χωρις εφορια και οταν βγαλεις αρκετα χρηματα η οταν δεν μπορεις να την αποφυγεις αλλο πηγαινεις και κανεις εναρξη.εαν κανεις κατι αλλο θα το κλεισεις το μαγαζι πριν το ανοιξεις και παιζει να χρωστας.(οι παλιοι ελεγαν οτι αποφευγουμε παντα δικαστηρια,νοσοκομια και εφορια.)

Δημοσ.

φιλε μου επειδη ακουσες πολλες θεωρειες στην πραξη ειναι διαφορετικα.ξεκινας χωρις εφορια και οταν βγαλεις αρκετα χρηματα η οταν δεν μπορεις να την αποφυγεις αλλο πηγαινεις και κανεις εναρξη.εαν κανεις κατι αλλο θα το κλεισεις το μαγαζι πριν το ανοιξεις και παιζει να χρωστας.(οι παλιοι ελεγαν οτι αποφευγουμε παντα δικαστηρια,νοσοκομια και εφορια.)

Μαααα... Και τι θα απογίνει η """"δωρεάν"""" υγεία Δον κορλεόνε??

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνα απο εδώ:

https://www.freelancer.com/

Mακρυα απο την συγκεκριμενη ιςτοσελιδα. Αληθεια.

Yπαρχουν απειρες αναφορες απο ατομα που μολις συγκεντρωνανε ενα σεβαςτο ποσο και θελανε να κανουνε αναληψη του κοπου τους, η σελιδα τους εκλεινε τον λογαριασμο με την δικαιολογια πως ηταν ψευτικος, και τους εστελνε ρομποτικα μηνυματα στυλ "κανε μας μηνυση αμα διαφωνεις. λολ".

Περα απο αυτο στην διαδικασια ταυτοποιησης στοιχειων σου ζητανε εξωφρενικα πραγματα, οπως πχ να σκαναρεις το διαβατηριο σου, υστερα να βγεις φωτογραφια με αυτο.. κτλ κτλ. Δε ξερω κατα ποσο σοφο ειναι να δειχνεις τετοια προσωπικα στοιχεια σε μια ιδιωτικη εταιρεια αμφιβολης προελευσεως και ποιοτητας μαλιστα..

Ξερω ξερω, οφφτοπικ, αλλα απλα χρειαζεται λιγο προσοχη σε μερικα θεματα.

Δε μπορω να πιστεψω πως πανε ατομα εκει και φτιαχνουν/πουλανε ενα λογοτυπο για 10 δολλαρια και μια ιστοσελιδα για αλλα 50. Μου φαινεται πως ειναι το καλυτερο μερος για οποιον υποτιμαει την δουλεια του και μολις δει πελατη να μαζευτει με αλλα 200 ατομα και να λεει "πλιζ πλιζ διαλεξε εμενα! θα στο κανω σχεδον τσαμπα!! πλιιιζ!! ελαααα!!" [ναι, ετσι ειναι τα σχολια πανω κατω]

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνα απο εδώ:

https://www.freelancer.com/

Όχι ρε συ στο freelancer το παιδί!

Εκεί μέσα δεν ανταγωνίζεσαι Ινδούς, Πακιστανούς και λοιπούς συγγενείς, όπου με $50 ζει μία τετραμελής οικογένεια για μία βδομάδα.

Δημοσ.

Ρεαλιστικά δεν κανεις έναρξη επαγγέλματος άμα δεν είσαι σίγουρος ότι θα βγάζεις καποιο ποσο ικανό να πληρώνεις τουλάχιστον το ΤΕΒΕ

Άμα βγάζεις κάποια σταθερά λεφτα είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις κανονικά τους φόρους σου

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...