pankaixilaren Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Την καλησπέρα μου... ...που λέτε, κι ενώ όλα πήγαιναν καλά, όπως πάντα, σε κάποια φάση, εντελώς ξαφνικά, μου μαυρίζει η οθόνη! Απλό κει και ύστερα; Ποιό είναι το αποτέλεσμα; Τα Windows ανοίγουν μόνο στο safe mode... Η ¨Διαχείρηση Συσκευών¨ δείχνει πρόβλημα στην οθόνη (το γνωστό βελάκι με το τρίγωνο) και ΜΟΝΟ εκεί... Τη σύνδεα στο PC μέσω DVI - ενώ, παράλληλα, είχα συνδεδεμένη και μια τηλεόραση μέσω HDMI. Τί λέτε να φταίει; Τί νομίζετε εσείς; Καμμιά γνώμη; (Μιλάμε για 2 μηνών μηχάνημα, έτσι; Καινούριο...) Η οθόνη; Η κάρτα γραφικών; Το τροφοδοτικό; Ευχαριστώ εκδότη των προτέρων!
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 η οθονη απο τη στιγμη που δειχνει κανονικα σε σαφε μοδε δεν εναι!! οποτε κοιτας για καρτα γραφικων!
pankaixilaren Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Λές έ;... Μα καλά, κι αυτή τα ¨έφτυσε¨ σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα; Δε μου λες, βρε φιλαράκι, κάτι τώρα... (Με την ευκαιρία) Θα πρέπει να πάρω άλλη, ή ισχύει κάποια εγγύηση; Αν ξέρεις... Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Invader Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αν είναι 2 μηνών και βέβαια έχει εγγύηση.Το θέμα είναι να δώσεις παραπάνω πληροφορίες για το πότε το κάνει,πως το κάνει (πχ όταν τρέχεις παιχνίδια).Πόσταρε καμιά θερμοκρασία,αναβάθμισε τους drivers και ότι άλλη πληροφορία για να μπορέσει να σε βοηθήσει ο κόσμος.
pankaixilaren Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μακάρι να μπορούσα να τους αναβαθμίσω... Εδώ δεν μπορώ να την επανεγκαταστήσω! (Το δοκίμασα και αυτό). Ξεκινάει και σταματάει μετά από λίγο γιατί ¨Δεν μπορεί να γίνει σύνδεση με το περιβάλλον ασφαλείας των windows¨ - ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων... Όσο για θερμοκρασία, στο BIOS πάντα, μου έδειχνε 44... Μια Sapphire R9 270 στα 2 είναι... Πάνω σε μια Gigabyte 970A-UD3P μητρική... Με έναν AMD FX 6300 στα 3,5 επεξεργαστή... Κι ένα 650άρι Corsair να τροφοδοτεί...
Invader Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Να πας το μηχάνημα πίσω στο service αφού είναι εντός εγγύησης.Στην τελική στην τιμή που το πήρες έχεις πληρώσει για service/εγγύηση.Το ότι δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση της κάρτας είναι πιθανό να έχει πρόβλημα η κάρτα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 να ξεκαθαρισουμε ενα δυο πραγματα! την οθονη την δοκιμασες σε αλλο υπολογιστη ή γενικα να παρει σημα απο αλλη μοναδα και δειχνει κανονικα? αν ναι δεν φταιει η οθονη η μητρικη σου εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων ή οχι?
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Από safe mode αν απεγκαταστήσεις τους drivers μετά δεν ανοίγει σε κανονική λειτουργία; (ώστε να ξανα περάσεις τους νεότερους)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα