TopGamer Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! έχω φτιάξει μια σύνθεση και είχα 600 ευρώ budget , απλά θέλω τώρα για αρχή να αλλάξω κάποια πράγματα για να μην ξοδέψω τόσα λεφτά...το σύστημα που ήθελα να φτιάξω: http://prntscr.com/3nr8ioπράγματα που θέλω να αλλάξω: τροφοδοτικό για approx power supply 500W μητρική (προτείνετε μία για 40 ευρώ) ram για 1x4gb μετά βέβαια θα τα αναβαθμίσω απλά σε κάποιους μήνες, έτσι θα γλιτώσω τώρα γύρω στα 110 ευρώθα έφταναν αυτά για αρχή ή καλύτερα να μαζέψω λεφτά και να το πάρω το σύστημα να τελειώνω; Επεξ/σία 29 Μαΐου 2014 από TopGamer
Millennium Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μητρική μπορείς να βάλεις την Asus Μ5Α97 R2.0 αν δε κοιτάς μόνο vs.Τροφοδοτικό XFX 550 στα λεφτά.Ram έχεις βάλει (δεν έβαλες ψύκτρα).
TopGamer Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μητρική μπορείς να βάλεις την Asus Μ5Α97 R2.0 αν δε κοιτάς μόνο vs.Τροφοδοτικό XFX 550 στα λεφτά.Ram έχεις βάλει (δεν έβαλες ψύκτρα). Γνωρίζεις μήπως ποια από τις δύο μητρικές είναι πιο καλή για o.c. ; για αργότερα εννοώ που θα πάρω ψύκτρα, θα κρατήσω την στοκ για λίγο μέχρι να μαζέψω λεφτά... και είναι και οι δύο συμβατές με windows 8 ;
Millennium Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αυτή που έβαλες αρχικά αλλά μπορείς να κάνεις και στην Asus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα