Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ενδιαφέρομαι να αγορασω κινεζικο κινητο ... Γιατι πολυ απλα ειναι φθηνά κ εχουν καλες δυνατότητες.. Το κινητο που εχω βαλει στο ματι ειναι το παρακάτω ... Θελω γνωμες... Και αν εχετε κανενα αλλο να με προτείνεται πολύ ευχαρίστως :)

το κινητο που θελω να πάρω ειναι το παρακατω 

http://www.pandawill.com/jiayu-g4s-smartphone-mtk6592-2gb-16gb-47-inch-gorilla-glass-android-42-3000mah-white-p89353.html

Δημοσ.

Καλα specs , αλλα στα προηγουμενα μοντελα η Jiayu ηταν για τα θηρια. Πολυς κοσμος στο myphone ειχε προβληματα, ποτε με το σημα, ποτε με το wifi και ποτε με το GPS. Με αλλα λογια δεν εχει τη φημη της απροβληματιστης εταιρειας. Το G4S ειναι καινουριο μοντελο και ακομα δεν εχει ακουστει κατι ιδιαιτερο.

Εγω θα σου προτεινα να παραμεινεις στην κινεζικη αγορα γιατι εχει πραγματικα φοβερες ευκαιριες. Αν θες ριξε μια ματια και σε αυτο που εχει παρομοια χαρακτηριστικα και τιμη με το μοντελο που σε ενδιαφερει.  http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-note-wcdma-original-5-5-inch-mtk6592-octa-core-android-phone-2gb-ram-8gb-rom-3200mah-otg-gps-miui-v5.html .

Κατα τη γνωμη μου η Xiaomi ειναι η καλυτερη κινεζικη εταιρεια, πραγματικα ποιοτικες κατασκευες που δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο Samsung, LG κλπ. Εναλλακτικα δες και Huawei, ZTE, Lenovo, πολυ καλες εταιρειες.

• Like 1
Δημοσ.

πάρτο πάρτο πάρτο...
στα λεφτά αυτά γνωστό κινητό με θήκες με αρκετά ανταλλακτικά ΑΝ σου χαλασει κατι και όλα ok όπως είναι το g4s δεν πρόκειται να βρείς..
το πήραν πάνω από 5 γνωστοί μου και δεν έχουν κανένα πρόβλημα
και στο myphone που το πήραν πολλά παιδιά δεν έχει κανένα πρόβλημα όπως είχαν μερικά προηγούμενα μοντέλα του...
μη το σκεφτείς καν γιατι δεν πιανεται σε αυτα τα λεφτα με αυτα τα specs
επειδή δεν μπορώ να ψάξω τώρα τις τιμές να σου πω δες και αυτά τα site:
geekbuying.com/
to2c.com
minideal.net
δες τιμές και αν δίνουν κάνα δώρο πχ θήκη και πάρτο από οποιοδήποτε από αυτά τα sites είναι όλα αξιόπιστα.

επισης αυτο το κινητο και ολα τα g4 ειναι 4.7 οθονη σε πλαισιο 4.5 οποτε ειναι αρκετα μαζεμενο σαν κινητακι.

Ειχα το g4advanced θα σαρεσει σιγουρα.

Δεν εχει φωτισμο στα "πληκτρα" home back κλπ να ξες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το coolpad εχει μερικα προβληματακια..

+το οτι εχει 8gb rοm σε αντιθεση με το g4s που εχει 16..εχει και μικροτερη μπαταρια το coolpad..

μην το ψαχνεις τζαμπα..το g4s δεν συγκρινεται με κανενα σε αυτα τα λεφτα, ειδικα επειδη υποστιριζεται και πολυ σαν συσκευη...+αν σου χαλασει 1 πληκτρο ηχου η οθονη η οτιδηποτε μπορεις να βρεις ανταλακτικα, ενω για τα αλλα οπως coolpad δυσκολα

δες στο myphone σχολια για το g4s κανεις δεν εχει προβληματα..ενω το coolpad εχουν αρκετα προβληματα, θα αναγκαστεις να ψαχνεις ρομ

Επεξ/σία από nepe
Δημοσ.

το coolpad εχει μερικα προβληματακια..

+το οτι εχει 8gb ram σε αντιθεση με το g4s που εχει 16..εχει και μικροτερη μπαταρια το coolpad..

μην το ψαχνεις τζαμπα..το g4s δεν συγκρινεται με κανενα σε αυτα τα λεφτα, ειδικα επειδη υποστιριζεται και πολυ σαν συσκευη...+αν σου χαλασει 1 πληκτρο ηχου η οθονη η οτιδηποτε μπορεις να βρεις ανταλακτικα, ενω για τα αλλα οπως coolpad δυσκολα

δες στο myphone σχολια για το g4s κανεις δεν εχει προβληματα..ενω το coolpad εχουν αρκετα προβληματα, θα αναγκαστεις να ψαχνεις ρομ

Κανενα απο τα 2 δεν εχει 8gb ram

αυτο ειναι η εσωτερικη μνημη

Ram εχουν 2gb το καθε ενα

Δημοσ.
Δημοσ.

μου αρεσε πολυ αυτο το κινητο http://www.minideal.net/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen.html

σαν αυτο που θελω ειναι αλλα ποιο φθηνω... αξίζει λεςς ?

το coolpad εχει μικροτερη ρομ και μικροτερη μπαταρια οπως προειπα..και αν δεις στα λινκ που σου εδωσε ο chourdis στο φορουμ για το coolpad εχουν υπαρξει μικροπροβληματακια ενω στο g4s οχι.

Δημοσ.

το coolpad εχει μικροτερη ρομ και μικροτερη μπαταρια οπως προειπα..και αν δεις στα λινκ που σου εδωσε ο chourdis στο φορουμ για το coolpad εχουν υπαρξει μικροπροβληματακια ενω στο g4s οχι.

τωρα που το λες ναι εχεις δικιο.. παντος αμα το παρω θα το παρω απο το pandawill ακουσα οτι στο στελνουν κ καλα σαν δωρο κ δεν εχεις προβλημα στο τελωνείο 

Δημοσ.

Ολα το ιδιο το στελνουν, τα ξερουν τα κολπα οι κινεζοι. Παντα παραγγελνεις απλο ταχυδρομειο που ειναι δωρεαν και κανει 15-30 ημερες να ερθει. Αν διαλεξεις courier εχεις>50% πιθανοτητα να περασεις τελωνειο και να πονεσει η τσεπη σου.

Το pandawill δεν εχει και την καλυτερη φημη να ξερεις. Ειδικα αν το χρειαστεις μετα.

Minideal, Vickmall, Geekbuying, αντε και To2c αν και μας τα μασαει το τελευταιο με την εγγυηση.

Παντως για να σου πω και αλλη μια γνωμη για το κινητο, η Coolpad θεωρειται μεγαλυτερη εταιρεια στην Κινα απο τη Jiayu.

Ευχομαι να διαλεξεις το καλυτερο.

Δημοσ.

Παντως για να σου πω και αλλη μια γνωμη για το κινητο, η Coolpad θεωρειται μεγαλυτερη εταιρεια στην Κινα απο τη Jiayu.

Ευχομαι να διαλεξεις το καλυτερο.

να το βρασω φιλε μου.. για ψαξε πληκτρα οθονη θηκες και και ολα για jiayu και δες για coolpad

πολλα παραπανω πραγματα ανταλακτικα και οτιδηποτε βρισκεις για jiayu για να μην πω για roms που εχει παραπολλες σε συγκριση με αλλα γνωστα κινητα οχι μονο coolpad.

ωραιο ειναι το coolpad αλλα δεν... B)  αποψη μου παντα ετσι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...