christopher0016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 μετα απο φορματ εγκατεστησα τα win 7 32 bit και αρχισαν τα προβληματα με της ενημερωσεις δεν κατεβαζει ολες της ενημερωσης , και δεν κανει σωστα της εγκαταστασεις. επειδη ειχα μεγαλο θεμα με το sp1 προσπαθει εδω και μερες να το εγκαταστησει και δεν γινεται τιποτα ,ετσι εκανα επαναφορα συστηματος και απενεργοποιησα την αυτοματη εγκατασταση τον updates . τωρα ειμαι με τα home premium με γνησιο κλειδι , πριν περασω τα home prem ειχα βαλει τα x86 ultimate προσπαθησα να τα ενεργοποιησω με καποια keys αλλα δεν.. και ετσι ετρεξα loader..και παλι ειχα τα ιδια προβληματα με τα updates , επισης οταν κανει εγκατασταση ενημερωσεων δεν γινονται σωστα ολο και καποιο θεμα θα εχω π.χ με το headset δεν το αναγνωριζε (ειναι με usb) η κοληματα στο streaming κ.α τι μπορει να ειναι ?
~mxls~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Γιατί δεν περνας εξαρχής Win7 με ενσωματωμένο SP1 ; Γλυτώνεις πολύ χρόνο. 1
Euclides Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/529304-%CE%B1%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-sp1-%CF%83%CE%B5-win7-x64/ 1
micos000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αφού έχεις τα home premium με αυθεντικό κλειδί γιατί τρελένεσαι για τα ultimate (αυτά φαντάζομαι θέλεις να βάλεις) και τα σπαστήρια; Αυτά σου δουλεύουν σωστά; Χρειάζεσαι κάτι συγκεκριμένο από τα ultimate όπως να μπεις σε domain ή να σηκώσεις server; Αν έχεις περισσότερη από 3 gb μνήμη βάλε τα home x64, αν όχι κάτσε όπως είσαι και μείνε με τα home κατά την άποψη μου. 1
christopher0016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Αφού έχεις τα home premium με αυθεντικό κλειδί γιατί τρελένεσαι για τα ultimate (αυτά φαντάζομαι θέλεις να βάλεις) και τα σπαστήρια; Αυτά σου δουλεύουν σωστά; Χρειάζεσαι κάτι συγκεκριμένο από τα ultimate όπως να μπεις σε domain ή να σηκώσεις server; Αν έχεις περισσότερη από 3 gb μνήμη βάλε τα home x64, αν όχι κάτσε όπως είσαι και μείνε με τα home κατά την άποψη μου. Για την αλλαγη ηθελα να βαλω τα ultimate δεν τρελενομαι κιολας. Απο τα home εχω το γνησιο key αλλα και παλι ειχα προβλημα με της ενημερωσεις τελικα μετα απο την επαναφορα συστηματος μου περασε το sp1 και τα υπολοιπα updates . θα μεινω μετα home που εχω κ το γνησιο κλειδι . αρκετα με τα φορματ :-P να ευχαριστησω κ τον φιλο ~mxls~ για την βοηθεια του
micos000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δεν είναι αυτή αλλαγή. Βασικά δεν πρόκειται να καταλάβεις καμία διαφορά. Αν θέλεις αλλαγή θα δοκιμάσεις τα 8άρια αλλιώς μείνε με τα 7 home. 1
micos000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Αν θέλεις μπορείς να κατεβάσεις το sp1 από εδώ (http://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=5842) ώστε να τα έχεις σε dvd για μελλοντική χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα