Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο streetview της google θα υπάρχει και ο δρόμος Πατρών Κορίνθου ;;;;;;;;;;; 

/Σιμιτης mode on

Οχι, θα δειξουμε μακετο

/Σιμιτης mode off

Πως θα βγαίνεις βόλτα με τη γκομενα τωρα.....συνεχής επιτήρηση;

Γιατι, θα περναει το αυτοκινητο καθε μερα ολη μερα και θα σε τραβαει φωτογραφιες; Μια φορα εγινε πριν χρονια, και αν θα ξαναγινει, παλι μια φορα θα περασει σε καποια χρονια...

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου αρέσει που σε κάθε είδηση που υπάρχει θέμα με το privacy βγαίνουν πάντα διάφοροι οι οποίοι θα πουν κάτι για "καπελάκια", "άφησε την τεχνολογία", "εδώ δεν λύνουμε άλλα θέματα" σαν δικαιολογίες για να μην ανησυχεί κάποιος για αυτά που γίνονται. *Κλαπ κλαπ*

Έχουν γίνει βαρετές αυτές οι "εξυπνάδες"..

Καταλαβαίνεις οτι για να μην βρίσκεις βαρετές αυτές τις εξυπνάδες θα πρέπει να έχεις την φαιά ουσία να σκεφτείς οτι το Google Street View δεν είναι τπτ αλλο απο φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν χρόνια μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή σε εξωτερικό χώρο έτσι; 

Δημοσ.

Φυσικά και δεν έχουμε ούτε καν το 1/20 της υποδομής σε δρόμους σε σχέση με την Ιταλία. 

Αυτό που τόνισα είναι ότι το google car δε μασάει να μπει πουθενά, αλλά οι λακκούβες μας δεν θα το έχουν εμποδίσει να δει τα ευτράπελα μας.

Εντάξει, δεν λέει κανένας ότι η Ελλάδα έχει super οδικό δίκτυο (σε ορισμένα σημεία πάντως έχει, και πολύ καλό μάλιστα), αλλά η Ιταλία δεν είναι και από τα καλύτερα παραδείγματα. Ακόμα και ο Α1 τους (που ταλαιπωρείται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο λόγω Ρώμης και Ανκόνα) σε ορισμένα σημεία θυμίζει εντονότατα ελληνικό καρόδρομο πριν από 20 χρόνια....

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά , εκτός από εσάς που είστε μυστικοί πράκτορες ή ξενο%^%δατε , οι υπόλοιποι την βρίσκουμε πολύ ευχάριστη σαν είδηση.

Πόσο ευχάριστο θα ήταν αν έμενες σε μονοκατοικία και έρθει ένας ξένος έξω απο το σπίτι σου και βγάζει φωτογραφίες 3D?

Πόσο μάλλον όταν αυτό ο ξένος είναι η google και στις φωτογραφίες της ιδιοκτησίας σου έχει πρόσβαση όλος ο παγκόσμιος πληθησμός που έχει ίντερνετ.

Και κάτι ακόμα. Αν ήμουν κλέφτης και είχα σκοπό να κάνω καμιά διάρηξη, σίγουρα θα έριχνα μια ματιά στο street view της google...

Δημοσ.

Μετά λέμε για ανάπτυξη και Ελλαδιστάν. Δεν φταίει κανείς η Ελλάδα έχει κατοίκους που αποφασίζουν δεν πράττει μόνη. Οπότε έχουμε και λέμε

Οχι μέσα κοινωνικής δικτύωσεις

Οχι Windows

Οχι και εγώ δεν θυμάμαι τι έχω διαβάσει εδώ μέσα,.

Και όλα αυτά σε ένα τεχνολογικό forum, ε με τις υγείες μας.

• Like 2
Δημοσ.

Μετά λέμε για ανάπτυξη και Ελλαδιστάν. Δεν φταίει κανείς η Ελλάδα έχει κατοίκους που αποφασίζουν δεν πράττει μόνη. Οπότε έχουμε και λέμε

Οχι μέσα κοινωνικής δικτύωσεις

Οχι Windows

Οχι και εγώ δεν θυμάμαι τι έχω διαβάσει εδώ μέσα,.

Και όλα αυτά σε ένα τεχνολογικό forum, ε με τις υγείες μας.

Κανένας μας δεν λέει όχι σε όλα αυτά, λέμε ναι στην τεχνολογική πρόοδο και όχι στο φακέλωμα.

Απλά είναι τα πράγματα.

πχ το gps μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εντοπίσει και να σώσει μια ανθρώπινη ζωή, ταυτόχρονα όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο να κατασκοπεύεις μια ανθρώπινη ζωή καθημερινά, εκεί λέμε όχι.

• Like 2
Δημοσ.

Απο το google street δεν φακελωνεται κανεις

Ο καθενας μας φακελωνεται μονος του οταν γραφει στο facebook ποτε εκλασε τι εφαγε κλπ

Θα μου πεις ποιος χεστηκε για το τι εκανε ο καθενας μας

Αυτα που ειναι να πληρωσουμε θα τα πληρωσουμε στους φορους

Δημοσ.

Κανένας μας δεν λέει όχι σε όλα αυτά, λέμε ναι στην τεχνολογική πρόοδο και όχι στο φακέλωμα.

Απλά είναι τα πράγματα.

πχ το gps μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εντοπίσει και να σώσει μια ανθρώπινη ζωή, ταυτόχρονα όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο να κατασκοπεύεις μια ανθρώπινη ζωή καθημερινά, εκεί λέμε όχι.

Οκ φιλε μου Χαρη αλλα το παραδειγμα σου λιγο ατυχες ΠΩΣ θα εχεις GPS αλλα δεν θα μπορει καποιος να ξερει που εισαι?

Και στην τελικη προσωπικα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ εαν καποιος ξερει που ειμαι με ενδιαφερει να εχω GPS.

Εαν εσυ παλι δεν θελεις να σε κατασκοπευουν ελπιζω να μην εχεις καν κινητο τηλ οχι απλα smartphone με 15 εφαρμογες οι μισες να δινουν το location που "εσυ" εχεις ανοιξει (για να μπορει ο καθενας να δει οτι εφαγες, πηρες το καφεδακι σου σε in μερος) και οι αλλες μισες να ενημερωνονται απο εσενα απο την ωρα που ξυπνησες και ειπες καλημερα στο FB μεχρι την ωρα που μας λες καληνυχτα.

Μετα απο ολα αυτα μπορουμε να ριξουμε και τους δορυφορους γιατι δεν ξερουμε εαν μας κατασκοπευουν ή ειναι απλα για επικοινωνιες κτλπ και ουτο καθ εξης.

Οταν κανω αναφορα στο εσυ,εσενα κτλπ δεν ειναι προσωπικο ετσι?

Δημοσ.

εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι σιγά σιγά το πάνε εκεί που θέλουν αυτοί στον απόλυτο έλεγχο και στην παρακολούθηση.

Ποιο το όφελος να υπάρχει street view δεν πρόκειται να μας ωφελήσει σαν ανθρωπότητα κάπου αυτό.

Δημοσ.

Απλά είναι τα πράγματα.

Με το αυτονομο gps κανεις δεν μπορει να ξερει που εισαι.

Με το "gps" ενος smartphone, μπορει καποιος να ξερει που εισαι, αλλα οχι λογω του gps (με το οποιο παλι κανεις δεν μπορει να ξερει που εισαι, αλλα με την κλασικη τριγωνομετρηση του σηματος του κινητου, το οποιο βοηθαει το gps του κινητου (επειδη δεν εχει αυτονομη μοναδα ληψης gps), ωστε να βρεις που ακριβως εισαι πολυ πιο γρηγορα.

Θα το πουμε αλλες καμμια κατοστη φορες, καποια στιγμη θα το εμπεδωσετε και δε θα κανετε τα ιδια λαθη...

• Like 1
Δημοσ.

εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι σιγά σιγά το πάνε εκεί που θέλουν αυτοί στον απόλυτο έλεγχο και στην παρακολούθηση.

Ποιο το όφελος να υπάρχει street view δεν πρόκειται να μας ωφελήσει σαν ανθρωπότητα κάπου αυτό.

Εμένα με ωφέλησε. Πάω σε μέρη που δεν θα πήγαινα ποτέ μου και βλέπω πως είναι. Ούτε το γεγονός οτι γράφουμε στο insomnia θα ωφελήσει την ανθρωπότητα αλλά συνεχίζουμε και γράφουμε. Ας γυρίσουμε στις σπηλιές ξέρω γω. Ειδικά αυτό το τι κέρδος θα έχουμε, μου θυμίζει τις συζητήσεις για το Cern που είναι και σοβαρότερο πρότζεκτ. Για το Street view δεν θα διαβάζαμε διάφορα; 

Δημοσ.

Ο Χριστός και η Παναγία με τους τεχνοφοβικούς και τους σούπερμαν-προστάτες της ιδιωτικότητας!

Τώρα καταλαβαίνω γιατί όταν έβγαζα φωτογραφίες μπροστά σε ωραίες παλιές πόρτες, όμορφους κήπους κτλ, πάντα έβγαινε μια κότα ή ένας μπυροκοιλιάς και αγριοκοίταζε λες και θα του κλέψω τις γλάστρες..

Αν νομίζετε οτι είστε uber-terrorists ή uber-hackers και απειλείστε από το street view, τότε σίγουρα δεν είστε αυτό που νομίζετε πως είστε. Σας έχουν όλοι hesmenous με το συμπάθιο..

Για παράδειγμα ΑΥΤΟ ΕΔΩ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...