thephotoshoped Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Θέλω να δω αντιδράσεις ερωτιλων.. "Πω ρε φιλέ το 2009 τα είχα με τη Βάσω και την Καιτη. Όταν ήμουν με την Καιτη είδα κόκκινο Toyota yaris της Google. Το 2013 όμως είχα τη Βάσω και την Τουλα.. Λες να με είδαν και εκει;"
vadou Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 @ssof & Grey Warden: Η μυστικότητα της προσωπικής μου ζωής είναι δικαίωμά μου και υποχρέωσή τους. Το αν τελικά θα κρατήσω μυστική ή αν θα δημοσιεύσω τη ζωή μου πρέπει να είναι δική μου επιλογή και όχι επιλογή τρίτων. Αυτό για τις απόψεις του, εντάξει μωρέ και τι έγινε, τι έχομεν να κρύψωμεν άλλωστε, χαρ χαρ χαρ. Όσο για το street view, μια φορά τη χρησιμοποίησα για να βρω πιο εύκολα το σπίτι ενός φίλου μου όταν πήγα να τον επισκεφτώ στο Εδιμβούργο, αλλά πέρα από αυτό μου είναι ψιλοαδιάφορη. Επειδή όμως σίγουρα υπάρχει κόσμος που τη χρησιμοποιεί, μάλλον καλό νέο είναι το ότι θα λειτουργήσει και για Ελλάδα.
sharky.gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 τώρα σχετικά με τις λακκούβες... δείτε έναν από τους δρόμους που βρήκα τυχαία στην γειτονική Ιταλία.... https://www.google.com/maps/@40.608689,15.613492,3a,75y,321.49h,77.25t/data=!3m4!1e1!3m2!1sG_YpyrRd5-axU6oFx2BMGw!2e0
thephotoshoped Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 τώρα σχετικά με τις λακκούβες... δείτε έναν από τους δρόμους που βρήκα τυχαία στην γειτονική Ιταλία.... https://www.google.com/maps/@40.608689,15.613492,3a,75y,321.49h,77.25t/data=!3m4!1e1!3m2!1sG_YpyrRd5-axU6oFx2BMGw!2e0 Τωρα ρε συ σοβαρα; Βρηκες ενα χωριο της Ιταλιας και μας το δειχνεις σαν αντιπροσωπευτικο δειγμα; Για ψαξε με το street view και τις autostrada, απο τους πιο εμπορικους δρομους της Ευρωπης, καθως και αστικους δρομους. Τοτε θα καταλαβεις. 4
legionarius Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Τα πρόσωπα και οι πινακίδες θα είναι καλυμμένα για εμάς και όχι για την Google. Γιατί αλλιώς αν φαίνονταν θα βλέπαμε να βγαίνουν πολλά διαζύγια Μόνο θετική δεν είναι η είδηση αυτή. Λες και όσο το απαγορεύαμε αυτοί δεν έβγαζαν τις φωτογραφίες τους. Μήπως να απαγορεύσουμε και το τράβηγμα των φωτογραφιών γενικά λοιπόν ώστε να προστατεύσουμε "την ιδιωτικότητά" μας;
buuren Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Επιτελους...ηρθε ο ρουφιανος!!! edit: Α ξεχασα, εγω θα τους πω αν τους δω να βγαλουν αυτο το μαρκουτσι που εχουν απο πανω να το κανουν και μια βολτα μεσα στο σπιτι μου!!!
keysmith Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω, πέρυσι (άνοιξη 2013) είχαμε street view (στην Αθήνα θυμάμαι να παίζω με αυτό και να το δείχνω) και φέτος ήταν όλα γκρι. Διάβασα το άρθρο με τα προβλήματα που υπήρξαν αλλά έχω την εντύπωση πως είχαμε street view.. Τι να πω.. Άντε με το καλό. Σαν να ήμασταν έξω από τον κόσμο. Και η Τουρκία btw δεν έχει πλέον street view ενώ είχε (γιατί άραγε)
funbreaker Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Σιγα την απειλή της ιδιωτικότητας μια φωτογραφία ενός δρόμου σε κάποια χρονική στιγμή.Εδώ γίνονται εγκλήματα σε βάρος της ιδιωτικότητας και κολήσαμε σε αυτό. 1
Grey Warden Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 @ssof & Grey Warden: Η μυστικότητα της προσωπικής μου ζωής είναι δικαίωμά μου και υποχρέωσή τους. Το αν τελικά θα κρατήσω μυστική ή αν θα δημοσιεύσω τη ζωή μου πρέπει να είναι δική μου επιλογή και όχι επιλογή τρίτων. Αυτό για τις απόψεις του, εντάξει μωρέ και τι έγινε, τι έχομεν να κρύψωμεν άλλωστε, χαρ χαρ χαρ. Όσο για το street view, μια φορά τη χρησιμοποίησα για να βρω πιο εύκολα το σπίτι ενός φίλου μου όταν πήγα να τον επισκεφτώ στο Εδιμβούργο, αλλά πέρα από αυτό μου είναι ψιλοαδιάφορη. Επειδή όμως σίγουρα υπάρχει κόσμος που τη χρησιμοποιεί, μάλλον καλό νέο είναι το ότι θα λειτουργήσει και για Ελλάδα. Για το street view μιλάμε, δεν λέω να έχεις μια κάμερα απο πανω σου 24 ωρες το 24ωρο. Αν θες μυστικότητα, απομακρύνσου από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή.
vadou Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Για το street view μιλάμε, δεν λέω να έχεις μια κάμερα απο πανω σου 24 ωρες το 24ωρο. Αν θες μυστικότητα, απομακρύνσου από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Συμφωνώ ότι αυτή η συζήτηση δεν κολλάει και τόσο σε αυτό το θέμα, άλλωστε σκοπός του street view είναι η απεικόνιση των δρόμων και όχι των ανθρώπων. Απλά επειδή η άποψη "αν δεν είσαι εγκληματίας, πράκτορας ή ξέρω γω τι, γιατί σε νοιάζει αφού δεν έχεις κάτι να κρύψεις" με εκνευρίζει, γι'αυτό έκανα το παραπάνω σχόλιο. Όσο για τη δική μου μυστικότητα, μια χαρά την προστατεύω και χωρίς να απέχω από την τεχνολογία.
ssof Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 @ssof & Grey Warden: Η μυστικότητα της προσωπικής μου ζωής είναι δικαίωμά μου και υποχρέωσή τους. Το αν τελικά θα κρατήσω μυστική ή αν θα δημοσιεύσω τη ζωή μου πρέπει να είναι δική μου επιλογή και όχι επιλογή τρίτων. Αυτό για τις απόψεις του, εντάξει μωρέ και τι έγινε, τι έχομεν να κρύψωμεν άλλωστε, χαρ χαρ χαρ. Όσο για το street view, μια φορά τη χρησιμοποίησα για να βρω πιο εύκολα το σπίτι ενός φίλου μου όταν πήγα να τον επισκεφτώ στο Εδιμβούργο, αλλά πέρα από αυτό μου είναι ψιλοαδιάφορη. Επειδή όμως σίγουρα υπάρχει κόσμος που τη χρησιμοποιεί, μάλλον καλό νέο είναι το ότι θα λειτουργήσει και για Ελλάδα. Συμφωνώ απόλυτα για το ιδιωτικό απόρρητο.Το street view δεν καταλαβαίνω πως στο παραβιάζει.Εκτός αν μπήκε στο σπίτι σου. 1
Bosphoru_Khan Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 No one will see...https://www.youtube.com/watch?v=b6HYNM2Mk1I 13
gkanel Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Και η Τουρκία btw δεν έχει πλέον street view ενώ είχε (γιατί άραγε) Η Τουρκία δεν έχει καν twitter & YouTube το street view λες να τους προβληματίσει
leukonas Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Σας πειραζει δηλαδη που θα βγαλουν φωτογραφιες μια φορα.... το οτι διαβαζουν τα email και τις αναζητησεις σας καθε μερα δεν σας πειραζει.... Δεν παιρνει χαμπαρι το Impreza απο λακουβες!Εξαλου εχει περασει και απο πολυ χειροτερα... και οι Σερρες δεν παιρνουν χαμπαρι απο impreza εχουν καταστρεψει και καλυτερα... 1
geohot Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μπορούμε να ξέρουμε πότε περνάει από που? Για να ξέρω να βγω απ' το σπίτι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα