grigorious Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Παίδες θέλω την βοήθεια σας γιατί είμαι λίγο μπερδεμένος σχετικά με την την αγορά ενός ifhone 4s που αποφάσισα να πάρω και τα χρήματα που θέλω να διαθέσω είναι 200-250 ευρώ Στο ebay που έριξα μια ματιά το 16 gb παίζει περίπου στα 200 - 220 περίπου τόσο το βλέπω και εδώ στης αγγελίες . Εδώ λοιπόν είναι το ερώτημα μου μήπως να πάρω το 4s 8gb που κάνει 290 ευρω στο κουτί του η θεωρείτε ότι τα 8 gb είναι λίγα για το συγκεκριμένο κινητό ? η μουσική και οι φώτο δεν με πολυενδιαφερουν για χρήση από το κινητό Ευχαριστω
zio10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Παίδες θέλω την βοήθεια σας γιατί είμαι λίγο μπερδεμένος σχετικά με την την αγορά ενός ifhone 4s που αποφάσισα να πάρω και τα χρήματα που θέλω να διαθέσω είναι 200-250 ευρώ Στο ebay που έριξα μια ματιά το 16 gb παίζει περίπου στα 200 - 220 περίπου τόσο το βλέπω και εδώ στης αγγελίες . Εδώ λοιπόν είναι το ερώτημα μου μήπως να πάρω το 4s 8gb που κάνει 290 ευρω στο κουτί του η θεωρείτε ότι τα 8 gb είναι λίγα για το συγκεκριμένο κινητό ? η μουσική και οι φώτο δεν με πολυενδιαφερουν για χρήση από το κινητό Ευχαριστω Αν είσαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο αποκλειστικά και αφού λες ότι σου φτάνουν τα 8gb, τότε καινούργιο. Μη μπλέξεις με μεταχειρισμένο 4s
grigorious Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 κανένα από τα δύο Ε τώρα με στενάχωρης αφού είπαμε ότι θέλω iphone
koystado Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ε τώρα με στενάχωρης αφού είπαμε ότι θέλω iphone επειδή είμαι καλό παιδί και θες iphone παρε το 4s 8γβ καινούριο 1
kataramenos32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 8GB υπερβολικά λίγα και το 4s έχει πεθάνει δυστυχώς. Κρατά τα χρήματα σου και πάρε τουλάχιστον ένα 5αρι της προκοπης
king2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αν θες δε και καλα iphone πανε για 5αρι 16gb.Τα 8αρια μην τα κοιτας καν και το 4s ειναι οσο ξεπερασμενο δεν παει.
arisg90 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αν ειναι να πεταξεις 290 για iphone με 3.5-4 ιντσες οθονη,δωσε λιγα παραπανω και παρε LG G2 να ευχαριστηθεις κινηταρα.
StigmaX Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Κρίμα τα λεφτά που θα δόσεις για 3 χρονών μοντέλο... Αλλα αν δεν θες να ακούσεις την άποψη όλων που σου προτείνουν να πας σε κάτι διαφορετικό και επιμείνεις σε iphone, πάρε το καινουριο να είσαι σίγουρος. 1
arc Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο, ΕΚΤΟΣ αν το θες μόνο για τηλεφωνική συσκευή και για να δείχνεις οτι εχεις apple. Ήδη ειναι παλιό μοντέλο και πάρα πολύ σύντομα δεν θα βρίσκεις εφαρμογές που να τρέχουν (ανεκτα). Αν στο χάριζαν ή το έβρισκες σε αστεία τιμή (πάντα απο γνωστό) ναι να το αγόραζες, αλλά όπως περιγράφεις τιμές καλύτερα οχι. Αγόρασε κατηγορία 5 ή κινήσου σε άλλες μάρκες
grigorious Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, τώρα για το ενδεχόμενο να πάω σε iphone 5 - 5s ούτε που το σκέφτομαι καθόλου με τις τιμές που παίζουν . Απλός επειδή βαρέθηκα τα προβληματικά (φτηνά) androit κινητά είπα να πάω σε ios εφαρμογή
StigmaX Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, τώρα για το ενδεχόμενο να πάω σε iphone 5 - 5s ούτε που το σκέφτομαι καθόλου με τις τιμές που παίζουν . Απλός επειδή βαρέθηκα τα προβληματικά (φτηνά) androit κινητά είπα να πάω σε ios εφαρμογή Στα 290 που πας να πληρώσεις για το 4 s αγοράζεις nexus 5... 10 κατηγορίες πάνω από αυτό που πας να πάρεις... 3
grigorious Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Χμμμ... δίκιο είχατε τελικά μάλλον θα πάω για LG τώρα πιο από τα 2 το ψάχνω να είστε καλά
Grey Warden Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Είμαι συγκινημένος που σώσαμε άλλον έναν από την λαίλαπα των σαπιόμηλων 3ετίας. Θλίβομαι που σίγουρα θα υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δεν θα μπαίνουν στον κόπο να ρωτήσουν σε ένα φορουμ τι να αγοράσουν και με τα ίδια λεφτα που θα έπαιρναν nexus ή G2 θα έπαιρναν 4s!!! Καλά για όσους παίρνουν 5c στα ίδια λεφτά με ένα Note ένας μετεωρίτης θα ήταν ιδανικός για τον πλανήτη γη. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα