gogis13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά έχω το galaxy s2 και σκέφτομαι να πάρω το grand..ποια είναι η γνώμη σας?τι μου προτείνεται?μήπως να κοιτάξω κάτι διαφορετικό?
lostresam Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 πιο grand? το περσινο grand ή το φετινο(grand 2)? το περσινο εχει αθλια οθονη και γενικα σαν συσκευη δεν λεει πολλα. πες μας καλυτερα μεχρι ποσα χρηματα διαθετεις να σου ριξουμε προτασεις
stamatinho Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά έχω το galaxy s2 και σκέφτομαι να πάρω το grand..ποια είναι η γνώμη σας?τι μου προτείνεται?μήπως να κοιτάξω κάτι διαφορετικό? Moto G.
doctorkostis Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Να κοιταξεις κατι διαφορετικο. Σε αυτα τα χρηματα Moto G οπως προτεινε ο stamatinho απο Ελλαδα. Απο Κινα, μπορεις να διαλεξεις αυτη την κινηταρα http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-note-wcdma-original-5-5-inch-mtk6592-octa-core-android-phone-2gb-ram-8gb-rom-3200mah-otg-gps-miui-v5.html στα 155 ευρω. Που ειναι καλυτερο σε σχεση με οτι κυκλοφορει Ελλαδα μεχρι τα 250 ευρω.
gogis13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 στα 200 ευρω ψαχνω!! το Xiami με galaxy s3????
doctorkostis Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Το Xiaomi ριχνει στα αυτια στο S3, ειναι λιγο κατωτερο απο το S4. 1
gogis13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 απο google play τι γινεται??root μπορω να το κανω?? Xiami σε σχεση με το Hike z1 868 τι λες??σορρυ για τις πολλες ερωτησεις
doctorkostis Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μπορεις να ζητησεις να σου το κανουν root απο το μαγαζι και να σου εγκαταστησουν ελληνικη rom και google play. Παρομοια σε specs θα βρεις πολλα, προτιμησε ομως επωνυμες εταιρειες (Xiaomi, Huawei, ZTE, Lenovo οι καλυτερες). To Hike που ειδες ειναι σχεδον αγνωστη συσκευη, θα πρεπει να το ψαξεις μονος σου, ενω τα xiaomi εχουν φοβερη υποστηριξη. Το redmi Note αυτη τη στιγμη εχει φοβερο value for money (οπως και τα αλλα δυο-τρια τηλεφωνα της Xiaomi, Hongmi, Mi3 πχ). Αν δεν εχεις προβλημα να αγορασεις απο Κινα, ειναι εξαιρετικες επιλογες για τα χρηματα που δινεις. Εχω παρει ενα Hongmi για την αδερφη μου, ειναι πολυ καλη κατασκευη και δεν κολλαει πουθενα.
gogis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Έχω ακούσει για τα zopo οτι είναι πολύ καλά...τι λες?
doctorkostis Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Καλα ειναι, αλλα ενα δυο σκαλια κατω απο τις εταιρειες που σου ανεφερα. Γενικα οι κινεζοι βγαζουν συνεχεια κινητα, ολο νεες εταιρειες. Μπορει να σου κατσει λαχειο και να ειναι φοβερο, κοιτα και τα σχολια στο myphone να δεις τι παιζει για τη Zopo. Οι "δευτερες" εταιρειες εχουν συνηθως τα θεματακια τους, αυτα ειναι σαφως λιγοτερα με τις πρωτοκλασατες. Καλο ειναι παντως, οτι παρεις να ειναι μοντελο με πολλες πωλησεις γιατι αυτο συνεπαγεται πολυ ψαξιμο απο παιδια που ξερουν και φοβερη ανεπισημη υποστηριξη.
achilles_g_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δώσε το galaxy sii αν είναι σε καλή κατάσταση. Με τα 200 + το s2 φτάνεις το note 3 neo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα