Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα. ρίξτε καμιά ιδέα ρε παιδια, γιατί έχω νεύρα, ψάχνω στο νετ δεν βρίσκω τίποτα.

ανοίγω ie και μου λεει διακομιστής μεσολάβησης δεν αποκρίνεται. στις ρυθμισεις lan έχει τσεκαριστει μόνο του το χρησιμοποιήστε ενα διακομιστη...κλπ και για προχωρημένους στο http έχει μπει διευθυνση 127,0,0,1 και μια θύρα τάδε, ενώ από κάτω στις εξαιρεσεις έχουν μπει origin.com, ea.com, akamaihd.net. τα σβηνω, ξετσεκάρω το χρησιμοποιήστε, ανοίγω σελίδα οκ, μόλις πάω να ανοιξω άλλη παλι τα ίδια....και αυτά που είχα σβήσει στο proxy πάλι εκεί. τι είναι αυτό?ιος? help....

Δημοσ.

...και με adwcleaner καθώς και με spybot s&d.

Πάτα WINDOWS+R για να ανοίξει η εκτέλεση και δώσε το παρακάτω

notepad.exe %windir%\system32\drivers\etc\hosts

Αντέγραψε ότι έχει κάτω από τα coments που ξεκινάνε με # και δώστα σε επόμενο μήνυμα. Κανονικά θα πρέπει να μην έχει τίποτα.

Τέλος, αυτό το akamaihd.net δεν μου άρεσε (http://ioys.gr/rvzr-a-akamaihd-net-pop-up-virus/)

Δημοσ.

καλησπέρα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις....το έλυσα λίγο μπακαλίστικα το πρόβλημα, κάνοντας επαναφορά σε προηγούμενη κατάσταση...χτες και σήμερα όλα οκ, και πριν λίγο άντε πάλι τα ίδια...από που κολλάει αυτός ο ιός δεν μπορώ να καταλάβω....θα κάνω αυτά που μου είπατε και θα ενημερώσω ξανά...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

...και με adwcleaner καθώς και με spybot s&d.

Πάτα WINDOWS+R για να ανοίξει η εκτέλεση και δώσε το παρακάτω

notepad.exe %windir%\system32\drivers\etc\hosts

Αντέγραψε ότι έχει κάτω από τα coments που ξεκινάνε με # και δώστα σε επόμενο μήνυμα. Κανονικά θα πρέπει να μην έχει τίποτα.

Τέλος, αυτό το akamaihd.net δεν μου άρεσε (http://ioys.gr/rvzr-a-akamaihd-net-pop-up-virus/)

αφού ξανάγύρισε το πρόβλημα και με έχει τρελάνει...κάτω από τα comments γραφει

127,0,0,1  localhost

::1             localhost

πείτε τίποτα ρε παιδιά, μου έχει γυρίσει το κεφάλι....καθάρισα με malware, και πάλι τα ιδια....

όταν ανοίγω τον browser μου γράφει  ο διακομιστης μεσολάβησης δεν αποκρίνεται , ελέγξτε τις ρυθμίσεις κλπ κλπ 127.0.0.1:11433.

Δημοσ.

Άνοιξε internet exlorer (ω, ναι! ) και πήγαινε Εργαλεία->Επιλογές internet μετά καρτέλα Σύνδεσεις και πάτα στο Ρυθμίσεις LAN.

Άν έχει κάτι στο Διακομιστής Μεσολάβησης σβήστο και ξεσεκάρισε την επιλογή. Φρόντισε να είναι επιλεγμένο το Αυτόματος εντοπισμός ρυθμίσεων.

• Thanks 1
Δημοσ.

Άνοιξε internet exlorer (ω, ναι! ) και πήγαινε Εργαλεία->Επιλογές internet μετά καρτέλα Σύνδεσεις και πάτα στο Ρυθμίσεις LAN.

Άν έχει κάτι στο Διακομιστής Μεσολάβησης σβήστο και ξεσεκάρισε την επιλογή. Φρόντισε να είναι επιλεγμένο το Αυτόματος εντοπισμός ρυθμίσεων.

το κανω και ξαναβγαίνει....με εχει τρελάνει....keeps resetting to 127.0.0.1. έχω φάει τα μάτια μου από το πρωί...βρήκα 50 λύσεις στο δίκτυο, βρήκα ένα tweaking.com έκανε repair τα windows....τίποτα. τελικά έβαλα το hιtman pro, ενώ το malware δεν έβρισκε τίποτα αυτό βρήκε κάτι λίγα αλλά πρώτο πρώτο μου έβγαλε pc use proxy server -repair. το έκανα repair και έφτιαξε. ελπίζω όχι προσωρινά...ζαλίστηκα από το πολύ αγγλικο...6 ώρες παιδεύομαι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...