Luxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ενας φιλος μου εχει την παρακατω συνθεση : Θελει να αγορασει ακομα μια ιδια καρτα γραφικων για crossfire. Στο skroutz δεν υπαρχει η συγκεκριμενη, αλλα μονο η dual-x και direct cu εκδοσεις. Στα 150 ευρω εκαστος. Ισως ειναι λιγο ακριβες πλεον και δεν αξιζουν; Επισης ποσο πολυ θα αυξηθει η αποδοση; Αν και μου λεει οτι πλεον ακομα και στο league of legends, ψιλοκολλαει το μηχανημα.. Επισης θα χρειαστει μεγαλυτερο τροφοδοτικο; Και κουτι; Παντως μου ειπε οτι θελει να βαλει ακομα 1,2 μεγαλους ανεμιστηρες, οσο γινεται αθορυβους, οποτε ακουω προτασεις. Οπως επισης οτι θελει και εναν ssd. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2014 από Luxx
selianx Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δε φαίνεται το σύστημα πουθενά, το link δε δουλεύει ή η φωτογραφία δεν ανέβηκε.
kataramenos32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αν κολλάει αυτό το μηχάνημα στο lol τότε κάπου έχει πρόβλημα αλλιώς δεν εξηγείται. Όσο για το crossfire και το sli τα θεωρώ προσωπικά πεταμένα λεφτά. Καλύτερα να επενδύσει σε μια και καλή κάρτα γραφικών που πιστεύω είναι το μόνο που χρειάζεται το παραπάνω σύστημα
Teojesper Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ε ναι δεν γίνεται να κολάει στο lol αυτό το pc...
Millennium Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Πες του να ψάξει στη πλευρά του software για το θέμα που έχει.
Luxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Καλα θα το κοιταξω και εγω να δω τι παιζει. Εννοειται θα γινει και format. Απλα μου λεει οτι υπαρχει μεγαλο κολλημα στο lol, οταν ειναι πολλοι παικτες μαζι, δλδ στις μαχες. Δε ξερω, τι να πω.. Δλδ μονο SSD προτεινετε να βαλω; Για καρτα γραφικων δε νομιζω να θελει να την πεταξει τοσο νωρις. Το εχει 1,5 χρονο τον υπολογιστη και την ειχε παρει τοτε κοντα στα 250 νομιζω.
kataramenos32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το crossfire θα του είναι άχρηστο. Αν δεν θέλει να την αλλάξει ας μείνει έτσι μια χαρά είναι το pc. Όσο για το κόλλημα στο lol δεν πρέπει να υφίσταται καν
Ακραίος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Παίζω και εγώ League of Legends και η κάρτα γραφικών δεν φταίει με τίποτα. Φίλος έχει την 7750 που είναι αρκετά χειρότερη από αυτή του φίλου σου και παίζει με 40-60 σταθερό FPS όλα Very High και shadows Very High και Anti Aliasing On.
Rage20 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μήπως έχει φορτώσει κάνα βαρη software και του ρίχνει την απόδοση; Αποστολή από το GT-S6810P με τη χρήση Insomnia App
dimitrisOP Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 μηπως ειναι γεματο με malware και miner virus το pc και ειναι 100% cpu?
Luxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μπορει και να ειναι. Γενικοτερα, τι αλλη αναβαθμιση μπορει να γινει; Χρειαζεται προς το παρον;
Luxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δεν θυμαμαι μαρκα, αλλα ειναι 21" και 1080p εννοειται. Παιζει καποιο ρολο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα