Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενας φιλος μου εχει την παρακατω συνθεση :

post-69898-0-79552000-1401372169_thumb.jpeg

Θελει να αγορασει ακομα μια ιδια καρτα γραφικων για crossfire.

Στο skroutz δεν υπαρχει η συγκεκριμενη, αλλα μονο η dual-x και direct cu εκδοσεις. Στα 150 ευρω εκαστος. Ισως ειναι λιγο ακριβες πλεον και δεν αξιζουν;

Επισης ποσο πολυ θα αυξηθει η αποδοση; Αν και μου λεει οτι πλεον ακομα και στο league of legends, ψιλοκολλαει το μηχανημα..

Επισης θα χρειαστει μεγαλυτερο τροφοδοτικο; Και κουτι;

Παντως μου ειπε οτι θελει να βαλει ακομα 1,2 μεγαλους ανεμιστηρες, οσο γινεται αθορυβους, οποτε ακουω προτασεις. Οπως επισης οτι θελει και εναν ssd.

Επεξ/σία από Luxx
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κολλάει αυτό το μηχάνημα στο lol τότε κάπου έχει πρόβλημα αλλιώς δεν εξηγείται. Όσο για το crossfire και το sli τα θεωρώ προσωπικά πεταμένα λεφτά. Καλύτερα να επενδύσει σε μια και καλή κάρτα γραφικών που πιστεύω είναι το μόνο που χρειάζεται το παραπάνω σύστημα

Δημοσ.

Καλα θα το κοιταξω και εγω να δω τι παιζει. Εννοειται θα γινει και format. Απλα μου λεει οτι υπαρχει μεγαλο κολλημα στο lol, οταν ειναι πολλοι παικτες μαζι, δλδ στις μαχες. Δε ξερω, τι να πω..

Δλδ μονο SSD προτεινετε να βαλω; Για καρτα γραφικων δε νομιζω να θελει να την πεταξει τοσο νωρις. Το εχει 1,5 χρονο τον υπολογιστη και την ειχε παρει τοτε κοντα στα 250 νομιζω.

Δημοσ.

Το crossfire θα του είναι άχρηστο. Αν δεν θέλει να την αλλάξει ας μείνει έτσι μια χαρά είναι το pc. Όσο για το κόλλημα στο lol δεν πρέπει να υφίσταται καν

Δημοσ.

Παίζω και εγώ League of Legends και η κάρτα γραφικών δεν φταίει με τίποτα.

Φίλος έχει την 7750 που είναι αρκετά χειρότερη από αυτή του φίλου σου και παίζει με 40-60 σταθερό FPS όλα Very High και shadows Very High και Anti Aliasing On.

Δημοσ.

Μήπως έχει φορτώσει κάνα βαρη software και του ρίχνει την απόδοση;

Αποστολή από το GT-S6810P με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μπορει και να ειναι. Γενικοτερα, τι αλλη αναβαθμιση μπορει να γινει; Χρειαζεται προς το παρον;

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι μαρκα, αλλα ειναι 21" και 1080p εννοειται. Παιζει καποιο ρολο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...