giannis97 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 καλημέρα έχω το xperia e single καθώς ξύπνησα το πρωί δεν έπιανε το touch. το έβαλα στο ρύζι 2-3 ώρες πάλι το ίδιο. τι προτείνεται;
giannis97 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 από τι άλλο μπορεί να είναι; ας με βοηθήσει κάποιος σας παρακαλώ......
veteranos123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μπορεί να χάλασε το digitizer. Έχει εγγύηση το κινητό?
giannis97 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ναι έχει για άλλον ένα χρόνο. αλλά θα είναι στην εγγύηση αυτό; ή θα μου ζητήσουν λεφτά; το είχα κάνει root. αλλά του πέρασα μέσω του sony ubdate service το αρχικό λογισμικό. οπότε δεν θα φαίνεται το root σωστά; τώρα όμως μου το είχα στο ρύζι για να 30 λεπτά περίπου, πιάνει λίγο το touch, ελάχιστα. ενώ πριν καθόλου. από την υγρασία είναι είμαι σίγουρος, διότι το πρωί που ξύπνησα από κάτω ήταν λίγο υγρό.από το καπάκι. το έχω πάθει άλλη μια φορά. το είχα βάλει στο ρύζι για 8-9 ώρες και ήταν μια χαρά μετά. έχει κάποιος κάποια άλλη ιδέα εκτός από το να το βάλω στο ρύζι;
soteras Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αφου έχει εγγύηση πηγαινε να το δουν χώρις να πεις περί root και δες τι θα πουνε
giannis97 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ντάξει τώρα αρχίζει και πιάνει. μαζεύει την υγρασία το ρύζι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα