sstratos Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Καλημέρα. Εχω αγοράσει 2 ip κάμερες για να τοποθετηθουν στο κατάστημα μου, αυτές : Site: foscam-fi9831 Θέλω να καταγράφουν 24/7 το τί γίνεται στο μαγαζί ακόμη και όταν λείπω (οχι μόνο οταν πιάσουν κίνηση οι κάμερες) . Στον χώρο υπάρχει υπολογιστής σταθερός αλλά δεν θέλω να τον αφήνω ανοικτό συνέχεια γιατι εχω και τα επαγγελματικά αρχεία μέσα... Σκέφτομαι να πάρω αυτόν : Site: zotac id18 , οπου θα το έχω κρυμμένο κάτω απο ενα ράφι και θα συνδέονται στην ίδια οθόνη και πληκτρολογιο/ποντίκι με kvm.Οι κάμερες θα συνδέονται ασύρματα μέσω mini usb adapter που θα αγοραστεί για να συνδεθει στον υπολογιστή. Το ερώτημα είναι , εάν ειναι αρκετά "δυνατός" ωστε να γράφει 24/7 χωρις να χάνονται καρέ ή να πέφτει το bandwith? ( θα μπεί επάνω δίσκος sata3 1tb + μνήμη 4 gb 1600mhz ). Το interface της κάμερας είναι μέσω web browser που πρέπει να ειναι και αυτο ανοιχτός (για την μνημη το λέω) Δεν θέλω να δώσω 134 + κοστος δίσκου + μνήμες + usb adapter και στο τέλος να αναγκαστώ να πάρω καταγραφικό ! Θέλω την γνώμη σας.
rfc Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 μια χαρα θα παιξει, απλα φροντισε τα αρχεια που σωζεις να ειναι σε μικρη αλλα αξιοπρεπης αναλυση για να μη σου γεμιζει ο δισκος αν θες να τα γραφει ολα και για παντα.
sstratos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 μηπως θα ήταν καλύτερα να μπεί ενα λάπτοπ φτηνό σαν αυτό Site: acer aspire ή αυτό : Site: toshiba satellite λόγο καλύτερου επεξεργαστή εναντι του zotac ...
rfc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 οπου και να το βαλεις μια χαρα θα παιξει. Το καλυτερο χειροτερο ειναι στη δικια σου κριση και τσεπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα