kimi68 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Γειά και χαρά σας, να ρωτήσω κάτι μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος. έχω μια ταινία σε μορφή MKV με ενσωματωμένους υπότιτλους, όταν την μετατρέπω σε AVI η υπότιτλοι είναι σαν παύλες μεγάλες. τι φταίει?? πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να παίξουν και στην μετατροπή; σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
CheOnWeb Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Το πρόγραμμα που κάνεις την μετατροπή δεν βλέπει σωστά την κωδικοποίηση των υποτίτλων. Δες αν υπάρχουν σχετικές ρυθμίσεις (character encoding) και ψάξε για Greeks. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς; Γιατί το κάνεις avi; (το καημένο
CheOnWeb Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ίσως η τηλεόρασή του, δεν διαβάζει mkv. Mp4 τουλάστιχον;;;
kimi68 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 χρησιμοποιώ το Any DVD Converter Professional. το κάνω avi γιατι θέλουν τα πιτσιρίκια να το δουν σε τηλεόραση και το dvd που έχω παίζει avi.
CheOnWeb Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 http://www.any-video-converter.com/support/faqs/subtitles.php Για παίξε με αυτές τις ρυθμίσεις...
kimi68 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 θα το προσπαθήσω σε ευχαριστώ. έπαιξα με τις ρυθμίσεις αλλά δεν άλλαξε κάτι......ευχαριστώ πάντως!
CheOnWeb Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Βρήκες Greek αλλά δεν δουλεύει; Έκανες restart το πρόγραμμα και ξαναφόρτωσες την ταινία; Έχεις ψάξει για software που κάνει extract τους υπότιτλους σε srt ώστε να τους φορτώσεις χωριστά; Νομίζω ότι έτσι θα έχεις περισσότερες επιλογές. Επίσης δες μήπως υπάρχουν ήδη στο internet σε srt. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα