Retromaniac Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δουλειά να έχουμε η κατάσταση για να μας βάζουν από την Intel να αλλάζουμε μητρική και μνήμες κάθε εξάμηνο . Αυτή τη στιγμή έχω DDR3 στα 2400ΜHz ενώ κυκλοφορούν και DDR3 στα 3000Mhz. Και ποιος σε υποχρεώνει να πας να αλλάξεις ένα καινούργιο σύστημα; Τι τρέλα είναι αυτή όποτε βγαίνει κάτι καινούριο να φωνάζουν αυτοί με τα πρόσφατα συστήματα. Το ξέρω ότι πολλοί θα θέλανε να κάνουμε pause την εξέλιξη ώστε να έχουν το κορυφαίο σύστημα για χρόνια αλλά αυτό δεν γίνεται. Να αλλάζετε σύστημα σύμφωνα με τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ σας ανάγκες και όχι με τις επιθυμίες σας. Το ότι βγαίνει ddr4 δεν σημαίνει ότι το word ή το video game ξαφνικά θα αρχίσει να σου ζητά ddr4 για να παίξει. Ο ίδιο παραλογισμός και με τα τηλέφωνα. Βγαίνει iphone πολύ σύντομα, φωνάζουν οι άλλοι ότι απαξιώνεται το προηγούμενο. Κρατήστε το προηγούμενο λοιπόν. Ποιο ο λόγος να πάτε στο επόμενο; Επειδή απλά βγήκε; 11
qsis Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ο ίδιο παραλογισμός και με τα τηλέφωνα. Βγαίνει iphone πολύ σύντομα, φωνάζουν οι άλλοι ότι απαξιώνεται το προηγούμενο. Κρατήστε το προηγούμενο λοιπόν. Ποιο ο λόγος να πάτε στο επόμενο; Επειδή απλά βγήκε; στα τηλέφωνα πες πάει στο διάολο γιατί εδώ και κάποια χρόνια η εξέλιξη είναι δραματική, αν και βέβαια αρχίζει και υπάρχει κορεσμός αλλά τα pc μπορούν πλέον να βγάλουν και πάνω από 5ετια άνετα, ενώ ένα κινητό του 2009 ή του 2008 είναι χρέπι με τα όλα του 2
king2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Για μενα υπολογιστη πρεπει να αναβαθμιζει καποιος που δεν του κανει για τη δουλεια του πια οι μερικοι gamers που παιζουν σε 4k και θελουν να τα εχουν ολα στο ultra.Laptop 6ετιας εχω με windows 8.1 και δεν μου λειπει τιποτα.Για παιχνιδια ps3 στα 300 ευρο πριν 3 χρονια με cfw και 200+ παιχνιδια στην 42αρα μου. 1
Mr.Etherium Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Υπάρχει μητρική για DDR4? Πόσο κοστίζει μια τέτοια αναβάθμιση σήμερα?
tetra82 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δουλειά να έχουμε η κατάσταση για να μας βάζουν από την Intel να αλλάζουμε μητρική και μνήμες κάθε εξάμηνο . Αυτή τη στιγμή έχω DDR3 στα 2400ΜHz ενώ κυκλοφορούν και DDR3 στα 3000Mhz. Δουλειά να έχουμε η κατάσταση για να μας βάζουν από την Intel να αλλάζουμε μητρική και μνήμες κάθε εξάμηνο . Αυτή τη στιγμή έχω DDR3 στα 2400ΜHz ενώ κυκλοφορούν και DDR3 στα 3000Mhz. Εχεις δίκιο. Εγώ σήμερα είχα ενα σωρό δουλειές στις οποίες δεν πήγα γιατί έξω απο το σπίτι μου είναι το Kill Squad της Intel που θα με αναγκάσει να πάρω την νεα πλατφόρμα. Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ με το PC που χρησοπλήρωσα πριν 4 χρόνια ακόμα είμαι περισσότερο απο μια χαρά για gaming 1
Mr.Etherium Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 στα τηλέφωνα πες πάει στο διάολο γιατί εδώ και κάποια χρόνια η εξέλιξη είναι δραματική, αν και βέβαια αρχίζει και υπάρχει κορεσμός αλλά τα pc μπορούν πλέον να βγάλουν και πάνω από 5ετια άνετα, ενώ ένα κινητό του 2009 ή του 2008 είναι χρέπι με τα όλα του 2009 PC owner! Μια αλλαγή στον σκληρό θα κάνω και συνεχίζω! 2
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δεν υπάρχει μητρική ακόμα.Όταν βγούν οι DDR4 σχεδόν ταυτόχρονα θα δούμε και τις πρώτες μητρικές που θα τις δέχονται.
kyanos Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Υπολογιζοντας περιπου σε δυο χρονια πως θα ξεκινησουν σιγα σιγα να ξεφευγουν απο το πυριτιο περιμενουμε πολυ μεγαλυτερες ταχυτητες.αν δεν ειναι σε δυο θα μας εχουν ενημερωσει με καποιο τροπο μην ανησυχειτε!Οπως παντα χρημα θελουν να βγαλουν!
Retromaniac Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Υπολογιζοντας περιπου σε δυο χρονια πως θα ξεκινησουν σιγα σιγα να ξεφευγουν απο το πυριτιο περιμενουμε πολυ μεγαλυτερες ταχυτητες.αν δεν ειναι σε δυο θα μας εχουν ενημερωσει με καποιο τροπο μην ανησυχειτε!Οπως παντα χρημα θελουν να βγαλουν! Και εγώ και όλοι όσους ξέρω. Ξέρεις κανέναν να δουλεύει και να επιχειρεί για κάποιον άλλον λόγο; Μόνο φιλάνθρωπους εθελοντές ξέρω που δουλεύουν ανιδιοτελώς αλλά για ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη. Όχι για ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν μητρική.
GiorgosT Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Από του χρόνου τέτοιο καιρό και μετά το συζητάμε...
onty Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μαζευτε λεφτά σε 3 χρόνια θα κυκλοφορισουν μνήμες και επεξεργαστές με φωτόνια
fingolfingr Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Πολύ καλά νέα indeed! Άντε να δούμε καλύτερες ταχύτητες. ΥΓ: Η καγκούρικη κόκκινη "ποδιά" της RAM στη φωτό γιατί; Οι μνήμες δεν είναι για να είναι όμορφες, ούτε καν φαίνονται εκεί που είναι. Άρα..; Γιατί να μην είναι και όμορφες;;; Αν έχεις κουτί με διάφανες πλαϊνό μια χαρά φαίνονται. Τον χαρακτηρισμό "καγκουρικη RAΜ" πάντως δεν τον καταλαβαίνω. Γιατί να είναι καγκουρικο κάτι που το βλέπει και το ευχαριστιέται μόνο ο χρήστης (άντε και 2-3 φίλοι)??? Όσο για το θέμα μας..... προμηθευτείτε DDR3 τώρα που είναι ακόμα φτηνες. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα