Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο καιρό μετά αντίστοιχη ανακοίνωση της Crucial την οποία είχαμε δει αναλυτικά σε σχετικό άρθρο μας, φαίνεται πως ήρθε και η σειρά της ADATA να δώσει στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες μνήμες της που θα είναι βασισμένες στο νέο πρότυπο DDR4.Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά η εταιρεία, τα πρώτα XPG Z1 DDR4 modules θα έχουν χωρητικότητα έως και 16GB, και θα είναι χρονισμένα στα 2133 MHz ενώ η τάση λειτουργίας τους θα είναι στα 1.2V.

Το σύστημα ψύξης τους θα έχει τον σχεδιασμό που μπορείτε να δείτε και στην σχετική φωτογραφία και θα είναι το ίδιο που θα χρησιμοποιηθεί και στις νέες XPG V3 DDR3 μνήμες που θα κυκλοφορήσουν σύντομα, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διαφόρων χρωμάτων έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα με την εκάστοτε μητρικη και στο αισθητικό κομμάτι.

Οι νέες αυτές μνήμες θα προσφέρουν φυσικά πλήρη υποστήριξη και συνεργασία με τους νέους επεξεργαστές Intel "Broadwell" και "Haswell-E" HEDT και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πληροφορία σχετικά με το πότε περίπου θα κυκλοφορήσουν ή που θα κυμανθούν οι τιμές τους.

Link.png Site: TechPowerUp

Δημοσ.

Πολυ καλα νεα και κυριως οτι θα εχουν συμβατοτητα με broadwell/haswell.Οι τιμες θα ειναι τσιμπημενες στην αρχη αλλα θα στρωσουν σχετικα γρηγορα

Δημοσ.

Δυο παρατηρήσεις το CL δεν μας λενε ακόμα,και βρε παιδί μου αυτή η ADATA δεν μπορει να πείσει κανέναν ακόμα.. κριμα γιατι εχει προϊόντα .. τις πταίει ?

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλά νέα indeed! Άντε να δούμε καλύτερες ταχύτητες.

ΥΓ: Η καγκούρικη κόκκινη "ποδιά" της RAM στη φωτό γιατί; Οι μνήμες δεν είναι για να είναι όμορφες, ούτε καν φαίνονται εκεί που είναι. Άρα..;

Δημοσ.

Πολύ καλά νέα indeed! Άντε να δούμε καλύτερες ταχύτητες.

ΥΓ: Η καγκούρικη κόκκινη "ποδιά" της RAM στη φωτό γιατί; Οι μνήμες δεν είναι για να είναι όμορφες, ούτε καν φαίνονται εκεί που είναι. Άρα..;

Πάρτο έτσι...ποιος consumer παίρνει DDR4 RAM από day one??? Μήπως αυτός που έχει ανάγκη την μούρη??

• Like 6
Δημοσ.

Δουλειά να έχουμε η κατάσταση για να μας βάζουν από την Intel να αλλάζουμε μητρική και μνήμες κάθε εξάμηνο . Αυτή τη στιγμή έχω DDR3 στα 2400ΜHz ενώ κυκλοφορούν και DDR3 στα 3000Mhz. 

Δημοσ.

Δουλειά να έχουμε η κατάσταση για να μας βάζουν από την Intel να αλλάζουμε μητρική και μνήμες κάθε εξάμηνο . Αυτή τη στιγμή έχω DDR3 στα 2400ΜHz ενώ κυκλοφορούν και DDR3 στα 3000Mhz.

Εχουν αρκετα χρονια οι ddr3 στην αγορα.Δεν μπορεις να πεις οτι αλλαζεις καθε εξαμηνο.Περα απο τους χρονισμους οι ddr4 θα εχουν και αλλα + σε σχεση με τις ddr3

Δημοσ.

Ε όχι και εξαμήνο, από το 2009 είναι οι δικές μου ddr3

Εγώ που για ψυχολογικούς και μόνο λόγους δε θα ήθελα να έστηνα ξανά πλατφόρμα με ddr3 ψηθηκα

Ας μου βγάλουν και έναν 6core σε λογική τιμή να πάω για αναβάθμιση

• Like 3
Δημοσ.

Το 2133 θα είναι το ελάχιστο όμως:

http://www.crucial.com/wcsstore/CrucialSAS/pdf/crucial-ddr4-infographic-en.pdf

Επίσης τα 2400 και 3000Mhz της DDR3 δεν τα σηκώνουν οι τωρινές αρχιτεκτονικές (υπάρχουν ελάχιστες διαφορές στις επιδόσεις), αντίθετα οι Haswell-e και Broadwell θα είναι optimized για γρήγορες RAM.

• Like 1
Δημοσ.

Δυο παρατηρήσεις το CL δεν μας λενε ακόμα,και βρε παιδί μου αυτή η ADATA δεν μπορει να πείσει κανέναν ακόμα.. κριμα γιατι εχει προϊόντα .. τις πταίει ?

καλή παρατήρηση, και εγώ για low-budget την έχω στο μυαλό μου  :unsure:

σε αντίθεση πχ με Corsair και G.skill 

Δημοσ.

Οποιος θελει να φτιαξει pc ας περιμενει λιγο καιρο ακομα να παει για ddr4.

Ειδικά για high end, είναι πεταμένα λεφτά να αγοράσει κάποιος DDR3 mobo των 400ε αυτή την εποχή. Για low-mid range θα περιμένει λίγο παραπάνω βέβαια :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλά αυτονόητο δεν είναι οτι θα έχουν συμβατότητα με τα socket για Broadwell" και "Haswell-E" HEDT που θα βγούν μετά τις DDR 4 που λογικά είναι ήδη σε παραγωγή ?

Δημοσ.

15 cas latency. το μοντέλο αυτό αποτελεί το υπόγειο των δυνατοτήτων που θα έχουν  αυτές οι μνήμες. πολλά δημοσιεύματα βασιζόμενα σε λόγια κατασκευαστών λένε για ταχύτητες ως 4266 ghz ,και πως το έχουν ήδη καταφέρει .επίσης μιλούν και για τάσεις της τάξεως των 1,01v.αλλά αν και ήδη το έχουν καταφερει αυτά θα τα δούμε σε 1 με 2 χρόνια για ευρεία κατανάλωση. υπάρχουν πολλές εφαρμογές που να χρησιμοποιούν πρωτίστως την ταχύτητα της μνήμης ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...