fermat Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ακούγεται ενας συνεχής θόρυβος απο τον desktop υπολογιστή μου. Ακούγεται έτσι βουουουουουουου και κοιτάω τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού και λειτουργεί συνέχεια. Έχω την εντύπωση ότι είναι τροφοδοτικό. Τι μπορώ να κάνω;
pavloa Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 συνέχεια πρέπει να λειτουργεί ο ανεμστηρας του τροφοδοτικου εκτός αν εννοείς ότι λειτουργεί ενώ το pc είναι κλειστό..
~mxls~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Κατ'αρχάς, ανοίξατε το κουτί να δείτε μέσα για σκόνες;
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Καλό καθάρισμα του υπολογιστή,με πινελάκι και πεπιεσμένο αέρα. Αν συνεχίσει τότε θα έχεις noname τροφοδοτικό και το φουρφουρι θα φτάνει στο τέλος του αν είναι δυνατός ο θόρυβος. Αν έχεις εμπειρία με ελάχιστο σπρέι σιλικόνης τοπικά θα γλυκάνει ..
fermat Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Οχι δεν το έχω ανοίξει ακόμη. Λειτουργεί έτσι όταν ο υπολογιστής είναι ανοιχτός ή ακόμα και όταν τον έχω αφήσει ανοιχτό όλο το βράδυ. Υπάρχει περίπτωση να είναι το ανεμιστηράκι που είναι στη CPU;
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ολα τα κινούμενα μέρη μπορεί να είναι αυτό το έκανε απο πάντα η τώρα έχει επιδεινωθεί ?
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Έχει επιδεινωθεί η κατάσταση Ότι είπαμε παραπάνω λοιπόν,καλο καθάρισμα κ βλέπουμε,αν χρειαστείς κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα