prezakis Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Καλημέρα, Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά εδώ και μερικές μέρες δεν μπορώ να μπω σε προϊόντα της google,ούτε καν να μπω στο www.google.com, ούτε gmail.com. ούτε σε www.yahoo.com και ενώ μπαίνω με chrome με κάνει redirect και μου βγάζει να κάνω update τον internet explorer (δείτε φώτος) και μου κατεβάζει ένα αρχείο setup.exe το οποίο και δεν μπορώ να εγκαταστήσω. Κατά τα άλλα μπαίνει στο ίντερνετ. Παραδόξως μπαίνει σε www.hotmail.gr Τι μπορώ να κάνω. Είναι κάποιου είδους ιός; Τα άλλα pc στο ίδιο δίκτυο δουλεύουν νορμάλ. Μπορείτε να βοηθήσετε;
Euclides Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μάλλον πρέπει να εγκαταστήσεις τον ie11. http://windows.microsoft.com/el-gr/internet-explorer/ie-11-worldwide-languages
prezakis Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μάλλον πρέπει να εγκαταστήσεις τον ie11. http://windows.microsoft.com/el-gr/internet-explorer/ie-11-worldwide-languages Έκανα επαναφορά συστήματος και απεγκατάστησα το chrome. Κι όμως όταν μπήκα από internet explorer και δοκίμασα google.com μου έβγαλε να κάνω update το flash και μου κατέβασε πάλι ένα setup.exe. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι ιός, αλλά δεν το πιάνει το Microsoft Security Essential
cosmos000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Το έφαγα κ εγώ αυτό το αγγούρι πριν κάποιες μέρες...Δοκίμασα τα πάντα!!! Λοιπόν η λύση είναι ότι έχουν αλλάξει οι DNS σου.Μπες στο ρουτερ και τσέκαρε να δεις αν είναι του παρόχου σου.Βάζω στοίχημα πως δεν είναι!Βάλε τους κανονικούς και ως δια μαγείας θα επανέλθουν όλα κανονικά.Δες και στο pc σου στις συνδέσεις δικτύου τα DNS. 1
cb_papi Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δεν νομίζω ότι φταίνε οι ρυθμίσεις DNS του ρουτερ. Κάποιο πρόγραμμα έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή και στα βγάζει αυτά. Αν δεις στη 1η φωτογραφία που ανέβασες (που λέει να ενημερώσεις τον IE) στο κάτω μέρος λέει Uninstall. Πάτα το μπας και σου απεγκαταστήσει το πρόγραμμα που σου τα κάνει αυτά. Επίσης σε συμβουλεύω να σταματήσεις να εγκαθιστάς τα setup.exe που σου πετάει..
cosmos000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Σωστά μην εγκαθιστάς τα setup που σου πετάει.Και τρέξε malwarebytes ,σβήσε την cash και τα cookies απ τους browser σου.Επιμένω ότι είναι από αλλαγή των DNS.Βρες ποιοι είναι οι DNS του παρόχου σου και τσέκαρε και το primary και το secondary αν είναι αυτοί που πρέπει.ΚΑΙ στις συνδέσεις δικτύου σου στο pc δες το. 1
torq Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 εμένα μου φέρνει σε ιό. αφού τα άλλα μηχανήματα λέει του δουλεύουν σωστά
mngplus Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ρίξε μια ματιά και στα προσθετα μήπως έχεις εγκαταστήσει τίποτα κατά λάθος και κάνει redirect.
prezakis Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Η αλήθεια είναι ότι έχουν κάνει κάνει κάποιες ρυθμίσεις για να ανοίξουν κάποια πόρτα μέσω virtual server νομίζω ώστε να μπορούν να από άλλο γραφείο να χτυπάνε server. Όμως, το περίεργο είναι ότι άλλα pcs δουλεύουν μια χαρά και αν δεν κάνω λάθος(αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το ελέγξω...από αύριο θα το κοιτάξω) όλα πρέπει να έχουν αυτόματο εντοπισμό DNS. Κι εμένα πάντως για ιός μου μυρίζει γιατί αλλιώς γιατί να μου κάνει redirect και να μου κατεβάζει αρχείο setup.exe είτε από "και καλά" update page του IE ή από update page του flash; Πάντως θα ρίξω μια ματιά για να δω στα settings. Πάντως αν κάποιος το έχει αντιμετωπίσει ας μου πει τι να εγκαταστήσω και να τρέξω για να καθαρίσει. Ευχαριστώ.
prezakis Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ρίξε μια ματιά και στα προσθετα μήπως έχεις εγκαταστήσει τίποτα κατά λάθος και κάνει redirect. Μα αφού και στον Chrome και στον IE μου κάνει νούμερα...
prezakis Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το έφαγα κ εγώ αυτό το αγγούρι πριν κάποιες μέρες...Δοκίμασα τα πάντα!!! Λοιπόν η λύση είναι ότι έχουν αλλάξει οι DNS σου.Μπες στο ρουτερ και τσέκαρε να δεις αν είναι του παρόχου σου.Βάζω στοίχημα πως δεν είναι!Βάλε τους κανονικούς και ως δια μαγείας θα επανέλθουν όλα κανονικά.Δες και στο pc σου στις συνδέσεις δικτύου τα DNS. Σωστός...αυτό ήταν. Πήγα σε άλλο pc και πήρα τις hardcoded ρυθμίσεις του DNS και έπαιξε. Σε ευχαριστώ. Παράξενο πάντως το γεγονός ότι με έβαζε να κατεβάσω updates τη μία του ΙΕ και την άλλη του flash...
cosmos000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Το ήξερα και γι αυτό επέμενα, γιατί αν έμπαινες στο λούκι να ψάχνεις να βρεις ιο....δεν θα ξεμπέρδευες .... 1
madsc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τα redirects είναι συνήθως θέματα dns. Για δοκιμή ή για μόνιμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο pc ή στο router τους dns της google: 8.8.8.8 Αν δεν έχει πειραχτεί το host αρχείο ή κάτι άλλο στην αλυσίδα θα επανέρθει η λειτουργικότητα στο internet. Για το host αρχείο και καθολική προστασία προτείνω ανεπιφύλακτα αυτό το site: http://winhelp2002.mvps.org/hosts.htm Κατεβάζετε το αρχείο hosts.zip Τρέχοντας το mvps.bat προσθέτονται στο αρχείο C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC\hosts του υπολογιστή σας όλες οι γνωστές διευθύνσεις κακόβουλων/διαφημιστικών προγραμμάτων και πρακτικών. Με αυτό γλιτώνεται resources από το antivirus σας για scanάρισμα και φυσικά bandwidth από τη σύνδεση σας. Επίσης πολλές διαφημίσεις σε σελίδες θα κόβονται πριν καν κατεβούν, καθιστώντας το surfάρισμα πολύ πιο άνετο. p.s. Όι οδηγίες ισχύουν για windows pc σε οικιακό δίκτυο. Τα εταιρικά pc αφήστε τα στον admin τους. /sc
prezakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 ... Για το host αρχείο και καθολική προστασία προτείνω ανεπιφύλακτα αυτό το site: http://winhelp2002.mvps.org/hosts.htm Κατεβάζετε το αρχείο hosts.zip Τρέχοντας το mvps.bat προσθέτονται στο αρχείο C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC\hosts του υπολογιστή σας όλες οι γνωστές διευθύνσεις κακόβουλων/διαφημιστικών προγραμμάτων και πρακτικών. Με αυτό γλιτώνεται resources από το antivirus σας για scanάρισμα και φυσικά bandwidth από τη σύνδεση σας. Επίσης πολλές διαφημίσεις σε σελίδες θα κόβονται πριν καν κατεβούν, καθιστώντας το surfάρισμα πολύ πιο άνετο. ... p.s. Όι οδηγίες ισχύουν για windows pc σε οικιακό δίκτυο. Τα εταιρικά pc αφήστε τα στον admin τους. /sc Το δοκιμάζω τώρα. Ερώτηση. Από το παλιό αρχείο HOSTS πρέπει να μεταφέρουμε ό,τι περιείχε; π.χ. εμένα είχε 6 διευθύνσεις με 127.0.0.1 , όπως αυτή: 127.0.0.1 hl2rcv.adobe.com ereg.wip3.adobe.com ereg.wip1.adobe.com πρέπει να τις μεταφέρω στο καινούριο HOSTS για να δουλεύουν τα πάντα σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα