Peleus17 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Γιατί αποφεύγετε όλοι την Acer δεν μπορώ να καταλάβω
vagelisda Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 γιατι ειναι η fiat των pc ,ωραια specs,ωραια και πλουσια για τα λεφτα τους εμφανιση ,αλλα το να σου βγαλει προβλημα ειναι μια πιθανοτητα που δεν τη λες και μικρη. Και υστερα ,γνωριζεσαι και με την ελληνικη αντιπροσωπεια... και εκει θα δειξεις τι χαρακτηρα εχεις,τι ανατροφη και απο τι στοφα εισαι φτιαγμενος,Ποσο μπορεις να ανεχτεις τις μ@λακιες και τις τιμες που θα ακουσεις; 1
alexiskrp Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Γιατί αποφεύγετε όλοι την Acer δεν μπορώ να καταλάβω Όταν μάθεις με το μικρό όνομα αυτούς που είναι στο σέρβις (απο την τηλεφωνήτρια μέχρι την καθαρίστρια) και καταλάβεις οτι μιλάς περισσότερο μαζί τους παρά με την κοπέλα σου θα καταλάβεις.
Peleus17 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Όταν μάθεις με το μικρό όνομα αυτούς που είναι στο σέρβις (απο την τηλεφωνήτρια μέχρι την καθαρίστρια) και καταλάβεις οτι μιλάς περισσότερο μαζί τους παρά με την κοπέλα σου θα καταλάβεις.Προσωπικά εγώ δεν είχα ποτέ μα ποτέ θέμα με λαπτοπ Acer. Μπορώ να πω είναι από τις πρώτες προτιμήσεις. Ένα παράδειγμα είναι ένα Netbook το Aspire One ZG 8, το έχω από το 2009 και ακόμα το δουλεύω. Επίσης έχω και ένα Aspire V7. Τέτοια ποιότητα δεν έχω ξαναδεί πότε μου. Πολύ καλό σε όλα του. Ενώ ένας φίλος μου έχει ένα HP κάτι παραπάνω από ένα χρόνο και το λαπτοπ σέρνεται χειρότερα από μια χελώνα. Εξάλλου το έχω αγοράσει από Γερμανία οπότε ότι σέρβις χτύπα ξύλο χρειαστώ, θα το στείλω στο μαγαζί από εκεί που το πείρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Νομίζω ότι θα έχει και νεώτερους drivers.. και καινούριο ρεύμα...
oops1234 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 καταρχασ δεν υπαρχουν καλες καρτες γραφικων αλλα ουτε και τα χρηματα για να υποστηρι3ουν τετοιου ειδους αναλυσεισ.ισως μετα απο 3-4 χρονια...
hackerW32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 καταρχασ δεν υπαρχουν καλες καρτες γραφικων αλλα ουτε και τα χρηματα για να υποστηρι3ουν τετοιου ειδους αναλυσεισ.ισως μετα απο 3-4 χρονια... ναι υπαρχουν. το δευτερο σκέλος δεν το καταλαβαίνω, τι θες να πεις οτι ουτε τα χρηματα υπαρχουν για να υποστηρι3ουν τετοιου ειδους αναλυσεισ?
vagelisda Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Προσωπικά εγώ δεν είχα ποτέ μα ποτέ θέμα με λαπτοπ Acer . Τέτοια ποιότητα δεν έχω ξαναδεί πότε μου. χαχα,ενταξει ,ειπαμε ,μπορει να μη σου εχει παθει τιποτα ,αλλα δεν ειναι και η καλυτερη ποιοτητα του συμπαντος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα