zanskou Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 H Acer ανακοίνωσες πριν από λίγες ημέρες την επικείμενη κυκλοφορία μιας νέας οθόνη ανάλυσης 4Κ με την ονομασία XB280HK, η οποία μάλιστα θα είναι η πρώτη παγκοσμίως που θα ενσωματωμένει την τεχνολογία NVIDIA G-Sync.Με διαγώνιο 28 ιντσών η νέα αυτή Ultra HD (3840 x 2160 pixels) οθόνη, θα διαθέτει οπίσθιο φωτισμό LED, και θα προσφέρει γωνίες θέασης 170/170 μοιρών καθώς και τις τεχνολογίες Flicker-less, Low dimming και ComfyView της Acer. Παράλληλα θα είναι εφοδιασμένη με είσοδο DisplayPort v1.2, τέσσερις (4) θύρες USB 3.0, και εργονομική βάση στήριξης με υποστήριξη προσαρμογής (tilt) από -5° έως 35° και περιστρεφόμενη βάση. Η κυκλοφορία της αναμένεται να ξεκινήσει σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, όμως προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το ακριβές χρονικό πλαίσιο ούτε η τιμή της. Site: TechPowerUp
keysmith Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Νομίζω καλό θα ήταν να υπήρχε μία αναφορά τι είναι αυτο nvidia G-sync. με λίγο google είναι αυτό G-SYNC NVIDIA G-SYNC is groundbreaking new display technology that delivers the smoothest and fastest gaming experience ever. G-SYNC’s revolutionary performance is achieved by synchronizing display refresh rates to the GPU in your GeForce GTX-powered PC, eliminating screen tearing and minimizing display stutter and input lag. The result: scenes appear instantly, objects look sharper, and gameplay is super smooth, giving you a stunning visual experience and a serious competitive edge. 2
foxgre Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Για να παιξεις πχ το Watch Dogs σε FULL γραφικα σε τετοια αναλυση, τι καρτα γραφικων χρειαζεσαι? Φανταζομαι υποστηριζει 4Κ ετσι δεν ειναι?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Με χαλαει που δεν ειναι ips αλλα πες οτι το τρωω αυτο, ACER ρε παιδια:
MavroManitari Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Νομίζω καλό θα ήταν να υπήρχε μία αναφορά τι είναι αυτο nvidia G-sync. με λίγο google είναι αυτό Με λίγο "Τι λέει το site της Nvidia" είναι αυτό. Μιας που έκανες την φιλότιμη προσπάθεια και μπράβο σου, βάλε βρε κούκλε μου κάποια πιο αντικειμενική πηγή. Δώξα τον Θεό reviews υπάρχουν. 2
darkphantomggr Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 και για να καταλαβω ενω η vesa εβαλε στο firmware του refresh rate το free sync free για ολους η nvidia προμοταρει το g sync που μονο 10 monitors το εχουν? τι πινουν τωρα τελευταια στην nvidia δεν μπορω να καταλαβω δεν βλεπουν που οδηγει το να παριστανουν την apple και να πουλανε Overpriced και propierty πραγματα που δεν εχουν νοημα?
username-taken Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 και για να καταλαβω ενω η vesa εβαλε στο firmware του refresh rate το free sync free για ολους η nvidia προμοταρει το g sync που μονο 10 monitors το εχουν? τι πινουν τωρα τελευταια στην nvidia δεν μπορω να καταλαβω δεν βλεπουν που οδηγει το να παριστανουν την apple και να πουλανε Overpriced και propierty πραγματα που δεν εχουν νοημα? Η nvidia το έκανε πρώτη, και μετά αναγκάστηκε η VESA να κάνει ότι έκανε... και είπαν και το γιατί το κάνανε έτσι.
darkphantomggr Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 βρε εγω το ξερω απλα δεν εχω καταλαβει που ακριβως παταει η Nvidia Και τα κανει γιατι το να παρει κανεις συγκεκριμενη οθονη για συγκεκριμενη καρτα γραφικων παιζει στο 1% και αν
keravnos21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Εγω παντως περιμενω την υλοποιηση της Asus απ' ότι εχω διαβασει βγαινει τον άλλο μηνα στο αμερικα http://rog.asus.com/296652014/news/rog-announces-the-pg278q-swift-27-inch-wqhd-g-sync-gaming-monitor/
doctorC Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 παντως στο video νε το g-sync δε μου φαινεται οτι βελτιωθηκε η εικόνα πάνω απο κτίσματα και την πολη σε σσχεση με το νερο οπως αντιθετα ισχυριζεται ο παρουσιαστης... 2
alex1001 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 το ότι είναι acer είναι σήμα κατατεθέν που σημαίνει μακριά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα