Reginald Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Το πρόβλημα είναι το εξής...στα περισσότερα site που μπαίνω μου βγάζει τεράστια τα γράμματα και γενικά όλο το site ειναι 3 φορές μεγαλύτερο απο το κανόνικο.Έκανα unistall το πρόγραμμα και πάλι install αλλα πάλι τίποτα,του έχει συμβεί σε κανέναν;
wert Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Μήπως έχεις βάλει καμιά έκδοση beta και λειτουργεί έτσι; Εγώ έχω την version 0.7.1240 και δουλεύει μια χαρά μέχρι στιγμής χωρίς κανένα πρόβλημα τέτοιου είδους. Δεν είναι όμως beta. Συνήθως στις beta εκδόσεις που γίνονται οι δοκιμές συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και μάλλον κάτι τέτοιο θα συμβαίνει γιατί αυτή που έχω εγώ για παράδειγμα δεν αλλάζει σε όλα τα sites τα fonts στο μέγεθος όπως εδώ στο insomnia. Προφανός πάνε να φτιάξουν αυτά και συμβαίνουν κάτι τέτοια προβλήματα. :roll:
Sotoz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 File gia dokimase ta parakatw : anikse ton MyIE2 kai phgaine "view--->zoom page kai pata 100(einai to default)". An de piasei tote peiramatisou kai me to "view--->Fonts".Elpizw na boh8hsa. P.S : Pantws ypopsin exei bgei h version 0.8.2038.
Reginald Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Έχω την 0.8.220.Θα ψάξω να βρώ αυτην που έχεις και εσύ να την βάλω.Πάντος και εγώ το χρησιμοποιώ πολύ καιρό χωρίς πρόβλημα,τέλος πάντον θα βάλω την δικιά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.