Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα HTC Desire C το οποίο το τελευταίο διάστημα άρχισε χωρίς κανένα λόγο να κάνει abnormal resets όπως το λέει ακριβώς. Το θέμα μου ακριβώς βέβαια είναι άλλο.

Έχω τις επαφές μου σε μορφή outlook απο ένα παλιό PDA της Eten (Glofiish X800) και τις έβαλα μέσα στο android με αντιγραφή επικόλληση. Τις επαφές τις διαβάζει σαν "Phone". Αλλά δεν μου πολυαρέσει και συχνά μπερδεύομαι και με τις επαφές απο άλλους λογαριασμούς π.χ. skype, e-mail κτλ.

Υπάρχει καμιά εφαρμογή που να υποστηρίζετε αρκετά ώστε να τις γράψω όλες εκεί (γιατί είμαι και λίγο...γράφω μέχρι και διεύθυνση και τ.κ. όταν τα ξέρω) και να μπορώ να τις μεταφέρω πιο εύκολα αν χρειαστεί να αλλάξω συσκευή?.

Επίσης με αφορμή το πρόβλημα του κινητού μου σκέφτομαι να αγοράσω ένα άλλο λίγο πιο σβέλτο. Αν πάω σε κάτι σαν Blackberry θα μπορώ να τις μεταφέρω εκεί ή πρέπει να τις γράψω όλες απο την αρχή?. Επίσης εκείνο έχει καλό software για τις επαφές?.

Δημοσ.

Καλημέρα. Άμα έχεις περάσει τις επαφές σου σε Outlook πχ μεταφέρονται πανεύκολα σε BlackBerry συσκευή. Επίσης εμένα μου αρέσει το software που έχει για την διαχείριση τους μιας και εκτός από τα βασικά που είπες παραπάνω διευθύνσεις, email, ΒΒΜ PIN, etc μπορείς να προσθέσεις και ότι άλλο extra field θες. Δεν ξέρω όμως άμα χωρίζονται οι επαφές σε group (πχ μόνο skype, μόνο fb, etc)

Δημοσ.

Έχω ένα HTC Desire C το οποίο το τελευταίο διάστημα άρχισε χωρίς κανένα λόγο να κάνει abnormal resets όπως το λέει ακριβώς. Το θέμα μου ακριβώς βέβαια είναι άλλο.

Έχω τις επαφές μου σε μορφή outlook απο ένα παλιό PDA της Eten (Glofiish X800) και τις έβαλα μέσα στο android με αντιγραφή επικόλληση. Τις επαφές τις διαβάζει σαν "Phone". Αλλά δεν μου πολυαρέσει και συχνά μπερδεύομαι και με τις επαφές απο άλλους λογαριασμούς π.χ. skype, e-mail κτλ.

Υπάρχει καμιά εφαρμογή που να υποστηρίζετε αρκετά ώστε να τις γράψω όλες εκεί (γιατί είμαι και λίγο...γράφω μέχρι και διεύθυνση και τ.κ. όταν τα ξέρω) και να μπορώ να τις μεταφέρω πιο εύκολα αν χρειαστεί να αλλάξω συσκευή?.

Επίσης με αφορμή το πρόβλημα του κινητού μου σκέφτομαι να αγοράσω ένα άλλο λίγο πιο σβέλτο. Αν πάω σε κάτι σαν Blackberry θα μπορώ να τις μεταφέρω εκεί ή πρέπει να τις γράψω όλες απο την αρχή?. Επίσης εκείνο έχει καλό software για τις επαφές?.

Google Contacts και πάλι Google Contacts. Στο Gmail σου θα τις βάλεις όλες και θα είναι πάντα εκεί και με δυνατότητα επαναφοράς σε προηγούμενη χρονική στιγμή.

Δημοσ.

Στη περίπτωση του google contacts όμως επειδή χρησιμοποιώ σαν κυρίος e-mail outlook θα ψιλογίνει χαμός μέσα ή όχι?.

Δηλαδή αν τις περάσω στο google μπορώ να παίρνω και τηλέφωνο κτλ. όποιον θέλω και χωρίς internet όμως?.

Με το μπαρδόν για τη noobia μου δεν ασχοληθεί καθόλου με android.

Αυτό που μου τη δίνει και δεν έγραψα μέσα στο mail τις επαφές μου είναι πως αν το κάνω μου δείχνει μέσα στη λίστα τα πάντα...δηλαδή και τις επαφές που θα έχω γράψει αλλά και τις επαφές που έχω π.χ. στο skype (τους οποίους δεν έχω τηλέφωνα άς πούμε) πράγμα που είναι για μένα πολύ ενοχλητικό όταν ψάχνω κάποιον.

Θέλω να δω το software του Blackberry. Μπορώ να τις γράφω στο pc με εκείνο και μετά να τις μεταφέρω στο τηλέφωνο?.(κάτι σχετικό δηλαδή με το htc manager)

Δημοσ.

Tα Google Contacts είναι ασφαλή και συγχρονίζονται με τα πάντα. Android δεν χρησιμοποιώ αλλά φαντάζομαι θα έχει τους ίδιους τρόπους με το iPhone για search οπότε δεν σε νοιάζει που βρίσκονται οι επαφές. Η λογική "άλλες οι επαφές με τηλέφωνα και άλλες οι επαφές με emails κλπ. έχει πάει περίπατο απ' τη στιγμή που βγήκαν τα smartphones. Συγχρονίζουν με όλες τις υπηρεσίες επαφών (iCloud, Google, Yahoo, Outlook), τις χειρίζονται ανεξάρτητα αλλά τις ψάχνεις σε όλους τους λογαριασμούς ταυτόχρονα.

Τώρα αν σε βολεύει λόγω Outlook να βάλεις όλες τις επαφές σου εκεί, no problem. Διάβασε λίγο πώς χειρίζεται το Android τα Contacts και θα καταλάβεις τι σε βολεύει να κάνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...