Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσάμπα ψάχνεις. Όσα βρεις θα είναι ψεύτικα.

μόλις κατέβασα το emu3ds 2 beta κατάβασα και τα bios και τώρα μου ζητάει να το κάνω activation

να το κάνω ?

Δημοσ.

Δεν έχω ξαναδεί console emulator που να θέλει activation.

Το bios του 3ds δεν έχει ριπαριστεί και αν είχε γίνει κάτι τέτοιο θα το έβρισκες σε ένα απλό zip αρχείο και όχι σαν installer/downloader.

Όσες σελίδες βρήκα για το εν λόγω πρόγραμμα το wot τις μαρκάρισε σαν untrusted ή malware.

alaniaris, δες αυτό (http://blog.extramaster.net/2012/10/3ds-emulator-112-is-fake.html) και αν δεις ομοιότητες ξεκίνα καθαρισμούς με adwcleaner και ccleaner και απεγκαταστάσεις όλου αυτού του junkware που εγκατέστησες.

Αν θέλεις 3ds πάρε ένα 3ds ή περίμενε να βγει κάποιο σωστό emulator..

Δημοσ.

Δεν έχω ξαναδεί console emulator που να θέλει activation.

Το bios του 3ds δεν έχει ριπαριστεί και αν είχε γίνει κάτι τέτοιο θα το έβρισκες σε ένα απλό zip αρχείο και όχι σαν installer/downloader.

Όσες σελίδες βρήκα για το εν λόγω πρόγραμμα το wot τις μαρκάρισε σαν untrusted ή malware.

alaniaris, δες αυτό (http://blog.extramaster.net/2012/10/3ds-emulator-112-is-fake.html) και αν δεις ομοιότητες ξεκίνα καθαρισμούς με adwcleaner και ccleaner και απεγκαταστάσεις όλου αυτού του junkware που εγκατέστησες.

Αν θέλεις 3ds πάρε ένα 3ds ή περίμενε να βγει κάποιο σωστό emulator..

Φίλε μου μήπως υπάρχει κανένα αλιθηνώ 3DS Emulator  ?

γιατι κάτι διάβασα προηγουμένος,κάτι έγραφε για ένα Ultima 3DS Emulator

Μπορείς να μάθεις αν είναι αλιθηνώ?

Δημοσ.

Στο λινκ που σου έδωσα αναφέρει κάτι για hime brew 3ds emulator αλλά μάλλον θα είναι για παιχνίδια που γράφουν ιδιώτες και όχι για εμπορικά παιχνίδια.

3ds emulator δεν υπάρχει, αλλά και να υπήρχε που θα βρεις τις roms του 3ds; Δεν έχει καταφέρει ακόμα κανένας να τις ριπάρει.

Όσον αφορά το ultima...

It is not a 3DS emulator.Tried it and it works like Windows media Player just that it needs multimedia files with the file extension .3ds.

Φίλε μην ψάχνεσαι. Απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει τέτοιος emulator όπως δεν υπάρχει και για ps3/ps4/xbox 360 κτλ.

Αν ποτέ υπάρκει κάτι τέτοιο δεν θα εμφανιστεί σε δικιά του σελίδα γιατί θα κλείσει εν ριπή οφθαλμού.

Δημοσ.

λοιπον δεν υπαρχει 3ds emulator και μαλλον μολις γεμισες το pc με trojan και ιους ,αυτο που κατεβασες κατα πασα πιθανοτητα θα ζητα και λεφτα για ενεργοποιηση  η να συμμπληρωσεις ενα survey κλπ ,οταν υπαρξειι κατι λειτουργισσιμο θα βουιξει ο τοπος..

Δημοσ.

Στο λινκ που σου έδωσα αναφέρει κάτι για hime brew 3ds emulator αλλά μάλλον θα είναι για παιχνίδια που γράφουν ιδιώτες και όχι για εμπορικά παιχνίδια.

3ds emulator δεν υπάρχει, αλλά και να υπήρχε που θα βρεις τις roms του 3ds; Δεν έχει καταφέρει ακόμα κανένας να τις ριπάρει.

Όσον αφορά το ultima...

Φίλε μην ψάχνεσαι. Απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει τέτοιος emulator όπως δεν υπάρχει και για ps3/ps4/xbox 360 κτλ.

Αν ποτέ υπάρκει κάτι τέτοιο δεν θα εμφανιστεί σε δικιά του σελίδα γιατί θα κλείσει εν ριπή οφθαλμού.

Δεν ξέρω γιατι δεν στο βγάζει πάντως Το Ultima3DS Emulator υπάρχει αλλα δεν ξάρω αν δουλεύει

πάρε το λίνκ και τσέκαρε

http://www.ultima3ds.com/

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατι δεν στο βγάζει πάντως Το Ultima3DS Emulator υπάρχει αλλα δεν ξάρω αν δουλεύει

πάρε το λίνκ και τσέκαρε

Ζητάει survey για download, δεν μου φαίνεται και πολύ έμπιστο.

Δημοσ.

Φίλε μου μήπως υπάρχει κανένα αλιθηνώ 3DS Emulator  ?

γιατι κάτι διάβασα προηγουμένος,κάτι έγραφε για ένα Ultima 3DS Emulator

Μπορείς να μάθεις αν είναι αλιθηνώ?

Δεν ειναι αληθινο

Και γραφεται οπως στο εγραψα και οχι "αλιθηνω", το σκοτωσες μονο το α και τα συμφωνα ειναι σωστα

Δημοσ.

πάρε το λίνκ και τσέκαρε

Δεν είπα ότι δεν μου το βγάζει, είπα ότι δεν υπάρχει και στο quote σου έδωσα ένα σχόλιο σχετικά με το ultima από χρήστη στο φόρουμ The emulator zone.

Αν δεν κατάλαβες στα Αγγλικά τότε να σου πω ότι λέει ότι στην ουσία είναι ένας media player που παίζει βίντεο με κατάληξη 3ds

Δημοσ.

Φίλε μου έχω βρεί πάρα πολλά roms για 3DS, όπως Pokemon X AND Y, SUPER MARIO 3DS LAND, NEW SUPER MARIOS BROS 2

και πολλά άλλα

Δημοσ.

Άντε πάλι από την αρχή...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 3DS EMULATOR.- (τελεία και παύλα lol)

Το roms στο οποίο αναφέρθηκα ήταν για το bios της κονσόλας. Τα παιχνίδια δεν είναι roms αλλά cd/dvd/cartridge.

Παιχνίδια βρίσκεις και για 360 και ps3 και για wii. Δεν σημαίνει ότι υπάρχουν και emulators γι αυτές τις κονσόλες και όποιο emulator βρίσκεις να προσέχεις, συνήθως σου ζητάνε να συμπληρώσεις survey ή σου δίνουν το bios να το κατεβάσεις με κάποιον downloader. Στο τέλος το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, δεν δουλεύει τίποτα.

Τα παιχνίδια είναι για τις τσιπαρισμένες κονσόλες.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά απο τόσους μήνες ,υπάρχει τίποτα νέο;

Πριν απο μερικές εβδομαδες έσκασε το 3ds sdk. Περίμενε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...