The Ace Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Όπως μίλησες για το πόσο υπερεκτιμημένα είναι τα iphones έτσι κάποιος μπορεί να σου πει ότι μια χαρά θα την έκανες τη δουλειά σου και με φθηνότερο ενισχυτή.... Για την ακρίβεια μίλησα για την "υπερεκτιμησιμότητα" της ποιότητας ήχου, ειδικά στην περίπτωση που ΚΑΙ το χρεώσουν επιπλέον (ακριβούτσικα, όπως συνήθως) ΚΑΙ το βασίσουν πάνω στην Beats (που, όπως έχουν πει και άλλοι πιο πριν -εγώ δεν είμαι ειδικός, ούτε καν audiophile- δεν είναι και πρώτης διαλογής). Το ότι μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου συνήθως πιο φθηνά από ότι με τα "πρώτα ονόματα", το ξέρω και το έχω κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, στην περίπτωση αυτή όμως -ακριβώς λόγω και του ότι δεν είμαι ειδικός στον ήχο- βασίστηκα στα πιο γνωστά ονόματα στον ήχο που μπορούσα να βρω και να αγοράσω, και να καλύπτουν τις ανάγκες μου....εκ του αποτελέσματος είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, ειδικά καθώς ο Marantz σου δίνει δυνατότητες που απλά δεν βρίσκεις σε άλλα παρόμοια προϊόντα παραπλήσιου κόστους (ανεξαρτήτως ποιότητας, μάρκας κλπ)
king2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Οι marantz/denon ειναι εξαιρετικοι ενισχυτες αλλα δεν τους θεωρω υπερεκτιμημενους. Οταν τα beats με τον απαισιο ηχο εχουν 150 ευρο κατι παει στραβα.
kargo130 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Εχουν 80-100δις αποθεματικο, εκαναν μια αγορα τον 3δις και το συμπερασμα εδω ειναι οτι πανε για κλεισιμο......μαλιστα!! Εκαναν μια αγορα εταιρειας που οσο χαλια και να τη θεωρουν καποιοι απο εδω υπερτερει σε σχεση με τα προιντα τα δικα τους. Χωρις να μιλησουμε για streaming etc. Και φανταζομαι υπαρχει λογος που την ακριβοπληρωσαν και μαλλον θα εχει σχεση με τη δυναμη του brand beats μακροπροθεσμα. Τουλαχιστον αυτοι κινουνται στο χωρο τους και αγοραζουν εταιριες που θεωρητικα τους δινουν πλεονεκτηματα οχι σαν τους αλλους που μολις πιασει ανοιξη αγοραζουν οτι ανθιζει....
efo355 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Για την ακρίβεια μίλησα για την "υπερεκτιμησιμότητα" της ποιότητας ήχου, ειδικά στην περίπτωση που ΚΑΙ το χρεώσουν επιπλέον (ακριβούτσικα, όπως συνήθως) ΚΑΙ το βασίσουν πάνω στην Beats (που, όπως έχουν πει και άλλοι πιο πριν -εγώ δεν είμαι ειδικός, ούτε καν audiophile- δεν είναι και πρώτης διαλογής). Το ότι μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου συνήθως πιο φθηνά από ότι με τα "πρώτα ονόματα", το ξέρω και το έχω κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, στην περίπτωση αυτή όμως -ακριβώς λόγω και του ότι δεν είμαι ειδικός στον ήχο- βασίστηκα στα πιο γνωστά ονόματα στον ήχο που μπορούσα να βρω και να αγοράσω, και να καλύπτουν τις ανάγκες μου....εκ του αποτελέσματος είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, ειδικά καθώς ο Marantz σου δίνει δυνατότητες που απλά δεν βρίσκεις σε άλλα παρόμοια προϊόντα παραπλήσιου κόστους (ανεξαρτήτως ποιότητας, μάρκας κλπ) Ακριβώς τα μαυρισμένα γράμματα είναι η απάντηση που ισχύει και για όλους όσους αγοράζουν Iphone και beats. 1
chrisxkar Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Εχουν 80-100δις αποθεματικο, εκαναν μια αγορα τον 3δις και το συμπερασμα εδω ειναι οτι πανε για κλεισιμο......μαλιστα!! Εκαναν μια αγορα εταιρειας που οσο χαλια και να τη θεωρουν καποιοι απο εδω υπερτερει σε σχεση με τα προιντα τα δικα τους. Χωρις να μιλησουμε για streaming etc. Και φανταζομαι υπαρχει λογος που την ακριβοπληρωσαν και μαλλον θα εχει σχεση με τη δυναμη του brand beats μακροπροθεσμα. Τουλαχιστον αυτοι κινουνται στο χωρο τους και αγοραζουν εταιριες που θεωρητικα τους δινουν πλεονεκτηματα οχι σαν τους αλλους που μολις πιασει ανοιξη αγοραζουν οτι ανθιζει.... καλα πρωτον δεν εχουν τοσα γιατι εχουν χρησημοποιησει παρα πολυ απο το ρευστο τους για να αγορασουν πισω τις μετοχες τους.Δευτερον και τοσα να ειχαν τα δις φιλε μου δεν ειναι πετσετακια ουτε για την αππλε δεν ειπε κανεις οτι θα κλεισει λογω της συγκεκριμενης αγορας αλλα εγω προσωπικα βλεπω πολλες λαθος κινησεις απο τοτε που εφυγε ο jobs,ο ανθρωπος ειχε μια σταθερη πολιτικη απο ολες τις αποψεις ,μακρετινγκ ,προωθηση ,ποιοτητα ,διαφημιση η οποια επιανε. Απο τοτε που ανελαβαν αλλοι ολα αυτα αλλαξαν.
Arisyo13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Συνεχεια ακουω επι Jobs εποχη ηταν ετσι και ηταν αλλιως και μου και σου. Λοιπον τα νουμερα εχουν δειξει οτι σχεδον τιποτα δεν αλλαξε. Το iPhone συννεχιζει να ειναι brand name. Συνεχιζει την υποστηριξη προιοντων της. Κραταει σε εψηλα επιπεδο επειπεδα την ποιοτητα των συσκευω της. Και καθε χρονο αυξανει κατα πολυ τις πωλησεις της που συνεπαγονται σε μεγαλα κερδη. Η εξαγορα της beats για μενα ειναι μια τελεια επιχειρηματική κινηση. Οπως ολοι λετε και γνωριζουμε τα ακουστικα της betas δεν ειναι και οτι καλυτερο που συνεπαγεται σε οχι τοσο μεγαλο κοστος κατασκευης. Οποτε η εταιρια δεν προκειται να χασει απο αυτο. Επισης θα σου πλασαρει κατι που ειναι ηδη μοδα οποτε δεν θα ειναι δυσκολη η προωθηση του. Θα σου λεει ο αλλος κοιτα το iPhone δινει και beats ακουστικα μαζι με καθε αγορα του οποτε και νεοι μελλοντικοι πελατες για αγορα iPhone. Φανταστειτε ποσο πολυ θα ταιριαζε το συγκεκριμενο παντρεμα. Επισης δειτε το πρακτικα. Αν η Apple δωσει με καθε αγορα iPhone beats earphones τα οποια εχουν μια x τιμη τοτε σιγουρα καμια εταιρια αυτη τη στιγμη στο χωρο δεν δινει ακουστικα αναλογης ποιότητας (διορθωστε με αν κανω λαθος) Μετα απο αυτη την εξαγορα δεν θα υπαρχει αμερικανακι που να εχει στα αυτια του beats ακουστικα και iPhone 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μετα απο αυτη την εξαγορα δεν θα υπαρχει αμερικανακι που να εχει στα αυτια του beats ακουστικα και iPhone Αυτο κριβως: Ψυχολογια Μ(π)αζων, Ψυχολογια Καταναλωτη, Μαρκετινγκ => Case Closed... [εφοσον προφανως, τα χρηματα υπαρχουν, αλλιως στην πραξη απλως ονειρευεσαι σχεδια] Και δεν "φταινε" μονο τα Αμερικανακια, εδω (= κ' στο Insomnia ακομη thread@προσφορες) οι Ελληνες αγοραζουν ακοπα εν γνωση τους μαλιστα απομιμησειςκινεζομαιμουδες <beats> σε τιμες....κανονικων επωνυμων ποιοτικων ακουστικων! Ναι τις μαιμουδες, αρκει με <b>
Regulus Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αμάν πια με αυτά τα beat. Θέλεις ακουστικά και όχι χρωματιστούς κουβάδες; Διάλεξε AKG, Beyerdynamic, Sennheiser. Θέλεις streaming υπηρεσίες; Αν αρχίσω να απαριθμώ θα βαρεθείς να διαβάζεις. Όλα πια πρέπει να είναι από την Apple; Ήμαρτον, έμαθαν από ποιοτικό ήχο και οι ράπερ με ένα beat και μπλά μπλά. Τα κομμάτια τους παίζουν τέλεια στα club και στα καγκουρο-αυτοκίνητα. Και μην μου αρχίσετε την παραφιλολογία για το συγκεκριμένο είδος μουσικής, απλά σκεφτείτε τι και που τραγουδούσε ο τύπος πριν τα κονομήσει. Και κάτι ακόμα, οι ιδρυτές της εταιρείας έγιναν υπάλληλοι της Apple, οι υπάλληλοι της εταιρείας τι έγιναν οεο;
Arisyo13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αμάν πια με αυτά τα beat. Θέλεις ακουστικά και όχι χρωματιστούς κουβάδες; Διάλεξε AKG, Beyerdynamic, Sennheiser. Θέλεις streaming υπηρεσίες; Αν αρχίσω να απαριθμώ θα βαρεθείς να διαβάζεις. Όλα πια πρέπει να είναι από την Apple; Ήμαρτον, έμαθαν από ποιοτικό ήχο και οι ράπερ με ένα beat και μπλά μπλά. Τα κομμάτια τους παίζουν τέλεια στα club και στα καγκουρο-αυτοκίνητα. Και μην μου αρχίσετε την παραφιλολογία για το συγκεκριμένο είδος μουσικής, απλά σκεφτείτε τι και που τραγουδούσε ο τύπος πριν τα κονομήσει. Και κάτι ακόμα, οι ιδρυτές της εταιρείας έγιναν υπάλληλοι της Apple, οι υπάλληλοι της εταιρείας τι έγιναν οεο; Γνωριζεις κατι που δεν ξερουμε;
CyanBlue Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Επειδή δε μπορώ να προβλέψω το μέλλον (...) αλλά έχω κάποιες υποψίες για τα i-something, θα επιστρέψω σε 3χρόνια να ξαναδιαβάσω όσα γράφονται εδώ (και σε άλλα posts) σχετικά με τις φοβερές κινήσεις της apple. Εγώ πάντως αν είμουν διευθύνων σύμβουλος (λέμε τώρα...) στην apple θα αγόραζα μια βαρβάτη δικηγορική εταιρία (law firm - αμερικανιστί) και θα ξέσκιζα τους πάντες στις μηνύσεις. Καθαρά έσοδα. Αφού το κάνει που το κάνει... να το κάνει τσαμπέ.
grnrg Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ακριβώς τα μαυρισμένα γράμματα είναι η απάντηση που ισχύει και για όλους όσους αγοράζουν Iphone και beats. Οποια προταση εχει μεσα της το "ισχυει για ολους" συνηθως ειναι μπουρδα...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αμάν πια με αυτά τα beat. Θέλεις ακουστικά και όχι χρωματιστούς κουβάδες; Διάλεξε AKG, Beyerdynamic, Sennheiser. Θέλεις streaming υπηρεσίες; Αν αρχίσω να απαριθμώ θα βαρεθείς να διαβάζεις. Όλα πια πρέπει να είναι από την Apple; Ήμαρτον, έμαθαν από ποιοτικό ήχο και οι ράπερ με ένα beat και μπλά μπλά. Τα κομμάτια τους παίζουν τέλεια στα club και στα καγκουρο-αυτοκίνητα. Και μην μου αρχίσετε την παραφιλολογία για το συγκεκριμένο είδος μουσικής, απλά σκεφτείτε τι και που τραγουδούσε ο τύπος πριν τα κονομήσει. Και κάτι ακόμα, οι ιδρυτές της εταιρείας έγιναν υπάλληλοι της Apple, οι υπάλληλοι της εταιρείας τι έγιναν οεο; Yπάρχει όμως και το προσωπικό γούστο του καθενός στο θέμα του ήχου. Για παράδειγμα τα AKG, Sennheiser, Bose δεν με ικανοποίησαν ως προς αυτό που θα ήθελα να ακούσω, ενώ στις μετρήσεις και τα reviews ήταν κορυφαία. Τα beats in ear ήταν αρκετά καλά αλλά η ποιότητα της κατασκευής τους με "πρόδωσε" σε λιγότερο από ένα χρόνο.
MavroManitari Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Anyways είναι χαριτωμένο να γεμίζει ο τόπος audiophiles ξαφνικά οπότε ας ξεκαθαρίσουμε κάτι γιατί διάβασα πολλά μαργαρητάρια παραπάνω.... Τα Beats είναι πολύ ακριβά γι αυτό που προσφαίρουν-ΝΑΙ τα beats είναι υπερτιμημένα Τα Beats βασίζουν κατα κύριο λόγο την κοστολόγησή τους στην μάρκα-ΝΑΙ τα beats πουλάνε φίρμα Τα Beats έχουν κακή-μέτρια ποιότητα ήχου-ΟΧΙ η ποιότητά τους αντικειμενικά είναι μια χαρά καλή Υπάρχουν πολλά ηχεία με αυτά τα χρήματα που προσφαίρουν καλύτερη ποιότητα ήχου-ΝΑΙ γιατί τα beats είναι καλά ακουστηκά αλλα κοστολογούνται στο επίπεδο των τέλειων Και το ζουμί.... Αξήζει να πάρεις Beats? -Και ΝΑΙ και ΟΧΙ. Προσφαίρουν μια ασφάλεια πως θα ακούσεις standard καλό ήχο χωρίς να απαιτείται να ψάχνεσαι με Frequency Range/THD/Impendance χωρίς να ξέρεις καν τι είναι αυτά. Οπότε για τον απλό κοσμάκη που έχει η τσέπη του μια χαρά καλή αγορά είναι. Από την άλλη μπορείς να έχεις μια εφάμηλη ποιότητα σε πολύ μικρότερο κόστος αλλά αυτό προυποθέτει να γνωρίζεις πως το μοντέλο που έχεις σταμπάρει προσφέρει σίγουρα καλό ήχο. 1
DJTaurus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Για να λυθεί η απορία σε μερικούς για τον λόγο εξαγοράς... Το νέο video της Apple με τον Lebron James να διαφημίζει Beats έχει σε 3ις ημέρες 6,7εκ views. To δεύτερο πιο δημοφιλές video ever της Apple στο youtube είναι του iPhone 6 και μέσα σε 1 μήνα έχει 5,4εκ views. https://www.youtube.com/watch?v=YCOgaWSfxxs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα