Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να δω διαφήμιση της Apple που να συγκρίνει τον ήχο του κινητού της με τον Marantz και τα Harman που έχω, και θα μετανοήσω ατάκα και επιτόπου, θα πέσω γονυπετής και θα παρακαλέσω για μια συσκευή iPhone, ακόμα και αν την πληρώσω 2 και 3 φορές όσο πραγματικά αξίζει....

...oh wait, αυτό το κάνει ήδη η σοφή Apple :)

...υπερβάλλω προφανώς, αλλά να γελάσουμε και λίγο ρε παιδιά...

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι η Beats είναι να βρίσκεται μαζί με την Apple” είπε ο CEO της Beats Electronics, Jimmy Iovine........απλα άρχισε απο την HTC...........τσίου

• Like 3
Δημοσ.

Κι ομως, ειναι μια απολυτως δικαιολογημενη οικονομικα κινηση!

(για καποιον που εχει σπουδασει marketing, ή ψυχολογια μαζων.. :-()

Δεν ειναι, αλλωστε, προφανης η σχεση? Παιρνουμε κατι που αξιζει "x",

επειδη ομως εχει πανω το περιζητητο λογοτυπο/σημα προστιθεμενης

αξιας, για τα δικα μας υποκειμενικα δεδομενα, το πληρωνουμε "x" X 2!

:blink:

Αμα εχεις σπουδασει μαρκετινγ φανταζομαι οτι εχεις και μια ιδεα απο οικονομικα,και αν εχεις μια ιδεα απο οικονομικα δεν μπορεις να την πεις απολυτα δικαιολογιμενη.Περα οτι η εκτιμωμενη συνολικη αξια της εταιριας ειναι 1 δισ.Δηλαδη η αππλε πληρωσε 3 φορες την αξια της, το κατα ποσο αξιζει η επενδυση δεν μπορεις να το ξερεις και μαλλον ουτε θα το μαθεις ποτε γιατι και να αποτυχει δεν θα βγει κανεις απο την αππλε και να πει καναμε λαθος.Τωρα το οτι εχουν κατι στο μυαλο τους στο οικονομικο τμημα της αππλε ειναι σιγουρο, το κατα ποσο θα τους βγει ειναι αλλο θεμα.

Το οτι η αππλε θα ανεβασει παλι οπως καθε χρονο τις πωλησεις ειναι σιγουρο το ποιο ποσοστο απο αυτο θα ευθυνεται η beats δεν ξερω αλλα δεν νομιζω να ειναι αρκετα ικανοποιητικο.

Και ηδη η beats πουλαει αρκετα υπερτιμημενα εννοωντας οτι δεν μπορει να απλα να παρει ενα προιον της beats και να το πουλαει χ 2 ενω ηδη η beats το πουλουσε χ 2-3 την αξια του.

Δημοσ.

Αρχιζουν και κανουν μ.....ς εκει στην Apple συντομα θα νοσταλγουν τα χρονια του steve

αυτο πιστευω ειναι αληθεια και εγω ετσι το βλεπω!

• Like 2
Δημοσ.

Τι έχω ξαναπεί. Βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος. Η apple αγόρασε streaming εταιρεία για να μπορέσει να ανταγωνιστεί google music Xbox music και φυσικά Spotify, deezer κλπ.

Το μοντέλο του streaming on demand είναι η κατεύθυνση της βιομηχανίας και απλά το iTunes δεν μπορεί να ανταγωνιστεί.

Με 3 δις dollars μπορουσε να κανει οχι streaming αλλα planet wolrd music αλλα αρχισανε τις λαθος κινησης....την πατησε μια φορα την δεκαετια του 90 και εφτασε ενα βημα πριν το κλεισιμο και οπως ειπε και ο ιδρυτης της sun χωρις steve θα βουλιαξουν

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί το βελεπετε αρνητικά. Εμένα η άποψη μου είναι ότι και μόνο το λογότυπο της εταιρίας που θα υπάρχει στης συσκευές της APPLE θα είναι ένας λόγος για την αγορά τους. Εγώ τουλάχιστον θα το σκεφτόμουν (και δεν έχω πάρει ποτέ APPLE)

Επειδή μάλλον δεν έχεις ιδέα από μουσική πέρα από υπερβολικά μπάσα και μούρη φαντάζομαι.

Δεν θέλω να σε προσβάλλω αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα συγκριτικό που να βγάζει πρώτα τα προϊόντα αυτής της εταιρίας από άποψη απόδοσης ήχου κτλ.

Από μούρη βέβαια δεν το συζητάω.

Δημοσ.

Τελικά μήπως όλοι προσπαθούν να κάνουν κάτι για να μπουν στο μάτι της google, της apple, της Microsoft ή του Facebook, να τους εξαγοράσουν και να ησυχάσουν μέχρι και τα τρισέγγονά τους?? :-D

• Like 1
Δημοσ.

Τα πραγματα ειναι απλα...το μελλον ειναι τοlive streaming και γιαυτο αγορασαν τα beats...ααα και την μουρη...γιατι αν τους ενδιεφερε η ποιοτητα θα αγοραζαν την bose....γιατι η ποιοτητα απο τα ακουστικα της apple ειναι χαλαρα του πενταευρου...ασχετα αν τα τιμολογουν 35 ευρω...εδω ο φορτιστης σκετος εχει 30...απλα ολοι τωρα οι lovers θα λενε τα καλυτερα ακουστικα ever...

• Like 2
Δημοσ.

Αααα. Και επειδη εχει ρευστο σου λεει κατσε να αγορασω γιατι απο πρωτοποριες αλλο τιποτα...

Δημοσ.

Υπερτιμημενα κινητα με υπερτιμημενα ακουστικα.

Τα ακουστικα της beats δεν πιανουν μια σε ακουστικα Bose, Sennheiser και ειναι και σε τριπλασια τιμη.Ακομα και εκει μουρη πουλανε.

Δημοσ.

Να δω διαφήμιση της Apple που να συγκρίνει τον ήχο του κινητού της με τον Marantz και τα Harman που έχω, και θα μετανοήσω ατάκα και επιτόπου, θα πέσω γονυπετής και θα παρακαλέσω για μια συσκευή iPhone, ακόμα και αν την πληρώσω 2 και 3 φορές όσο πραγματικά αξίζει....

...oh wait, αυτό το κάνει ήδη η σοφή Apple :)

...υπερβάλλω προφανώς, αλλά να γελάσουμε και λίγο ρε παιδιά...

Μάλιστα ενώ ο marantz o ενισχυτής ας πούμε δεν είναι υπερεκτιμημένος...υπάρχουν και οι behringer....

Δημοσ.

Μάλιστα ενώ ο marantz o ενισχυτής ας πούμε δεν είναι υπερεκτιμημένος...υπάρχουν και οι behringer....

Αν υπάρχει κάποιο "υπερεκτιμησιόμετρο", να το χρησιμοποιήσουμε για να δούμε πόσο υπερεκτιμημένος είναι ο Marantz...ας αγνοήσουμε ότι εδώ και δεκαετίες παράγει υψηλής και υψηλότατης ποιότητας και απόδοσης συσκευές ήχου, ας κάνουμε μια εντελώς άσχετη σύγκριση για να πούμε...τι ?

Αν θες να παραλληλίσεις την "υπερεκτιμησιότητα" του Marantz σε σχέση με το Beats, sorry που στο λέω πρώτος εγώ, αλλά πρόκειται περί epic fail σύγκριση :)

• Like 1
Δημοσ.

Αν υπάρχει κάποιο "υπερεκτιμησιόμετρο", να το χρησιμοποιήσουμε για να δούμε πόσο υπερεκτιμημένος είναι ο Marantz...ας αγνοήσουμε ότι εδώ και δεκαετίες παράγει υψηλής και υψηλότατης ποιότητας και απόδοσης συσκευές ήχου, ας κάνουμε μια εντελώς άσχετη σύγκριση για να πούμε...τι ?

Αν θες να παραλληλίσεις την "υπερεκτιμησιότητα" του Marantz σε σχέση με το Beats, sorry που στο λέω πρώτος εγώ, αλλά πρόκειται περί epic fail σύγκριση :)

Όπως μίλησες για το πόσο υπερεκτιμημένα είναι τα iphones έτσι κάποιος μπορεί να σου πει ότι μια χαρά θα την έκανες τη δουλειά σου και με φθηνότερο ενισχυτή.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...