Προς το περιεχόμενο

Υδροψυξη

Aris955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας.. αλλαξα σωληνες στην corsair h60 που μου ειχε τρυπησει εβαλα αντιψυκτικο υγρο ενα πρασινο ειναι.. το εβαλα και καμια φορα δουλευει και καμια οχι εχει καποια κενα στους σοληνες αερα δηλαδη.. μαλλον φταιει αυτο που καμια φορα δουλευει οταν το κουναω και κατεβει υγρο στους σωληνες δουλευει οταν εχει κενα οχι θελει κιαλο γεμισμα στους σωληνες σας παρακαλω τα φωτα σας ειναι μεγαλη αναγκη εχω μηνει χωρις υπολογιστη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τετοιο πρεπει να ναι αν και δεν γραφει παραφλου γραφει radiatori και κατι τετια και στα ελληνικα αντιψυκτικο υγρο ειχε και μια εικονιτσα -10 βαθμους δεν κανει το παραφλου?? αν οχι τη υγρο ηθελε? βοηθεια παιδια οποιος ξερει μεγαλη αναγκη

χαχαχα....τι παραφλού λέει το παλικάρι....στην χειρότερη wfi δικέ μου!!!! ρίξε μία ματιά εδώ http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?offset=30&table=PER&category=%D5%C4%D1%CF%D8%D5%CE%C7&filter-7316=1ή αλλιώς σκρουτζομάγαζο!!!

Ρε μπιλια, ενεση θα κανει και θα βαλει σκετο wfi? Δεν κανει λεμε σκετο, θελει και κατιτις να λιπαινει την αντλια. Αν εστω απο περιεργεια εχεις πετσοκοψει μια aio υδροψυξη θα δεις τι εχει μεσα.

Με κενανες φιλε μου να αναρωτηθω το κατα ποσο ειναι ασφαλη η οχι και απο αναζητηση βρηκα οτι αρκετοι χρησημοποιουν αυτο που λενε να προσεξεις ειναι να ειναι αρκετα αραιο το διαλυμα σου ωστε να λειτουργει σωστα

εεμμμ τι τις θελουν τις ετοιμες λυσεις....παρε ενα κιτακι να κανεις δουλεια....την προηγουμενη βδομαδα στησαμε ενα aerocool με ενα φιλο μου σε ενα τερατακι που εφτιαξε και ειδε την υγεια του ο ανθρωπος....εγω στην θεση του θα εκανα πατεντα και θα εβαζα και ενα reservoir οπως ειπε ο φιλος πιο πανω....

Ρε παιδιά καλά όλα αφτα θα βάλω ένα reservoir άλλα γιατί το υγρό που έβαλα δεν κάνει εφόσον το έβαλα να το δοκιμάσω σε pc όχι σε cpu άπλα το κουμποσα πάνω στην πλακέτα cha fan και τα υγρά δουλεβανε είχαν κινήσει και επίσης έριξα με το πιστολάκι για πολύ ώρα πάνω στην αλουμιμενια Πλάκα να ζεσταθεί τα rpm της ανεβεικαν λίγο και το ακουμπισα και ήταν τέρμα κρύο σαν να μην του πετουσα καν καυτό αέρα.. απλός λογικό να μη δουλέψει σωστά αφού έχει πάρει αερα .. άμα το ξανά γεμίσω με reservoir χωρίς να μπει αέρας μέσα? Α! Το υγρό που είχε μέσα η h60 το κράτησα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...