NikosKallithea Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ναι, εγώ τους κάλεσα γιατί είχα την υπηρεσία με άλλη sim (η νέα είναι στο ίδιο όνομα) και μου είπαν ξερά ότι δε γίνεται εγγραφή ξανά. Φοβερή εξυπηρέτηση. Δηλαδη δεν δέχονται νεους χρήστες, ή καταλαβα λαθος?
Ciccirya Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδη δεν δέχονται νεους χρήστες, ή καταλαβα λαθος? Σωστά κατάλαβες, αν κ δεν είμαι ακριβώς νέος χρήστης μιας και έχω ακόμα το old.mycosmos.gr κανονικά σε λειτουργία. Για εκείνους μπορεί και να είμαι. Δε μου εξήγησαν το λόγο οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς σκέφτηκαν τα μεγάλα μυαλά στην Cosmote.
Vice Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Η υπηρεσία λειτουργεί κανονικά με νέο περιβάλλον πολύ καλύτερο απο το παλιό και με δυνατότητα 300 sms τον μήνα προς οποιοδήποτε τηλέφωνο.
Ciccirya Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Η υπηρεσία λειτουργεί κανονικά με νέο περιβάλλον πολύ καλύτερο απο το παλιό και με δυνατότητα 300 sms τον μήνα προς οποιοδήποτε τηλέφωνο. Έχουν κόψει τη δυνατότητα αποστολής sms σε κινητά εξωτερικού, άρα όχι μόνο δεν ισχύει το «προς οποιοδήποτε τηλέφωνο» αλλά η υπηρεσία είναι σαφώς χειρότερη. Το ωραίο περιβάλλον τι να το κάνουμε...
vjshadow Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Παλιότερα, όταν λάμβανες mail είχες ειδοποίηση στο κινητό με sms. Αυτό δεν το κάνει με το καινούριο περιβάλλον. Κόπηκε εντελώς ή έχει κάποια ρύθμιση που δεν την βρίσκω;
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Παλιότερα, όταν λάμβανες mail είχες ειδοποίηση στο κινητό με sms. Αυτό δεν το κάνει με το καινούριο περιβάλλον. Κόπηκε εντελώς ή έχει κάποια ρύθμιση που δεν την βρίσκω; Πας ρυθμησεις-> φιλτρα και βαζεις εκει σε ποια εμαιλ θελεις να εχεις sms
tax Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 παιδιά εδώ και 5 μέρες προσπαθώ να κάνω εγγραφή (password reset είμαι ήδη χρήστης στο παλιό site) στο καινούριο mycosmos και με το που βάλω email + catchpa πατάω για αποστολή κωδικού και λαμβάνω το μήνυμα : "Server error, please try again later" Σήμερα πήρα τηλέφωνο στο 13838 και με ρώτησαν στην αρχή αν φταίει ο browser (η απάντηση είναι όχι) και μετά έδωσα στοιχεία για να επικοινωνήσει μαζί μου το τεχνικό τμήμα. Κάνα 15min μετά μου έκανε στην κυριολεξία αναπάντητη το τεχνικό τμήμα (αριθμός 697131) και μετά τίποτα. Θα δω και αύριο τι θα γίνει αν θα με ξαναπάρουν και θα ενημερώσω. Γενικά όσοι επικοινώνησαν με τους τεχνικούς του 13838 πώς λύθηκε το πρόβλημά τους? τους το έφτιαξαν αυτοί μέσω τηλεφώνου ή μήπως είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου από το pc?
Ciccirya Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Έχω την εντύπωση πως το παλιό site δεν στέλνει πια sms. Υπάρχει, γίνεται κανονικά log-in, δείχνει πως φεύγει το sms όπως πάντα, αλλά στο κινητό τίποτα. Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει please;
Djole_7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Έχω την εντύπωση πως το παλιό site δεν στέλνει πια sms. Υπάρχει, γίνεται κανονικά log-in, δείχνει πως φεύγει το sms όπως πάντα, αλλά στο κινητό τίποτα. Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει please; Ναι σωστος μολις το δοκιμασα αλλα τπτ..
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 παιδιά εδώ και 5 μέρες προσπαθώ να κάνω εγγραφή (password reset είμαι ήδη χρήστης στο παλιό site) στο καινούριο mycosmos και με το που βάλω email + catchpa πατάω για αποστολή κωδικού και λαμβάνω το μήνυμα : "Server error, please try again later" Σήμερα πήρα τηλέφωνο στο 13838 και με ρώτησαν στην αρχή αν φταίει ο browser (η απάντηση είναι όχι) και μετά έδωσα στοιχεία για να επικοινωνήσει μαζί μου το τεχνικό τμήμα. Κάνα 15min μετά μου έκανε στην κυριολεξία αναπάντητη το τεχνικό τμήμα (αριθμός 697131) και μετά τίποτα. Θα δω και αύριο τι θα γίνει αν θα με ξαναπάρουν και θα ενημερώσω. Γενικά όσοι επικοινώνησαν με τους τεχνικούς του 13838 πώς λύθηκε το πρόβλημά τους? τους το έφτιαξαν αυτοί μέσω τηλεφώνου ή μήπως είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου από το pc? Το φτιαχνουν μαλλον αυτοι απο εκει και μετα μπορεις να αλλάξεις κωδικο, μαγεία Έχω την εντύπωση πως το παλιό site δεν στέλνει πια sms. Υπάρχει, γίνεται κανονικά log-in, δείχνει πως φεύγει το sms όπως πάντα, αλλά στο κινητό τίποτα. Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει please; Δεν θα ηταν περιεργο να στελνει και το παλιο, αφου εγινε αναβάθμιση τι ψαχνετε το παλιο?
Ciccirya Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το φτιαχνουν μαλλον αυτοι απο εκει και μετα μπορεις να αλλάξεις κωδικο, μαγεία Δεν θα ηταν περιεργο να στελνει και το παλιο, αφου εγινε αναβάθμιση τι ψαχνετε το παλιο? Το περίεργο είναι που έχουν ανοιχτό ένα site που φαίνεται να λειτουργούν όλα κανονικά, αλλά δε λειτουργούν. Με την «αναβάθμιση» ΔΕΝ μπορούμε πλέον να στείλουμε sms σε κινητά εξωτερικού, γι' αυτό ψάχνουμε το παλιό.
tax Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το φτιαχνουν μαλλον αυτοι απο εκει και μετα μπορεις να αλλάξεις κωδικο, μαγεία Όντως έτσι έγινε. 2 εργάσιμες μετά μου ήρθε SMS στο κινητό ότι το πρόβλημα επιλύθηκε(!) και τώρα θα μπορώ να κάνω το password reset. Πράγματι όλα προχώρησαν κανονικά και τώρα είμαι άλλος ένας happy χρήστης της υπηρεσίας
horsey Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Παιδιά εγώ άκουσα το χειρότερο από όλα από το 13838. Μια κοπέλα μου είπε ότι η εφαρμογή έχει ουσιαστικά κλείσει και ότι αφού έχασα κάποια προθεσμία επανεγγραφής, δεν μπορώ πλέον να γραφτώ. Εγώ της είπα ότι οι παλιοί χρήστες χρησιμοποιούν την εφαρμογή σε νέο γραφικό περιβάλλον αλλά αυτή τίποτα, επέμενε στην προθεσμία που δεν ήξερε ακριβώς πότε ήταν. Ισχύει κάτι τέτοιο; να καλέσω κάπου αλλού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα