Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός του ότι δεν μπορώ με τίποτα να κάνω ανάκτηση, θυμήθηκα ότι έχω αλλάξει εκείνον τον αριθμό (Cosmote ο νέος) και καταστρέψει την κάρτα SIM. Θα τους καλέσω μήπως και βρεθεί άκρη.

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Pylm αναβαθμισε την android εφαρμογη του ωστε να ειναι συμβατη, μετα απο τις αλλαγες της κοσμοτε. Καντε update οσοι την εχετε ήδη εγκατεστημενη.

Η εφαρμογη αφορα την αποστολη των δωρεαν sms του mycosmos απο το κινητο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pylm.web2sms&hl=en

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προσπαθώ να κάνω 'Ανάκτηση συνθηματικού' από το 'mycosmos.gr' και μου βγάζει συνεχώς 'Σφάλμα, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.' Το email που χρησιμοποιώ είναι της μορφής [email protected].

Δημοσ.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ σε έναν νέο αριθμό COSMOTE που πήγα και πήρα ακριβώς γι' αυτή τη δουλειά ;;; Όλες οι οδηγίες λένε για ανάκτηση παλιού... Ένας καινουργιος χ΄ρηστης δεν μπορεί να μπει στην υπηρεσία ; 

Παρακαλώ αν ξέρει κάποιος ας μας το πει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παρακαλώ αν ξέρει κάποιος ας μας το πει.

Ευχαριστώ.

Υπηρεσία My Cosmos Email : Ενεργοποίηση της προσωπικής σας θυρίδας

Προϋπόθεση για τη χρήση της υπηρεσίας είναι η ενεργοποίηση της προσωπικής σας θυρίδας που γίνεται με τρεις τρόπους, άμεσα, γρήγορα κι εύκολα:

Ενεργοποίηση θυρίδας Email

Προϋπόθεση για τη χρήση της Υπηρεσίας είναι η ενεργοποίηση της προσωπικής σου θυρίδας, που γίνεται γρήγορα κι εύκολα:

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα mycosmos.gr και ακολούθησε τη διαδικασία για να δημιουργήσεις τον προσωπικό σου λογαριασμό email.

Αφού ενεργοποιήσετε την προσωπική σας θυρίδα e-mail , αποκτάτε ηλεκτρονική διεύθυνση με τη μορφή "αριθμός κινητού@mycosmos.gr" (π.χ. [email protected]), την οποία μπορείτε να διαμορφώσετε όπως εσείς θέλετε, π.χ. [email protected].

Για πληροφορίες σχετικά με την ενεργοποίηση και χρήση της Υπηρεσίας e-mail απευθυνθείτε σε οποιονδήποτε αντιπρόσωπο του δικτύου πωλήσεων της COSMOTE ή καλέστε την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών στο 13839 ΔΩΡΕΑΝ από το εταιρικό κινητό σας τηλέφωνο ή στο +30 697 10 138 39 αν βρίσκεστε στο εξωτερικό, με χρέωση σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο περιαγωγής εξερχόμενων κλήσεων προς την Ελλάδα ή απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

http://www.cosmote.com/cosmoportal/page/T21/xml/Business__service__service_email_smartphones/section/email_communication_BUS

Με λιγα λογια για βάλε το "αριθμοσου@mycosmos.gr" και κανε ανάκτηση να δούμε θα σου στείλει κωδικό.

Αλλιως 138 39

Ενημέρωσε μας

Δημοσ.
Ναι είχα δοκιμάσει να βάλω το κινητόμου@mycosmos.gr και το captcha αλλά απαντάει:

No valid email address

Θα δοκιμάσω να πάρω στο 13839 μήπως μπορούν να βοηθήσουν και θα ενημερώσω.

Ευχαριστώ.
Δημοσ.

Προσπαθώ να κάνω 'Ανάκτηση συνθηματικού' από το 'mycosmos.gr' και μου βγάζει συνεχώς 'Σφάλμα, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.' Το email που χρησιμοποιώ είναι της μορφής [email protected].

Τελικά μετά από επικοινωνία με το 13838, κατάφερα να συνδεθώ.

Ξέρετε αν γίνεται ο παραλήπτης του SMS να μην βλέπει [email protected], αλλά κάποιο ορισμένο από εμένα ψευδώνυμο;

Δημοσ.

Τελικά μετά από επικοινωνία με το 13838, κατάφερα να συνδεθώ.

Ξέρετε αν γίνεται ο παραλήπτης του SMS να μην βλέπει [email protected], αλλά κάποιο ορισμένο από εμένα ψευδώνυμο;

Ναι γίνετε αν πας ρυθμίσεις ταυτοτητες, βεβαια εγω εκει ειχα πολλα εναλλακτικά μαιλ οποτε επανέφερα αυτο που ειχα, και το λεω γιατι δεν βλεπω το κουμπί που λεει στην περιγραφή

Ρυθμίσεις

Χρησιμοποιώντας το Email Alias, μπορείτε να δημιουργήσετε μια email διεύθυνση της αρεσκείας σας (ως εναλλακτική της ήδη προκαθορισμένης email διεύθυνσης σας). Πατήστε στο κουμπί "Νέα ταυτότητα" ώστε να ορίσετε την εναλλακτική email διεύθυνση

Μαλλον πρέπει πάλι καποιος να μιλήσει μαζι τους (ολο bug και κακο)

Δημοσ.

Δημιούργησα μια νέα "ταυτότητα", έκανα login με αυτή, έστειλα sms αλλά  το [email protected] εμφανίζεται πάλι στον παραλήπτη.

Γράφει ότι είναι Email alias δεν φαίνεται να έχει σχέση με το sms.

Δημοσ.

Δημιούργησα μια νέα "ταυτότητα", έκανα login με αυτή, έστειλα sms αλλά  το [email protected] εμφανίζεται πάλι στον παραλήπτη.

Γράφει ότι είναι Email alias δεν φαίνεται να έχει σχέση με το sms.

Ποια sms εννοείς αυτα που στέλνεις απο το σιτε ή τις ειδοποιήσεις

Για αυτά που στέλνεις απο το σιτε

"Ορισμός ως προεπιλογή " το έκανες????

Για τις ειδοποιήσεις βλέπεις μονο το λογότυπο "cosmote"

Δημοσ.

Γειά σας φίλοι , όσοι δεν μπορούν να μπούν απο το site το καλύτερο είναι να πάρετε τηλέφωνο στο 138 38 ,  θα μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπο , άψογη εξυπηρέτηση , μου πε πως θα μου στείλουν τον κωδικό στο κινητό με sms , μακάρι να τον στέλνουν γρήγορα , θα δούμε γιαυτό . τά γράφω για να μην προσπαθείτε από το site να κάνετε ανάκτηση κωδικού , δεν θα το κάνετε ποτέ , φυσικά και το είπατε και πιο πάνω ορισμένοι απο σας , το τονίζω κι εγώ 138 38

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, εγώ τους κάλεσα γιατί είχα την υπηρεσία με άλλη sim (η νέα είναι στο ίδιο όνομα) και μου είπαν ξερά ότι δε γίνεται εγγραφή ξανά. Φοβερή εξυπηρέτηση.

Επεξ/σία από Ciccirya
Δημοσ.

Γειά σας φίλοι , όσοι δεν μπορούν να μπούν απο το site το καλύτερο είναι να πάρετε τηλέφωνο στο 138 38 ,  θα μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπο , άψογη εξυπηρέτηση , μου πε πως θα μου στείλουν τον κωδικό στο κινητό με sms , μακάρι να τον στέλνουν γρήγορα , θα δούμε γιαυτό . τά γράφω για να μην προσπαθείτε από το site να κάνετε ανάκτηση κωδικού , δεν θα το κάνετε ποτέ , φυσικά και το είπατε και πιο πάνω ορισμένοι απο σας , το τονίζω κι εγώ 138 38

Όλα είναι εντάξει τώρα , τα πάντα , μου ήρθε ειδοποίηση σήμερα , μπήκα με τους κωδικούς μου και έκανα ανάκτηση κωδικού , μπήκα τον άλλαξα και έβαλα αυτόν που ήθελα , όλα τα email που είχα είναι μέσα , δεν χάθηκε τίποτε , οπότε σας προτείνω να πάρετε τηλέφωνο στον παραπάνω αριθμό για να ενεργοποιήσετε ξανά το email σας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...