NikosKallithea Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δεν βλεπω να στελνει τωρα sms σε νούμερα στο εξωτερικο...μηπως το καταργησαν? Παλαιοτερα έστελνε κανονικά.. Τι εννοεις νούμερα του εξωτερικού, στο κινητο σου στέλνει τα sms
kifinas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Εννοεί τα 300 δωρεάν sms που μπορεί να στείλει από το mycosmos.gr προς άλλους χρήστες.
jimis888 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 δηλαδη απο προχθες ολοι εχετε κανει κανονικα ανακτηση του password; μονο σε εμενα βγαζει "Σφάλμα, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα."
inel Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Τι εννοεις νούμερα του εξωτερικού, στο κινητο σου στέλνει τα sms Εννοεί τα 300 δωρεάν sms που μπορεί να στείλει από το mycosmos.gr προς άλλους χρήστες. Ακριβώς, αναφέρομαι στα 300 δωρεαν sms που δίνει το μήνα προς αλλα κινητά. Παλαιότερα ήταν 10 sms/ημέρα και μπορούσες να στείλεις δωρεαν και σε νούμερα κινητών στο εξωτερικο, τώρα φαίνεται οτι δεν το επιτρέπει, τουλάχιστον προς το παρόν..
patrickdrd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 πολυ καλυτερο παντως το νεο site, στις ρυθμισεις (εμεις που παιρνουμε μηνυματα απο προωθηση εκει) βαζουμε 200 γραμμες ανα σελιδα, που σημαινει οτι επιλεγοντας το πανω αριστερα check box σβηνουμε ευκολα κ γρηγορα ολο το inbox, ενω αν μαρκαρουμε κ την επιλογη "αδειασμα του καδου κατα την εξοδο" δεν κραταει κ τα διαγραμμενα οπως πριν, οποτε καθαρισαμε στο πι κ φι
makelar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Κι εμενα τρεις μερες τωρα, βγαζει "Σφάλμα, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα." Δοκιμασα ολες τις ωρες της ημερας. Τζιφος...
NikosKallithea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Θελει πρώτα "ανάκτηση συνθηματικού" και το capita, μετα οταν σου στείλει το κωδικό τον βαζεις και θελει παλι capita. Ολα αυτα τα capita πρέπει να ειναι άμεσα αν καθυστερήσετε μπορει να σας βγαλει το μηνυμα "προσπαθήστε αργότερα" για αυτο κάντε refresh μεχρι να βρείτε ενα εύκολο
Kostakis5 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Εγώ που πλέον δεν έχω cosmote, το έχω κάνει φορητότητα, τι γίνεται ; Στο παλιό περιβάλλον λειτουργούσε κανονικά... Δυστυχώς τώρα δεν μπορώ να "ανακτήσω κωδικό"... Εναλλακτικά, εάν δεν παίζει τίποτα μέσω φορητότητας, ξέρει κανείς, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ σε έναν νέο αριθμό COSMOTE που πήγα και πήρα ακριβώς γι' αυτή τη δουλειά ;;; Όλες οι οδηγίες λένε για ανάκτηση παλιού... Ένας καινουργιος χ΄ρηστης δεν μπορεί να μπει στην υπηρεσία ;
makelar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δυστυχως κατι αλλο φταιει. Για email βαζω το τηλεφωνο μου@mycosmos.gr (αν κανω κατι λαθος, διορθωστε με). Το CAPTCHA το προλαβαινω (και τις 50 φορες που δοκιμασα). Οταν ΔΕΝ το προλαβω ή βαλω λαθος CAPTCHA, πεταει μηνυμα: CAPTCHA αποτυχία επιβεβαίωσης! Ενω καθε φορα που το βαζω σωστα (στο δευτερολεπτο ! αφου μου ζηταει 3ψηφιους και 4ψηφιους αριθμους συνηθως), πεταει το "Σφάλμα, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα" Ισως ενα τηλεφωνο στο Cosmote να ξεδιαλυνει τα πραγματα...
Ciccirya Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δεν βλεπω να στελνει τωρα sms σε νούμερα στο εξωτερικο...μηπως το καταργησαν? Παλαιοτερα έστελνε κανονικά.. Δεν πέρασα ακόμα στη νέα εφαρμογή, ισχύει το παραπάνω σίγουρα; Αν ναι, ελπίζω να αλλάξει η κατάσταση - ίσως με κάποια διαμαρτυρία; Γνωρίζει κανείς κάποια εναλλακτίκη με δωρεάν sms και για κινητά εξωτερικού;
inel Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δεν πέρασα ακόμα στη νέα εφαρμογή, ισχύει το παραπάνω σίγουρα; Αν ναι, ελπίζω να αλλάξει η κατάσταση - ίσως με κάποια διαμαρτυρία; Γνωρίζει κανείς κάποια εναλλακτίκη με δωρεάν sms και για κινητά εξωτερικού; Ισχύει δυστυχώς, το δοκίμασα πάλι πριν απο λίγο. Βγαζει ένα μήνυμα λάθους σαν το παρακάτω: "field contains a not valid gsm number:..." Δοκίμασα να βάλω το διεθνές πρόθεμα του κινητού σε 2 διαφορετικές μορφές, πχ για Γερμανία είτε ως "+49" ή "0049". Για ελληνικά κινητά στέλνει κανονικά προσθετοντας ακόμα και το ελληνικό διεθνές πρόθεμα "+30". Δεν γνωρίζω αλλη εναλλακτική για δωρεάν sms..
NikosKallithea Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 ...και η otenet.gr στελνει δωρεάν sms, αλλα δεν ξερω τι γινετε με το εξωτερικό.
jimis888 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Κι εγώ συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα με τον makelar
Ciccirya Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 ...και η otenet.gr στελνει δωρεάν sms, αλλα δεν ξερω τι γινετε με το εξωτερικό. Δεν λειτουργεί για εξωτερικό ούτε της otenet. Μας έκοψαν ένα καλό feature λοιπόν. Δε θεωρώ καθόλου απίθανο να μην έγινε σκόπιμα (για εξοικονόμηση χρημάτων) αλλά από κακό στήσιμο της υπηρεσίας. Δεν μπορώ να ξέρω βέβαια, ας επικοινωνήσουμε να μας πουν.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 ..καλεστε το help desk εγω για να μπω τους κάλεσα και την επόμενη μερα κατι εκανα και μπήκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα