Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έκλεισαν .................και άνοιξαν                         << καινούργιο >>

Για να μπείτε στο καινούργιο: www.mycosmos.gr

Βάλτε για email τον αριθμό του κινητού σας έτσι: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ@mycosmos.gr

και σας στέλνει η cosmote στο κινητό σας τον νέο κωδικό.  ( ο παλιός δεν δουλεύει ).

Η επαφές μας δεν είναι μέσα αλλά μπορείς να μεταφέρεις τις επαφές σου χειροκίνητα. Θα τις βρεις στο old.mycosmos.gr για ένα μήνα ακόμη. 

Ειδοποίηση για νέο email με SMS λειτουργεί άψογα. ( μετά απο δημιουργία κανόνα:

Φίλτρα/+/ Ονομα φίλτρου_____/ τσεκ όλα τα μηνύματα/ αποστολή ειδοποίησης SMS / αριθμός κινητού.

Όλα τα παλαιά e-mail θα τα βρείτε μέσα.

Όλες οι e-mail διευθύνσεις  που είχατε δημιουργήσει στο mycosmos λειτουργούν. 

Αποστολή δωρεάν SMS ( 300 τον μήνα ) σε καλύτερο περιβάλλον και   κατ ' επιλογή προγραμματισμένα .

Υπάρχει η δυνατότητα  προώθησης Email η οποία δεν λειτουργεί .

( πρέπει να τους πάρουμε τηλέφωνο )

Όπως βλέπεται έπιασε τόπο η διαμαρτυρία .

Και εις άλλα με υγεία ..............

Επεξ/σία από evapa
  • Like 1
Δημοσ.

@evapa

Μπορείς να μεταφέρεις τις επαφές σου χειροκίνητα. Θα τις βρεις στο old.mycosmos.gr για ένα μήνα ακόμη.

Πολύ καλό   :rolleyes:  !!!!!!!!

Δημοσ.

Εχω κανει τη διαδικασια τουλαχιστον αλλες 5 φορες απο χτες, και καταφερνω μεχρι το σημειο που στελνει κωδικο στο κινητο! Οταν τον βαζω μου λεει οτι τον εχω λαθος και ξανα απο την αρχη. Οποιος μπορει ας γραψει μια μικρη λιστα με οδηγιες γιατι εχω αγανακτησει!

Ευχαριστω.

Δημοσ.

οταν ειστε ετοιμοι, πατηστε refresh στο captcha και βαλτε το καινουργιο. Ανα λιγα δευτερολεπτα ακυρωνεται το καθε captcha για αυτο δεν δεχεται τους κωδικους.

Δημοσ.

Εχω κανει τη διαδικασια τουλαχιστον αλλες 5 φορες απο χτες, και καταφερνω μεχρι το σημειο που στελνει κωδικο στο κινητο! Οταν τον βαζω μου λεει οτι τον εχω λαθος και ξανα απο την αρχη. Οποιος μπορει ας γραψει μια μικρη λιστα με οδηγιες γιατι εχω αγανακτησει!

Ευχαριστω.

Kai εγω το ιδιο προβλημα εχω.

Δημοσ.

Μπηκα επιτελους! Ειναι τα παντα αδεια, ακομα και οσοι ειχα στις λιστες για spam! Ο νεος κωδικος πρεπει να πληρει καποιες προϋποθεσιες, δηλαδη να ειναι 8+ χαρακτηρες και να περιλαμβανει γραμματα και νουμερα. Η εφαρμογη στο κινητο δεν δουλευει και φανταζομαι ουτε η εφαρμογη που εχω στο λινουξ. Με λιγα λογια, μονο μεσα απο το web interface πρεπει να πορευθω απο δω και περα :(

Το οποιο web interface ειναι και αυτο αχουρι...

Και αφου το πηδηξανε που το πηδηξανε, δεν μπηκαν στον κοπο να κανουνε μια mobile εκδοση της νεας σελιδας...

Α και να μην μπειτε στον κοπο να κανετε import τις επαφες σας απο κανενα csv που εχετε backup απο gmail ή outlook. Φορτωνει για ωρα (ενα αρχειο 30kb) και στο τελος παει σε 504 error, gateway time out.

Δημοσ.

Για ενημέρωση για νέα email μέσω sms δείτε αυτή την υπηρεσία Λήψη Email σαν SMS. Λειτουργεί με οποιοδήποτε κινητό και σου δίνει την δυνατότητα να απαντήσεις στο email με SMS στέλνοντας σε αριθμό ελληνικού κινητού με απλή χρέωση μηνύματος Περισσότερο για το SMS to Email εδώ

Δημοσ.

εγώ που δεν το είχα με την προηγούμενη μορφή του, δεν μπορώ να γραφτώ τώρα?

Σαφως και μπορεις καλεσε το 13838

Για ενημέρωση για νέα email μέσω sms δείτε αυτή την υπηρεσία Λήψη Email σαν SMS. Λειτουργεί με οποιοδήποτε κινητό και σου δίνει την δυνατότητα να απαντήσεις στο email με SMS στέλνοντας σε αριθμό ελληνικού κινητού με απλή χρέωση μηνύματος Περισσότερο για το SMS to Email εδώ

Εκτος θεματος

Δημοσ.

Δεν βλεπω να στελνει τωρα sms σε νούμερα στο εξωτερικο...μηπως το καταργησαν?

Παλαιοτερα έστελνε κανονικά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...