funbreaker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Άκου πως έχουν τα πράγματα. Από μαρτυρίες φίλων ξέρουμε ότι αν αλλάξεις δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και μέσω φορητότητας διατηρήσεις τον αριθμό σου, πιθανότατα θα συνεχίσει να ισχύει ο λογαριασμός με μια μόνο προϋπόθεση : Να μην ξεχάσεις τον κωδικό εισόδου. Δεν φαντάζομαι να κάνεις κλικ στο" ξέχασα τον κωδικό μου" και να σου τον στείλει σε wind ή Vodafone ....δοκίμασε, ποτέ δεν ξέρεις! Και όμως ..... Μπα σε μένα δεν δούλεψε. 1
Atsumbalos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Λοιπόν αυτά που λές διάβασα και σκέφτηκα να φτιάξω την διαμαρτυρία στο facebook.Και να μήν καθόμαστε ...........έκανες like ?Που βρίσκετε από πλευράς συμμετοχής το γκρούπ διαμαρτυρίας?Δεν έχω fb (από άποψη)...χαχα Τηλεφωνήστε τώρα στην cosmote και διαμαρτυρηθείτε για την αισχρή αυτή απόφαση! Σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, πολυθρόνες, κρεβάτια, καρέκλες, τραπέζια και πατάτες εεεεεεεεχω.
kostas_dr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Τηλεφωνήστε τώρα στην cosmote και διαμαρτυρηθείτε για την αισχρή αυτή απόφαση! Σωστά, να τους βοηθήσουμε και οικονομικά απο πάνω. 1
Atsumbalos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Σωστά, να τους βοηθήσουμε και οικονομικά απο πάνω. Τζάμπα κλήση μέσω του site! Το είπαμε παραπάνω...χρήση της υπηρεσίας call me back!
Atsumbalos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Περνούν οι ημέρες και από οτι φαίνεται πάμε για λουκέτο! Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται? θα δείξει? Πάντως το πιθανό σύνθημα που μας ενώνει είναι: Email, mycosmos και free SMS ----> τέρμα η κούτρα και οι μπινιές 1
nickmanak Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αν και υποτιθεται θα εκλεινε τη Δευτερα, εγω στελνω συνεχεια sms απο το mycosmos χωρις κανενα προβλημα. Τι εγινε τελικα; 1
patrickdrd Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 ναι, κι εγω λαμβανω κανονικα τα sms προωθησης, τα sms δεν τα στελνω, ποιος ξερει; μηπως εγινε αναστολη;
kostas_dr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέχρι και σήμερα, φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Πήρε παράταση;
Ant0niS_81 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ακόμα δουλεύει! 'Η το μετάνιωσαν 'η το ξέχασαν Το χρησιμοποιούσα ως το κύριο email και ξόδεψα ένα απόγευμα να το αλλάξω οπουδήποτε είχα γραφτεί τα τελευταία χρόνια. 1
patrickdrd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 οχι ρε, μην τα πειραζετε ακομα κ εγω το χω σε ενα καμμενο φουμπου ακαου (2ο), που δεν το πολυχρησιμοποιω βεβαια (το φουμπου, το μαϊκοσμος το χρησιμοποιω αρκετα, ειδικα την προωθηση ολη μερα) κ ενω το σκεφτηκα να το αλλαξω λεω αστο να δουμε
evapa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με βασικό στέλεχος της εξυπηρέτησης πελατών . Ενημέρωσα και για την σελίδα διαμαρτυρίας στο facebook και για το φόρουμ. https://www.facebook.com/diamartiria.mycosmos.gr [link=https://www.facebook.com/diamartiria.mycosmos.gr][/link] Τι κατάλαβα εγώ: Λοιπόν αν βοηθήσετε όλοι έχουμε ελπίδες να μην το κλείσουν . Τι πρέπει να κάνουμε. Στείλτε όλοι από ένα ευγενικό φάξ στην εξηπηρέτηση πελατών 2102586446 με την παράκληση να μην κλείσει η υπηρεσία mycosmos. Την σοβαρότητα του θέματος την γνωρίζουν οπότε δεν χρειάζεται να έχει και πολλά λόγια . Μου υποσχέθηκαν οτι θα τα λάβουν σοβαρά υπ'οψιν τους θα εκτιμήσουν τον αριθμό τους και θα κάνουν ότι μπορούν να πιέσουν για το θέμα. Για να δούμε...... Μόλις σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι η εφαρμογή αλληλογραφίας Mycosmos θα κλείσει στις 16/6/2014 ενώ τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην θυρίδα θα είναι προσβάσιμα μέχρι τα μέσα του Ιουλίου.Σημαντική η εφαρμογή, έχοντας στα συν την απ´ευθείας δωρεάν αποστολή ειδοποίησης σε κινητό Cosmote για νέα ηλεκτρονική αλληλογραφία, την δυνατότητα διαχείρισης τουλάχιστον 3 διευθύνσεων email από έναν λογαριασμό, αποστολή 10 SMS δωρεάν ανά ημέρα σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως και πολλά άλλα καλούδια.Πηγή: SMS ειδοποίηση από την εταιρία σε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας Mycosmos. Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με βασικό στέλεχος της εξυπηρέτησης πελατών . Ενημέρωσα και για την σελίδα διαμαρτυρίας στο facebook και για το φόρουμ. https://www.facebook...ria.mycosmos.gr Site: Τι κατάλαβα εγώ: Λοιπόν αν βοηθήσετε όλοι έχουμε ελπίδες να μην το κλείσουν . Τι πρέπει να κάνουμε. Στείλτε όλοι από ένα ευγενικό φάξ στην εξηπηρέτηση πελατών 2102586446 με την παράκληση να μην κλείσει η υπηρεσία mycosmos. Την σοβαρότητα του θέματος την γνωρίζουν οπότε δεν χρειάζεται να έχει και πολλά λόγια . Μου υποσχέθηκαν οτι θα τα λάβουν σοβαρά υπ'οψιν τους θα εκτιμήσουν τον αριθμό τους και θα κάνουν ότι μπορούν να πιέσουν για το θέμα. Για να δούμε...... Μόλις σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι η εφαρμογή αλληλογραφίας Mycosmos θα κλείσει στις 16/6/2014 ενώ τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην θυρίδα θα είναι προσβάσιμα μέχρι τα μέσα του Ιουλίου.Σημαντική η εφαρμογή, έχοντας στα συν την απ´ευθείας δωρεάν αποστολή ειδοποίησης σε κινητό Cosmote για νέα ηλεκτρονική αλληλογραφία, την δυνατότητα διαχείρισης τουλάχιστον 3 διευθύνσεων email από έναν λογαριασμό, αποστολή 10 SMS δωρεάν ανά ημέρα σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως και πολλά άλλα καλούδια.Πηγή: SMS ειδοποίηση από την εταιρία σε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας Mycosmos. Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με βασικό στέλεχος της εξυπηρέτησης πελατών . Ενημέρωσα και για την σελίδα διαμαρτυρίας στο facebook και για το φόρουμ. https://www.facebook...ria.mycosmos.gr Site: Τι κατάλαβα εγώ: Λοιπόν αν βοηθήσετε όλοι έχουμε ελπίδες να μην το κλείσουν . Τι πρέπει να κάνουμε. Στείλτε όλοι από ένα ευγενικό φάξ στην εξηπηρέτηση πελατών 2102586446 με την παράκληση να μην κλείσει η υπηρεσία mycosmos. Την σοβαρότητα του θέματος την γνωρίζουν οπότε δεν χρειάζεται να έχει και πολλά λόγια . Μου υποσχέθηκαν οτι θα τα λάβουν σοβαρά υπ'οψιν τους θα εκτιμήσουν τον αριθμό τους και θα κάνουν ότι μπορούν να πιέσουν για το θέμα. Για να δούμε...... Μόλις σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι η εφαρμογή αλληλογραφίας Mycosmos θα κλείσει στις 16/6/2014 ενώ τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην θυρίδα θα είναι προσβάσιμα μέχρι τα μέσα του Ιουλίου.Σημαντική η εφαρμογή, έχοντας στα συν την απ´ευθείας δωρεάν αποστολή ειδοποίησης σε κινητό Cosmote για νέα ηλεκτρονική αλληλογραφία, την δυνατότητα διαχείρισης τουλάχιστον 3 διευθύνσεων email από έναν λογαριασμό, αποστολή 10 SMS δωρεάν ανά ημέρα σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως και πολλά άλλα καλούδια.Πηγή: SMS ειδοποίηση από την εταιρία σε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας Mycosmos. Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με βασικό στέλεχος της εξυπηρέτησης πελατών .Ενημέρωσα και για την σελίδα διαμαρτυρίας στο facebook και για το φόρουμ.https://www.facebook.com/d...ia.mycosmos.grΤι κατάλαβα εγώ:Λοιπόν αν βοηθήσετε όλοι έχουμε ελπίδες να μην το κλείσουν .Τι πρέπει να κάνουμε.Στείλτε όλοι από ένα ευγενικό φάξ στην εξηπηρέτηση πελατών 2102586446 με την παράκληση να μην κλείσει η υπηρεσία mycosmos.Την σοβαρότητα του θέματος την γνωρίζουν οπότε δεν χρειάζεται να έχει και πολλά λόγια .Μου υποσχέθηκαν οτι θα τα λάβουν σοβαρά υπ'οψιν τους θα εκτιμήσουν τον αριθμό τους και θα κάνουν ότι μπορούν να πιέσουν για το θέμα.Για να δούμε...... Μετά το φαχ επικοινωνήστε και με την εξυπηρέτηση μέσω call me back. Θα τα καταφέρουμε .... 3
Atsumbalos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μπράβο σου για την πρωτοβουλία! Μπαίνω καθημερινά, όπως και στο παρελθόν να δω τα μηνύματά μου και όλες αυτές τις ημέρες είχα την ίδια αποριά με εσάς... Μήπως τελικά την πηδήξαμε? Μήπως ξέχασαν? Μήπως τους καταφέραμε? Αύριο θα στείλω ΦΑΞ. Προτείνω...όποιος στέλνει ΦΑΞ στο 2102586446 να το ανακοινώνει στο φόρουμ, γράφοντας την λέξη "ΦΑΞ" έτσι ώστε να μετρηθούμε...γιατί είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι. Καλό βράδυ σύντροφοι !!!
evapa Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μόλις μίλησα με cosmoste . Επέμεινα πολύ στο θέμα του email και όχι στα free sms και στην ειδοποίηση με sms για εισερχόμενο email. Πότε δεν έχω ακούσει εταιρία να καταργεί λογαριασμούς email χωρίς καμία εναλλακτική λύση, πχ μεταφορά σε άλλο λογαριασμό . Όσοι μπορείτε επικοινωνήστε για να καταλάβουν το μέγεθος των δυσαρεστημένων πελατών . Ίσως δεν βγάλουν την πρίζα του server . Στείλτε Φαχ στο 2102586446 Γράψτε 2 λογάκια πχ Παρακαλώ να μην κλείσει η υπηρεσία Mycosmos. Θα σας πάρουν τηλέφωνο . Μιλήστε τους ευγενικά. Δεν θα το κλείσουν αν διαμαρτυρηθούμε πολλοί. ΦΑΞ Μπράβο σου για την πρωτοβουλία! Μπαίνω καθημερινά, όπως και στο παρελθόν να δω τα μηνύματά μου και όλες αυτές τις ημέρες είχα την ίδια αποριά με εσάς... Μήπως τελικά την πηδήξαμε? Μήπως ξέχασαν? Μήπως τους καταφέραμε? Αύριο θα στείλω ΦΑΞ. Προτείνω...όποιος στέλνει ΦΑΞ στο 2102586446 να το ανακοινώνει στο φόρουμ, γράφοντας την λέξη "ΦΑΞ" έτσι ώστε να μετρηθούμε...γιατί είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι. Καλό βράδυ σύντροφοι !!! Πολυ καλή ιδέα . ΦΑΞ λοιπόν
Atsumbalos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Σήμερα επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών σχετικά με το θέμα και από τα συμφραζόμενα κατάλαβα οτι η υπηρεσία δεν καταργείται απλά μεταλλάσσεται σε κάτι άλλο και οτι αυτή η διαδικασία δεν έχει τελειώσει ακόμη. Εκεί οφείλεται και η λειτουργία της θυρίδας...στις δοκιμές..... Μακάρι...αν και με κούρασε λίγο αυτή η ιστορία!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα