Atsumbalos Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Χθές κατέθεσα στην εξυπηρέτηση πελατών αίτημα κατά το οποίο ζητώ να μην κλείσει η υπηρεσία Mycosmos και δήλωσα την δυσαρέσκειας μου προς την απόφαση της εταιρίας. (Δωρεάν κλήση μέσω του site της εταιρίας)(Call me back) Ίσως σας ενδιέφερε μια τέτοιου είδους άμεση διαμαρτυρία. Από την άλλη θα ήταν αστείο να ενεργοποιήσουμε σε όποιον έχει cosmote την υπηρεσία Mycosmos ακόμη και αν δεν την χρειάζεται για να απογειωθούν έστω και προσωρινά τα νούμερα! Τρέχω να βρώ τον παππού μου..... 1
evapa Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Εμπρός λοιπόν να κάνουμε μια καθιστική διαμαρτυρία, γιατί για κάτι άλλο δεν μας βλέπω. Δεν το λέω με πρόθεση να σας προσβάλλω φυσικά (προς Θεού) αλλά απελπίζομαι...μπορεί να είμαστε τελικά λίγοι χρήστες της υπηρεσίας αλλά κάποιοι παραμένουμε πελάτες της, ΜΟΝΟ για αυτό τον λόγο ( αααα και για το φοιτητικό πακέτο). Λοιπόν αυτά που λές διάβασα και σκέφτηκα να φτιάξω την διαμαρτυρία στο facebook.Και να μήν καθόμαστε ...........έκανες like ? 1
nickmanak Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μηπως θα κλεισουν μονο το μαιλ και θα αφησουν τις υπολοιπες λειτουργιες (10 sms κλπ.)? Δεν το ξεκαθαριζει η ανακοινωση τους.
άδικος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Πλέον υπάρχει κάποια εταιρία που να δίνει δωρεάν sms από το internet? forthnet
Atsumbalos Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Λοιπόν αυτά που λές διάβασα και σκέφτηκα να φτιάξω την διαμαρτυρία στο facebook.Και να μήν καθόμαστε ...........έκανες like ?Πιστεψέ με θα ήμουν ο πρώτος...αν είχα λογαριασμό. Σε ευχαριστώ για την συμπαράσταση!!! Επίσης μοίρασα σε φόρουμ που διαβάζω και σχετίζεται με θέματα αντίστοιχα, τον σύνδεσμό σου για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Viva Mycosmos!
funbreaker Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Για να κλίνει μια τέτοια εφαρμογή δεν θα κλίνει έτσι για τα καπρίτσια κάποιου ατόμου . Δεν θα υπήρχε η αντίστοιχοι απηχήσει στο κοινό όπως θα περίμεναν από την Cosmote Ίσως το κάνουν υπό το σκεπτικό πως αν όλα αυτά τα δωρεάν sms που στέλνονταν τα χρέωναν το κέρδος τους θα ήταν μεγάλο. forthnet Απο τις εταιρίες κινητής δεν έχει μείνει καμία ε? 1
kostas_dr Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ίσως το κάνουν υπό το σκεπτικό πως αν όλα αυτά τα δωρεάν sms που στέλνονταν τα χρέωναν το κέρδος τους θα ήταν μεγάλο. Μου θυμίζει τις διάφορες "μελέτες" για την πειρατεία, ότι τόσοι που κατεβάζουν ταινίες, αν τις αγόραζαν κλπ κλπ Θέλω να πω, χωρίς παρεξήγηση, ότι όταν κάτι είναι δωρεάν, το χρησιμοποιείς αρκετά, ενώ αν χρεώνεσαι, το σκέφτεσαι. 3
Atsumbalos Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ίσως το κάνουν υπό το σκεπτικό πως αν όλα αυτά τα δωρεάν sms που στέλνονταν τα χρέωναν το κέρδος τους θα ήταν μεγάλο. Απο τις εταιρίες κινητής δεν έχει μείνει καμία ε? Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ολοκληρωμένη πολιτική στην υπόψη εταιρία. Απλά κλείνουν την υπηρεσία.... Άλλωστε ποτέ δεν βρήκαμε κανέναν στην εξυπηρέτηση πελατών να απαντήσει σε ερώτημα σχετικό με το Mycosmos... Μπάχαλο
Atsumbalos Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Για να μην ψάχνετε άδικα πως ανοίγει μια θυρίδα σας παραθέτω οδηγίες: Για να φτάξεις mailbox (δωρεάν) στο mycosmos πρέπει να στείλεις μήνυμα Ε στο 5000 και θα σας έρθει ο κωδικός σας... Ας διπλασιάσουμε τους πελάτες της υπηρεσίας.... Αν και λίγο αργά ίσως σας αποστέλλω και σύνδεσμο με οδηγίες χρήσης -εντολές μέσω κινητού της υπηρεσίας Mycosmos http://mail.mycosmos.gr/mycosmos/Terms%20and%20Conditions.htm
Gcelli Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Κρίμα! Κλείνει η καλύτερη εφαρμογή της Cosmote! Χρησιμοποιώ καθημερινά τα 10 sms για ενημέρωση πελατών της εταιρίας μου (αλλαγές τιμών προϊόντων). Και φυσικά η ειδοποίηση για νέο mail στο κινητό είναι ό,τι καλύτερο. Προχθές έκανα ερώτηση (μέσω φόρμας επικοινωνίας) στην cosmote γιατί κλείνει. Δεν απάντησαν. Οι Γερμανοί της cosmote φαίνεται ότι θέλουν να προωθήσουν τα επί πληρωμή πακέτα τους (π.χ. 250 sms = 15 €) ή έχουν φτιάξει θυγατρική PC to SMS, από αυτές που χρεώνουν ~ 0,04 €/sms. Χρησιμοποιώ και τα 50 sms/μήνα της forthnet αλλά το μενού είναι χειρότερο και φυσικά ο αριθμός των sms πολύ λιγότερος. Τώρα ψάχνω ιστοσελίδα για δωρεάν sms αλλά δεν βρίσκω... Και πάλι κρίμα. 3
funbreaker Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Για να μην ψάχνετε άδικα πως ανοίγει μια θυρίδα σας παραθέτω οδηγίες: Για να φτάξεις mailbox (δωρεάν) στο mycosmos πρέπει να στείλεις μήνυμα Ε στο 5000 και θα σας έρθει ο κωδικός σας... Ας διπλασιάσουμε τους πελάτες της υπηρεσίας.... Αν και λίγο αργά ίσως σας αποστέλλω και σύνδεσμο με οδηγίες χρήσης -εντολές μέσω κινητού της υπηρεσίας Mycosmos http://mail.mycosmos.gr/mycosmos/Terms%20and%20Conditions.htm Εγώ που είχα λογαριασμό στην αρχαιότητα και τον παράτησα και δεν τον θυμάμαι μπορώ να τον βρω κάπως? Σημειώνω πως έχω αλλάξει εταιρία, αλλά ο λογαριασμός παίζει να είναι ακόμα ενεργός. 1
Atsumbalos Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Εγώ που είχα λογαριασμό στην αρχαιότητα και τον παράτησα και δεν τον θυμάμαι μπορώ να τον βρω κάπως? Σημειώνω πως έχω αλλάξει εταιρία, αλλά ο λογαριασμός παίζει να είναι ακόμα ενεργός. Άκου πως έχουν τα πράγματα. Από μαρτυρίες φίλων ξέρουμε ότι αν αλλάξεις δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και μέσω φορητότητας διατηρήσεις τον αριθμό σου, πιθανότατα θα συνεχίσει να ισχύει ο λογαριασμός με μια μόνο προϋπόθεση :Να μην ξεχάσεις τον κωδικό εισόδου. Δεν φαντάζομαι να κάνεις κλικ στο" ξέχασα τον κωδικό μου" και να σου τον στείλει σε wind ή Vodafone ....δοκίμασε, ποτέ δεν ξέρεις! 1
Atsumbalos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Είχε κάποιος νεότερα από την cosmote? Φαίνεται αδιάλλακτη στη στάση της...σύμφωνα με τα λεγόμενα του κέντρου έξυπνες πελατών.
ssof Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Άκου πως έχουν τα πράγματα. Από μαρτυρίες φίλων ξέρουμε ότι αν αλλάξεις δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και μέσω φορητότητας διατηρήσεις τον αριθμό σου, πιθανότατα θα συνεχίσει να ισχύει ο λογαριασμός με μια μόνο προϋπόθεση : Να μην ξεχάσεις τον κωδικό εισόδου. Δεν φαντάζομαι να κάνεις κλικ στο" ξέχασα τον κωδικό μου" και να σου τον στείλει σε wind ή Vodafone ....δοκίμασε, ποτέ δεν ξέρεις! Και όμως .....
patrickdrd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Είχε κάποιος νεότερα από την cosmote? Φαίνεται αδιάλλακτη στη στάση της...σύμφωνα με τα λεγόμενα του κέντρου έξυπνες πελατών. γιατι ρε γμτ; μα εφοσον το χρησιμοποιουσαν λιγοι κ το ηξεραν επισης λιγοι τι τους πειραζε; τα λεφτα που πληρωναν για σαπορτ; ας καταργησουν στην τελικη τα free sms αμα θελουν να προωθησουν τα πακετα τους, το email2sms τι τους εφταιξε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα