NikosKallithea Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 εγω το έκοψα και κοιμάμαι ήσυχος. παρεμάρα ήταν. εχουμε 3g πλεόν Χτύπαγε κάθε 2 λεπτά. Το είχα 10 έτη. Κουράστικα να μου στέλνει σμς Είναι εξάρτηση. Χτυπάει συνέχεια. Το χρησιμοποιεις λανθασμένα για αυτό, εγώ το χρησιμοποιώ με προόθηση κάποιων σημαντικών εμαιλς απο τον κύριο λογαριασμό μου και ετσι εχω ςμς πχ μονο για την χρηση της πιστωτικής μου ή του παυπαλ κλπ
patrickdrd Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 εγω το έκοψα και κοιμάμαι ήσυχος. παρεμάρα ήταν. εχουμε 3g πλεόν Χτύπαγε κάθε 2 λεπτά. Το είχα 10 έτη. Κουράστικα να μου στέλνει σμς Είναι εξάρτηση. Χτυπάει συνέχεια. εξαρταται και ποσα mails παιρνεις, αν εχεις mail καθε 2 λεπτα, καθε 2 λεπτα θα χτυπαει sms, ηταν και το αλλο το σπαστικο που γεμιζε το mailbox και επρεπε καθε τοσο να πηγαινεις να το αδειαζεις, αλλα anyway, εχουμε σμαρτφονι που ειπες, που εχει κ επιλογη να διαγραφουμε το mail απ το action bar-notification bar, χωρις να το ανοιξουμε καν 1
coyote2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 ναι μωρέ... το είχα 10 χρόνια έτσι. Τωρα δε χρειάζεται πιστεύω 1
coyote2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 εξαρταται και ποσα mails παιρνεις, αν εχεις mail καθε 2 λεπτα, καθε 2 λεπτα θα χτυπαει sms, ηταν και το αλλο το σπαστικο που γεμιζε το mailbox και επρεπε καθε τοσο να πηγαινεις να το αδειαζεις, αλλα anyway, εχουμε σμαρτφονι που ειπες, που εχει κ επιλογη να διαγραφουμε το mail απ το action bar-notification bar, χωρις να το ανοιξουμε καν αυτό με το mailbox ήταν θάνατος 1
adi32 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ειχα παλια σε ενα νουμερο την υπηρεσια αλλα δε θυμαμαι ουτε user name ουτε τιποταπως κανει κανεις νεα εγγραφη ?
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ειχα παλια σε ενα νουμερο την υπηρεσια αλλα δε θυμαμαι ουτε user name ουτε τιποτα πως κανει κανεις νεα εγγραφη ? Αν δεν το θυμάσαι δυστυχώς δεν γίνεται νέα εγγραφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα